hur man tar bort andras Instagram-foton utan hack

Ett nytt sätt att ha kul på Instagram, den här gången berättar ApkVenue hur du tar bort andras Instagram-foton utan att hacka!

Instagram är nu ett av de mest populära och mest använda sociala medierna. Massor av roliga funktioner förutom att bara skapaposta foto verkligen så huvudattraktionen för Instagram.

Tillbaka Jaka kommer att dela tips om Instagram, den här gången hur hur man tar bort andras Instagram-foton utan behov hacka.

  • Hur man sparar Instagram-berättelser utan applikationer
  • Hur man hackar din pojkväns Instagram utan att bli fast, garanterad framgång!
  • Så här blir du inte generad när du av misstag älskar ditt exs foto

Hur tar jag bort Instagram-foton av andra utan hack

Även om ApkVenue ofta har gett tips för att känna till lösenord eller knacka på Instagram behöver du inte riktigt göra det för att kunna ta bort foto det är på någon annans Instagram-konto. Faktum är att du kan göra det utan hjälp av ytterligare applikationer!

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

Är du nyfiken på hur? Följ bara stegen som ApkVenue ger nedan:

  • Gå bara till målet Instagram-konto, aka personen du vill ta bort fotot från. Med en anteckning är personen du hänvisar till en vän eller släkting någonsin du taggar på bilden som du posta. Efter att ha kommit till hans konto, välj sedan listan över foton längst till höger välj ett foto vilket är resultatet taggar från ditt konto.
  • välja tre prickar ikon längst upp till höger på fotot och välj sedan Redigera.
VISA ARTIKLAR
  • välja taggikon med personlogotypen (vanligtvis längst ned till vänster) och välj sedan målet Instagram-konto.
  • Klicka på kontot så visas det X-märke. Tryck på X för att ta bort den från fotot. Sedan försvinner fotot automatiskt alias raderat från hans Instagram-konto.

Det är det enkla sättet ta bort andras Instagram-foton utan att behöva göra dataintrång eller fånga personens konto. Nu kan du bara roa dig lite med dina vänner eller släktingar som är på Instagram och se hur de reagerar när du får reda på att fotot är reducerat eller att något saknas. Lycka till!

Läs också artiklar om Hacka eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found