10 hemliga pubg mobila plundringsplatser, sällsynta paradis!

Förvirrad var man ska starta vapen när man spelar PUBG? Oroa dig inte, här finns ett antal dolda platser för plundring i varje PUBG-mapp!

Spelar du ofta PUBG Mobile-spel? Vilken bytesplats gillar du mest?

När du spelar PUBG Mobile är det första du måste göra att hitta den bästa platsen för att hitta viktiga vapen och utrustning.

Plundringsplatserna på PUBG Mobile är mycket olika, dock från byggnader till lager. Men inte alla platser har bra byte.

Tja, här är hemliga plundringsplatser som sällan besöks av spelare avsiktligt. Var finns de? Kom igen, se helt nedan!

Hemliga plundringsplatser i PUBG Mobile, massor av nivå 3-objekt!

PUBG eller PlayerUnknown's Battlegrounds är ett av de mest kända Battle Royale-spelen. Inte bara på PC utan även på mobilen.

För att kunna vinna matchen i spelet måste du överleva tills du är ensam eller i ditt lag bland 100 spelare.

Inte bara det, det finns också ett antal andra spellägen som du kan prova.

När du spelar i klassiskt läge är det första du måste göra att hitta en bra byte. Oavsett om det är vapen, sköldar eller utrustning för att läka liv.

Det är ganska svårt att hitta en bra byteplats om du inte känner till platsen. För att göra det lättare för dig, här kommer ApkVenue att tillhandahålla ett antal dolda plundringsplatser fulla av coola föremål.

1. Mylta

Den första hemliga plundringsplatsen finns på Erangel-kartan, precis i öster nära området Mylta Power. Du hittar en byggnad som ett lager.

Den här platsen besöks fortfarande sällan, du hittar en mängd intressanta byten du behöver, från rustning till medicinsk utrustning.

Dessutom är vapen och tillbehör också kompletta, från pistoler, riffel, SMG, prickskytt, omfattningoch undertryckare i en byggnad.

Det finns också en plats att gömma sig mellan röret som är fäst på byggnadens utsida, du kan leta efter fiender från den här platsen.

2. Mongnai

Nästa är Mongnai som är på Sanhok-kartan, den här platsen är längst upp till höger på kartan nära kusten. Mongnai är fylld med ett antal kokospalmer.

Denna plats är perfekt för dig att besöka i början av spelet eftersom den har ett stort antal och många vapen. Du hittar ett antal överfallsgevär och kulor här.

Stanna dock inte för länge på den här platsen eftersom den är öppen. Om du har hittat det vapen du vill ha, gå omedelbart till en annan plats för att plundra.

3. Radio Gatka

Denna Erangel-karta har en dold radioplats, väster om Gatka. Gatka radio är en radiosändarbyggnad.

Om du är nära den här byggnaden under det första dyket kan du gå av på taket, eftersom det inte kan nås med trappor. Där kan du hitta sällsynta vapen, t.ex. SLR till Kar89K.

Inte bara det, det finns också ett nummer omfattning med lång zoom. Sedan finns det också en hel del byte i byggnaden, allt från sköldar, medicinska till vapentillbehör.

Denna plats är också lämplig för dig för att göra det till en plats att övervaka fiender omkring dig.

4. Miramar Secret Tunnel

Tja, om den är på Miramar det finns en plats söderut Los Leones, gömd mellan klipporna. Denna plats är en lång tunnel under klippan.

Du kan hitta en ganska stor mängd byte. Du som leker med vänner är också lämplig att besöka denna plats.

Plundringen du kan få är en mängd olika vapen, högnivåsköldar, väskor, omfattning, vapentillbehör och medicinsk utrustning.

Om du kan nå den här platsen i början av spelet, Miramar Secret Tunnel naturligtvis måste det vara din första bytesplats, gäng.

5. Spy Station

En annan hemlig plats i Miramar är Spy Station som ligger i den norra delen El Pozo. Tyvärr är den här platsen svår att nå och det finns klippor som blockerar den.

Men denna Spy Station har ett antal sällsynta byten, till exempel Omfattning x8, Kar89k prickskytt, Supressor Prickskytt eller AR, Första hjälpen lådaoch olika tillbehör på hög nivå.

Stanna dock inte på den här platsen för länge eftersom den inte kommer in i Safe Zone.

Andra dolda plundringsplatser. . .

6. Erangel gömd plats

Erangel gömd plats det här är en plundringsplats som är mycket svår att hitta, eftersom den här platsen alltid rör sig varje gång du spelar.

Denna plats finns vanligtvis runt Odla eller kullar i väster Skola. Även om det är svårt att hitta kommer du att få ett antal andra mycket sällsynta vapen och byte.

Erangel Hidden Place är också lämpligt för dig att besöka med ditt team eftersom det finns tillräckligt med vapen som du kan hitta för fyra personer. Bra!

7. Ladrilleria

Ladrilleria är en plats på Miramar-kartan, den här platsen ligger nära Chumacera. Du hittar ett antal oavslutade byggnader.

Denna plats är mycket sällan besökt, men har en mycket bra byte. Vanligtvis visas flera M416 tillsammans med kulorna.

Det slutar inte där, du kommer också att få ett antal nivå 2-sköldar här. Trevlig!

8. Los Leones ruiner

Dessutom finns det fortfarande på Miramar-kartan som ligger nära Los Leones-området. För att nå den här platsen måste du gå mot väster om Los Leones.

Dessa ruiner är i form av en taklös byggnad. Du kan dock hitta ett antal sällsynta vapen upp till nivå 3-sköldar. Faktum är att du kan hitta scope x6 här.

Se till att du utforskar den här platsen upp till taket på huset, va. Tyvärr ger den här platsen inte mycket plundring.

9. Grotta

När vi vänder oss till Sanhok-kartan finns det en grotta som du kan komma åt genom sidan eller taket. Den här platsen är väldigt lätt för dig att hitta på en karta med ett namn Grotta.

När du går av planet kan du hoppa till den här platsen genom taket. Cave har ett antal vapen som är tillräckliga för fyra personer.

Du hittar också en vattenskoter som du kan använda för att fly om en fiende anländer.

10. Secret Loot Cave

Slutligen är en dold plats på Vikendi-kartan i form av en grotta. Till skillnad från Sanhok har den här grottan inget hål i taket.

För att komma in i denna grotta måste du slå en stor sten som täcker ingången eller använda en granat. Du kan hitta ett antal små vapen på Secret Loot Cave.

Försök inte komma in om grottan är öppen. Kanske finns det fiender som har föregått att du startar. Denna plats ligger i den västra delen av Peshkova.

Det finns ett antal hemliga plundringsplatser som du kan hitta i PUBG-mobilspelet. Även om du får bra byte måste du vara medveten om din omgivning, va.

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found