10 bästa och senaste chattapplikationer 2020 på Android

Förvirrad att välja massor av rekommendationer för chattapplikationer? Här ger ApkVenue dig 10 av de senaste och bästa chattapplikationerna på Android (uppdatering 2020).

Alla behöver interagera och kommunicera med andra människor, antingen direkt eller indirekt, till exempel via smartphones, gäng.

Av denna anledning finns det för närvarande många chattapplikationer som måste ägas så att kommunikationen kan fungera smidigt. Chattapplikationen kan också användas gratis.

Chattapplikationen är förmodligen en cool och sofistikerad applikation som du kan använda på en Android-mobiltelefon. Inte konstigt att det finns olika val av denna typ av applikation.

För att inte bli förvirrad kommer ApkVenue att ge rekommendationer den senaste och bästa chattapplikationen för Android-telefoner som du förtjänar att använda 2020. Lyssna, låt oss!

Den senaste och bästa samlingen av chattappar på Android (Uppdatering 2020)

I Google Play Butik kan du hitta ett brett urval av Android-chattapplikationer, som omfattar hundratals eller till och med tusentals gäng.

För att ta reda på vilken som är lämplig och rätt för dina behov, är det bättre att först kolla in 2020-chattapplikationsrekommendationerna från ApkVenue nedan!

1. WhatsApp

WhatsApp känd som en av de bästa chattapplikationerna för Android-användare. Beviset, WA har installerats av mer än 5 miljarder användare.

Förutom chatt erbjuder denna applikation också en mängd intressanta funktioner som videosamtal och skicka klistermärken. Du kan också skapa dina egna WhatsApp-klistermärken på din mobiltelefon, gäng.

WhatsApp är också en populär iPhone-chattapplikation. Du kan också använda den på en dator via WhatsApp Web utan att installera chattprogramvara.

BeskrivningWhatsApp
UtvecklareWhatsApp Inc.
Minimalt operativsystem28 MB
StorlekAndroid 4.0.3 och senare
Ladda ner5.000.000.000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner WhatsApp via följande länk:

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

2. LINE

Den här applikationen måste vara bekant för dig. Ger en mängd olika funktioner för chatt, inklusive ett urval av söta och roliga klistermärken som garanterar att chatta blir roligare.

Dessa klistermärken är tillgängliga gratis eller betalas för. För betalda kan du köpa dem med mynt. Om du inte har tillräckligt med mynt kan du köpa LINE-mynt med kredit.

Installerad av mer än 500 miljoner användare har den här applikationen från LINE Corporation verkligen blivit en av de mest populära chattapplikationerna hittills, gäng.

BeskrivningLINJE
UtvecklareLINE Corporation
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner LINE via följande länk:

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Andra chattapplikationer ...

3. WeChat

WeChat är en applikation som släpptes 2011. Förutom chatt ger denna applikation också roliga spel att spela med vänner, gäng.

WeChat har många spännande funktioner utöver chattjänster och har redan mer än 100 miljoner användare som har installerat det via Google Play Butik.

WeChat innehåller också en Android-chattapplikation för att få vänner eftersom den ger en Friend Radar-funktion som kan upptäcka andra användare runt dig.

BeskrivningWeChat
UtvecklareWeChat
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar
Ladda ner100000000 och högre
Betyg3.7/5 (Google Play)

Ladda ner WeChat via följande länk:

Tencent WeChat Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

4. Hangouts

Vem känner inte till Hangouts? En av de bästa chattapparna är skapad av teknikjätten Google.

Hangouts är en avancerad applikation eftersom den integreras med Google+. Den här appen ger också roliga funktioner som att skicka klistermärken och emojis.

Förutom att chatta kan denna applikation också användas för SMS / MMS. Det finns också ett videosamtal med utmärkt videokvalitet. Har du försökt?

BeskrivningHangouts
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner1 000 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Hangouts via följande länk:

Googles sociala appar och meddelandeprogram LADDA NER

5. Facebook Messenger

En av de mest populära sociala medierna, Facebook har en chattfunktion på sin ursprungliga webbplats och applikation. Du måste också vara användare av denna applikation, eller hur?

Inse hur viktigt och populärt chattapplikationer är för smarttelefonanvändare, Facebook bestämde sig äntligen för att skapa en separat chattapplikation, Facebook Messenger.

Denna applikation, som har installerats av mer än 1 miljard Android-användare, låter dig kommunicera med alla dina vänner på Mark Zuckerbergs sociala medier.

BeskrivningFacebook Messenger
UtvecklareFacebook
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner1 000 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner Facebook Messenger via följande länk:

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

6. Skype

Skype så en av de bästa chattapplikationerna inte bara för Android, men nästan alla enheter som iPhones och PC, gäng.

De spännande funktionerna som installeras av mer än 1 miljard Android-användare gör Skype till mer än bara en vanlig chattapplikation.

Förutom att chatta är Skype också det bästa online-mötesapplikationen som rymmer upp till 50 personer samtidigt i ett videosamtal.

BeskrivningSkype
UtvecklareSkype
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner1 000 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner Skype via följande länk:

Skype Technologies LADDA NER Sociala och meddelandeprogram

7. Telegram

Även om det drabbades av obehagliga problem, Telegram i själva verket är det fortfarande en av de mest populära chattapplikationerna och installeras mer och mer idag.

Denna applikation, som har installerats av mer än 500 miljoner Android-användare, kan lita på att spela spel för att se koreanska drama gratis. Häftigt, eller hur?

Förutom att vara praktisk och gratis, kommer Telegram också med en molntjänst som är mycket användbar för att tillgodose användardata. Intresserad av att prova det, gäng?

BeskrivningTelegram
UtvecklareTelegram FZ-LLC
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Telegram via följande länk:

Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER

8. KakaoTalk

Denna gratis chattapplikation är känd för sin höga hastighet när du skickar meddelanden. KakaoTalk också känt för att ofta tillhandahålla kuponger eller kuponger för sina användare.

Denna chattapplikation på HP eller PC har också en funktion för att skapa grupper med obegränsade medlemmar. Så du kan enkelt chatta med många vänner.

BeskrivningKakaoTalk
UtvecklareCocoa Corporation
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek105 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner KakaoTalk via följande länk:

Appar Sociala och meddelanden Kakao Corp. LADDA NER

9. IMO

IMO är en chatt- och videosamtalstillämpning för Android-smartphones och surfplattor. Med IMO kan du enkelt kontakta din familj, vänner eller flickvänner.

Denna applikation har gratis chatt och telefonsamtal via 3G-, 4G- eller Wi-Fi-nätverk. Du kan också chatta med många vänner via gruppchatt.

Chatta kommer också att kännas mer spännande eftersom IMO tillhandahåller en mängd söta och gratis klistermärken som du kan skicka för att beskriva ditt uttryck, gäng.

BeskrivningIMO
Utvecklareimo.im
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner IMO via följande länk:

Sociala och meddelandeprogram LADDA NER imo.im

10.Airtripp

Airtripp är ett slags sociala medier som låter dig bekanta dig och chatta med utlänningar från olika länder som du vill, gäng.

Denna internationella chattapplikation ger också chattstöd som översätts automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för förvirring.

Bortsett från chatt är Airtripp också en dejtingsapplikation eftersom du kan träffa nya människor som kan vara intresserade av dig.

BeskrivningAirtripp
UtvecklareKiHeiTai Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek38 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Airtripp via följande länk:

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Video: Samling av chattapplikationer med utlänningar! Rik tillämpning av Tantan

Det är en rekommendation den bästa och senaste chattapplikationen 2020 på en Android-telefon. Av applikationerna ovan, vilken är din favorit och använder du mest?

Eller har du en favoritchattapplikation utanför de tio applikationerna ovan? Glöm inte att säga det i kommentarfältet, gäng.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.