12 applikationer för att titta på filmer gratis och lagligt på Android-telefoner

Den här listan över gratis filmapplikationer kan vara ett alternativ för dig som är förvirrad över att leta efter filmtjänster. Ladda ner applikationen här!

Programmet för filmtittning är nu en underhållningsapplikation för dig som vill titta på filmer hemma eller med dina närmaste.

Att titta på filmer är verkligen den lämpligaste aktiviteten att varva ner, men om du tittar på filmer på teatrar varje dag, hoppsan, kan vara russin, gäng.

Lyckligtvis kan du nu enkelt titta på de senaste och bästa filmfilmerna via en applikation som du kan komma åt på din Android-telefon.

Oroa dig inte! Rekommendation gratis filmtittande applikation nedan kan nås lagligt, verkligen! Är du nyfiken på listan? Kom igen, titta!

För er som gillar att titta på biofilmer uppkopplad gratis, du vet säkert redan att webbplatser gillar IndoXXI, LK21, och liknande är redan blockerat, eller hur?

Istället för att du besöker klockor och ladda ner gratis filmer på internet som helt klart är olagliga, det är bättre ladda ner gratis filmapplikationer som följande, gäng.

Men kom ihåg att inte allt filminnehåll i applikationen kan avnjutas gratis. Du behöver betala en prenumerationsavgift för att låsa upp alla premiumfunktioner i applikationen.

Nåväl, nu går vi bara direkt till den viktigaste punkten i den här artikeln, nämligen applikationen ström de bästa filmfilmerna med en superkomplett samling.

Finns det något? Se omedelbart hela nedan, gäng!

1. Netflix (Bästa Cinema Watch-appen 2021)

Netflix är en tjänsteleverantör ström världens största film- och TV-serie. Massor av bra filmer och serier som du kan njuta av via Netflix.

Inte bara tillhandahåller filmer och serier, Netflix gör även sina egna filmer och TV-serier som sänds uteslutande på plattform detta.

Du kan titta på dina favoritfilmer gratis i 30 dagar med Gratis provperiod genom att registrera dig med kreditkort i filmen tittar på denna laptop och mobiltelefon.

Därefter kan du välja om du vill prenumerera på Netflix eller inte., Gang.

DetaljNetflix
UtvecklareNetflix, Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Netflix-app här:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER

2. Cinema Box

Nästa gratis bioapplikationsapplikation är Cinema Box. Inte bara för att titta på, men Cinema Box är också en applikation ladda ner gratis filmer.

Om du vill att ett program ska titta på gratis filmer utan kvoter på Android och titta på dem online off-line, kan du först ladda ner filmer och titta på dem utan rädsla för att ta slut på kvoten.

I själva verket är denna applikation utan tvekan lik YouTube, eftersom den ger kanal speciellt för dem som gillar att titta på Musikvideo (MV) av en berömd sångare eller band.

DetaljCinema Box
UtvecklareBehållare
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 och högre
Betyg3.7/5 (Google Play)

Ladda ner Cinema Box-applikationen är här.

3. iflix

Om du vill hitta en applikation för att titta på legala Indo-underfilmer som Netflix kan du försöka titta på den applikation som heter iflix, gäng.

iflix har gått ihop med produktionshus flera filmer för att visa filmen exklusivt. Till exempel film Nya rika människor, Kärleksbrev till Starla, och mycket mer.

Med den här indonesiska filmen kan du titta på flera filmer utan att behöva betala. För obegränsad åtkomst måste du dock köpa premiumversionen.

Detaljiflix - Filmer, TV-serier och nyheter
Utvecklareiflix Sdn Bhd
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek24 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner iflix-ansökan här:

Apps Entertainment iflix Sdn Bhd LADDA NER

4. Genflix 2.0

Dessutom finns det en gratis och laglig filmapp som heter Genflix 2.0. Den här applikationen är relativt ny jämfört med alla applikationer i den här artikeln.

Filmsamlingen här är ganska stor. Från indonesiska filmer, Hollywood-filmer, thailändska filmer till fotbollssändningar som du kan njuta av gratis.

Genom att betala IDR 49 tusen per månadkan du njuta av allt innehåll utan annonser, ladda ner gratis filmer, även med konton på tre olika enheter.

DetaljGenflix 2.0
UtvecklareLestari Citra Festival
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek7,4 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg3.1/5 (Google Play)

Ladda ner Genflix 2.0-applikationen finns här:

Produktivitetsfestivalen Citra Lestari Apps LADDA NER

5. Viu (Korean Movie Watch Application)

På nummer 5 finns det Viu vilket kan vara ett alternativ för de av er som gillar att se koreanska drama. Faktum är att Viu också erbjuder olika japanska och andra asiatiska drama.

Inte bara det, Viu erbjuder också flera populära serier och filmer från grannländer, som Malaysia till Indien. Den här bästa filmen är verkligen laglig.

Viu är också ett program för att titta på thailändska filmer med Indo-undertexter som också ger gratis asiatiskt film- och dramainnehåll. Det är bara att du måste vara en premiumanvändare för att få tillgång till exklusivt innehåll på Viu.

DetaljViu - Senaste koreanska och asiatiska dramat, Indo Sub
UtvecklareVuclip Mobile Video
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Viu-applikationer finns här:

Apps Entertainment Vuclip Mobile Video LADDA NER

6. Amazon Prime Video

Amazon är ett teknikföretag från USA som fokuserar på sektorn e-handel. Precis som Google har Amazons verksamhet trängt igenom överallt.

Sedan 2006 har Amazon haft en tjänst ström som heter Amazon Prime Video. Den här bästa filmen tittar på applikation ger massor av titlar som du kan titta på.

Eftersom det kommer från USA som Netflix, är prenumerationspriset för denna applikation ganska dyrt, gäng. Ändå priset värt det, verkligen, samma innehåll som tillhandahålls.

DetaljAmazon Prime Video
UtvecklareAmazon Mobile LLC
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner Amazon Prime Video-app här:

Amazon Mobile LLC Video- och ljudappar LADDA NER

7. Viki

Viki är en filmapplikation på iPhone och Android med huvudkontor i USA. Viki är också ett dotterbolag till företaget e-handel japansk jätte, Rakuten.

Förutom att vara populärt som en applikation för att titta på koreanska filmer, fokuserar Viki också på de bästa asiatiska draman, allt från koreanska drama, kinesiska drama och många fler.

Du kan också njuta av musikvideor från dina favorit K-Pop-grupper, du vet. Viki kan fortfarande användas gratis även om det inte är i HD-kvalitet och det finns annonser.

DetaljViki: koreanska drama, kinesiska filmer och drama
UtvecklareViki, Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner Viki-ansökan här:

Apps Entertainment Viki, Inc LADDA NER

Mer ...

8. CATCHPLAY +

Ansökan ström nästa indonesiska underfilm är CATCHPLAY +. Den här applikationen har bibliotek en ganska komplett film, vet du.

Från och med filmen handling, dramafilmer, komediefilmer och många fler. CATCHPLAY + har också en ständigt närvarande filmsamling uppdatering.

Det finns ytterligare en fördel med den här applikationen, gäng. Du kan hyra filmer om du bara är intresserad av att titta på vissa filmer. Naturligtvis är det mer ekonomiskt än att titta på biofilmer.

DetaljCATCHPLAY + Senaste blockbuster
UtvecklareCatchplay
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek21 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner CATCHPLAY + ansökan är här:

Apps Entertainment Catchplay LADDA NER

9. GoPlay

Gå och lek är en tjänst ström senaste filmerna från Gojek. Den här tjänsten är avsedd för dig som gillar den ström de bästa filmerna.

Innehållet från GoPlay är inte lika många som applikationer ström Övrig. Naturligtvis, eftersom denna ansökan släpptes först i slutet av 2019, gäng.

Den här senaste indonesiska bioapplikationen erbjuder program som Wiro Sableng och andra indonesiska filmer.

En av det unika med GoPlay är att den är ansluten till Gojek-applikationen och ger olika attraktiva kampanjer om du använder tjänster som GoPay, GoFood, och andra.

DetaljGå och lek
UtvecklarePT. Tillämpning av nationens barn
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek21 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg2.7/5 (Google Play)

Ladda ner GoPlay-applikation här:

Apps Utilities PT. Nationens ansökan om barnarbete DOWNLOAD

10. HBO GO

En annan gratis biofilmapp på den här listan är HBO GO, nämligen service strömmande på begäran ägs av ett premium-tv-nätverk, HBO.

Om du gillar att titta på original HBO TV-serier som Game of Thrones, Väktare, eller Silicon Valley, HBO GO är rätt applikation för dig.

Om du inte är bekant behöver du inte heller oroa dig för TV-applikationen uppkopplad det ger också filmer vanliga andra som du definitivt kommer att gilla, gäng.

DetaljHBO GO
UtvecklareHBO Asien
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek9,1 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner HBO GO-applikationen är här:

Apparverktyg LADDA NER

11. MAXstream

För kortanvändare med Telkomsel-nätverket kan du också njuta av applikationen MAXstream med olika bekvämligheter.

Dessutom tillhandahåller MAXstream också annat intressant innehåll som filmer och TV-serier från olika kategorier, gäng.

Tyvärr kan du bara komma åt en del MAXstream-innehåll när du använder Telkomsel-nätverket, inte via WiFi. Så gör dig redo att köpa en kvot innan du tittar på en film, gäng.

DetaljMAXstream
UtvecklareTelkomsel
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek38 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner MAXstream-applikation här:

Telkomsel Apps Entertainment DOWNLOAD

12. Tubi TV

Slutligen, i APK för att titta på den bästa filmen den här gången finns Tubi TV som ApkVenue rekommenderar för dig som gillar att titta på filmer eller TV-serier anti mainstream.

Tubi TV ger utan tvekan många program i klassisk stil som du sällan hittar på tjänsten ström andra, som Netflix, HBO GO och andra.

Denna applikation innehåller också olika funktioner som gör det lättare för användare, till exempel att sortera filmer efter släppdatum, varaktighet, betyg eller genre.

DetaljTubi TV - Gratis TV och filmer
UtvecklareTubi TV
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek23 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Tubi TV-applikationen är här:

Appar Underhållning LADDA NER

Fördelar med att titta på Legal Movies APK jämfört Strömning Olagliga filmer

Fotokälla: pexels.com (Se film uppkopplad det är faktiskt mycket gynnat av den yngre generationen idag)

Även om du inte helt kan få tillgång till ovanstående applikationer gratis, finns det flera fördelar som du kan få när du använder lagliga filmapplikationer.

Fördelarna du får kanske inte har direkt inverkan, men du kan verkligen bidra till det, till exempel:

  1. Stödjer utvecklingen av filmindustrin, detta beror på att filmskaparens garanti för immateriella rättigheter (HaKI). Dessutom flödar du inte heller pengar till tjänster ström olagligt som LK21 som förutspås ha en inkomst på upp till 80 miljoner IDR per dag.

  2. Säker och fri från attacker skadlig kod, eftersom du omedelbart kommer att använda den officiella applikationen som stöds av utvecklaren och som är officiellt tillgänglig antingen i Google Play Store för Android eller App Store för iPhone.

  3. Inga fler irriterande annonser, även om när du väljer det kostnadsfria alternativet kommer annonsen fortfarande att visas, gäng. Denna annons är dock definitivt säker, till skillnad från webbplatstjänster ström olagliga filmer, mestadels i form av pornografi och spelrelaterade annonser.

Det var Jakas artikel om rekommendationer applikation för filmvisning det bästa gratis och lagligt. Gillar du fortfarande att se piratkopierad bio idag?

Inget behov av att betala till bio längre, egentligen. Du måste bara njuta av det kostnadsfria och betalda innehållet som tillhandahålls i samlingen av applikationer ovan.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av din åsikt i den tillgängliga kommentarskolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found