den läskiga historien bakom det djupa webbspelet "Sad Satan", vågar spela?

Är du en skräckspelälskare? I så fall finns det ett skräckspel från den djupa banan som är väldigt läskigt, titeln är Sad Satan. Vill du veta vilken typ av spel det här spelet är? Låt oss se den läskiga berättelsen bakom Sad Satans djupa webbspel!

Att spela skräckspel är en hobby för många människor. Anledningen är att jag tror att det är för att skräckspel stimulerar adrenalin. Förutom det har skräckspel också en intressant mystisk historia.

Är du en skräckspelälskare? I så fall finns det ett skräckspel från den djupa banan som är väldigt läskigt, titeln är Sad Satan. Vill du veta vilken typ av spel det här spelet är? Låt oss se den läskiga berättelsen bakom Sad Satans djupa webbspel!

  • Ledsen! Det här är skräckhistorien bakom "Pink Meth" djupa webbplats
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Hamburger Lady"
  • Vilket är skrämmande, den djupa banan eller ytbanan?

Skräckhistorier som skrämmer din dator

Fotokälla: Bild: NYCVlog

Enligt nyheter som cirkulerade gjordes detta spel av en psykopat som också är en datortexpert. Det sägs att eftersom det inte ventileras i den verkliga världen, flyter det så småningom till ett spel. Detta spel är hemskt och sägs skada dig.

Innehållet i detta spel är faktiskt lite oklart, innehåller bilder och komplex kod som är svår att förstå. Det finns dock flera kända figurer i det här spelet som Adolf Hitler, Margret Tatcher och andra. Vad som är klart, sade han, är att det finns ett stort budskap gömt bakom detta spel.

Inte bara har den en läskig historia som är full av mysterier, det visar sig att det här spelet också bryter din dator! Det rapporterades att personer som spelade det här spelet drabbades av datorskador, allt från programvara till hårdvara. Det finns de som försöker spela det via Windows bärbart med en blixt, resultatet visar sig vara detsamma.

Ett läskigt mysterium som inte kan avslöjas

Fotokälla: Bild: Kristianathe Blog

Eftersom detta spel är så läskigt, uppfinnaren, nämligen Obscure Horror Corner, beslutade att inte dela originalversionen. Han distribuerade bara en del av den, som varken innehöll de brutala grymma bilderna eller barnens pornografiska bilder.

Även om det bara delvis visar sig att spelet fortfarande skadar många av spelarnas datorer. Som ett resultat i forumet Reddit, analyserade det och lyckades komma med en säker version. Men nackdelen med denna säkra version är att spelet inte är för läskigt längre.

Av detta kan man dra slutsatsen att ingen har spelat originalversionen förrän den är klar. Upptäckarna själva kunde inte lösa det. Så detta mysterium slutar inte förrän nu.

För dig som är nyfiken på det här spelet kan du ladda ner det säkra versionsnumret 7 och 9. Här är länken:

Ladda ner:Deep Web Sad Satan Game Safe Version 7 och 9

Video: Sad Satan av PewDiePie Gameplay

Wow, det här spelet är verkligen mystiskt, det gör många människor yr. Inte bara för att avsluta det här spelet utan också hur man gör det här spelet. Eftersom det här spelet inte heller upptäcks som ett virus. Vad tror du?

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till Deep Web eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: NightTerrorNews


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found