6 läskiga webbplatser på den djupa webben som du bör undvika

Men utan att behöva gå in på djupnätet, här beskriver JalanTikus 6 hemska platser på djupnätet. Deep Weeb kan inte nås utan Tor-webbläsaren, I2P eller annan programvara från Darknet.

I eran Sakernas Internet, många människor vet inte om det djupa internet. De känner bara till att surfa på Google eller andra populära webbplatser. Även om det finns en mörk sida på internet som är känd som Djup webb.

Deep Weeb kan inte nås utan en webbläsare Tor, I2P eller annan Darknet-programvara. Men utan att behöva gå in på Deep Web, här beskriver JalanTikus 6 fruktansvärda platser på Deep Web.

  • Hur man öppnar den djupa webben på Android utan rädsla för att bli hackad
  • Vilket är skrämmande, den djupa banan eller ytbanan?
  • Var inte rädd för att komma in! Det här är 5 fakta på den djupa banan som visade sig vara fel

Läskiga webbplatser på Deep Web

Innan du besöker Deep Web bör du lära känna Deep Web vidare. Du behöver inte besöka den, men det räcker att känna till de fruktansvärda platserna på Deep Web.

1. Det mänskliga experimentet

Som namnet antyder är denna läskiga webbplats på Deep Web en samlingsplats för läkare och studenter som ofta gör experiment på människor. De tror att människor inte föds lika, vissa har fördelar framför andra.

Det mänskliga experimentet distribuera videor om mänskliga prövningar för att torteras av svält, få droger, transfusioner och andra fruktansvärda effekter på kroppen. Vilken omänsklig plats!

2. Daisy's Destruction

Inte bara någon mänsklig tortyr, djupa läskiga webbplatser, Daisy's Destruction, är känd som en webbplats som distribuerar videor om barns tortyr och våldtäkt; även spädbarn. Denna webbplats påstås underhållas av Peter Scully och hans partner, Carmen Ann Alvarez. De två greps 2015.

Som om världen blir galen är många besökare på Deep Web villiga att betala hundratals dollar för att titta på brutala videor på Daisy's Destruction. Är du på samma sätt?

3. Sidenvägen

Inte bara innehåller den brutal tortyr, på Deep Web kan du också köpa en mängd olika illegala droger. Passerar hemsk plats Silkesvägen, du kan köpa marijuana, crystal meth och andra med bitcoinkapital.

4. Butler Bootlegging

Andra erbjudanden på Deep Web erbjuds också av Butler Bootlegging. Inte droger, du kan beställa en professionell tjuv som heter "Dangler" att stjäla vad som helst.

Den här webbplatsen används ofta av de som vill köpa dyra saker, men pengarna räcker inte. Genom att betala "Danglers" för att stjäla med bitcoins kan du få valfritt föremål. Inte sällan auktionerade också "Dangler" ut sina stulna varor på denna hemska webbplats.

5. Atlantic Carding

På plats Atlantic Carding Du kan köpa en mängd människors kreditkortsinformation för var som helst från 5 $ till 80 $. Om du har tur kan du få ett obegränsat kreditkort. Men var försiktig, det finns många undercover-agenter redo att fånga dig på webbplatsen kardning på Deep Web!

6. Euroarms

Inte droger eller kreditkortsinformation, hemsk webbplats Euroarms sälja skjutvapen från Europa. Av de många mafiaerna som säljer och köper skjutvapen i Europa kan du enkelt hitta dem här.

Men kom ihåg att Euroarms inte säljer ammunition. De skickar bara vapen. Men om det finns vapenförsäljare måste det finnas webbplatser på Deep Web som säljer kulor, eller hur?

Så det finns 6 läskiga och farliga webbplatser på Deep Web. Så bli inte förvånad om Deep Web är svårt att komma åt. Har du modet att öppna Deep Web och besöka dessa webbplatser?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found