hur du får reda på vem din pojkvän ofta kontaktar på wa

Vill du komma till din pojkvän eller partner? De kanske fuskar! Så här ser du deras chatt / samtal på WhatsApp.

Du måste använda den ofta WhatsApp inte? Även applikationer direktmeddelande detta har blivit en nödvändighet för dig att göra dina dagliga aktiviteter du vet.

Men har du någonsin varit nyfiken, med vem kommunicerar din pojkvän eller partner ofta på WhatsApp?

För de av er som vill prova det här kommer ApkVenue att granska det ett enkelt sätt att ta reda på vem som ofta kontaktas på WhatsApp.

Hur man tar reda på vem som ofta kontaktas via WhatsApp

WhatsApp är en av de mest använda chattapplikationerna hittills. Det finns så många, många användare letar efter en rad förbjudna WhatsApp-applikationer för deras personliga agenda.

WhatsApp webbutveckling blir också alltmer en prioritet. Även om du vid den här tiden fortfarande inte kan ringa via WhatsApp Web, kommer du under de kommande dagarna att kunna uppleva videosamtal och röstsamtal via Whatsapp Web.

Tja, tillbaka till ämnet. Du kan följa de två stegen nedan för att ta reda på vem din flickvän eller partner ofta är med chatt och ringer på WhatsApp. Nyfiken? Låt oss se helt.

Notera:


För att utföra de två stegen nedan måste du ha åtkomst till din partners smarttelefon och WhatsApp-applikationen. Så se till att du kan öppna den först killar.

1. Hur man tar reda på det via e-postchattmenyn

Det första sättet du kan göra är att använda funktioner E-postchatt för att ta reda på listan över kontakter eller grupper som din partner ofta kontaktar.

För att se det kan du följa följande steg.

Steg 1: På WhatsApp-hemsidan, du knackatre prickar ikon längst upp till höger för att öppna fler alternativ. Sen du knacka urval inställningar för att öppna WhatsApp-inställningar.

Steg 2: Därefter behöver du bara välja menyn i menyn Inställningar Chattar. Välj sedan menyn Chatt historik för att komma åt menyn E-postchatt.

Steg 3: Då måste du bara välja E-postchatt. Här kan du se en lista över kontakter och grupper som din partner ofta kontaktar på WhatsApp via kolumner Ofta kontaktas. I Senaste chattar du kommer att visas en lista chatt senast gjort på WhatsApp.

Gjort! Det är så du vet vem som kontaktar din partner i WA mest. Det finns fortfarande andra sätt, du vet. Här är recensionen!

2. Hur man tar reda på det via Användning av data och lagring

Om du känner att din partner sällan gör det chatt och ännu oftare ringa telefoner, naturligtvis kan du göra ett antal saker, från att knacka direkt på telefonen, eller så kan du göra det andra steget.

Du behöver bara komma åt menyn Användning av data och lagring i din partners WhatsApp-inställningar killar.

Steg 1: Precis som det första steget måste du komma åt menyn inställningar med knacka ikonen för tre punkter för att få åtkomst till fler alternativ i WhatsApp-applikationen.

Skillnaden här är att du bara måste välja menyn Användning av data och lagring för att ta reda på användningen av datakvot och lagringsminne för WhatsApp-applikationen. Därefter måste du bara välja Lagringsanvändning.

Steg 2: Vänta. Det tar faktiskt lite längre tid att analysera internminnesanvändningen. När du är klar måste du bara se mängd data krävs för varje chatt WhatsApp-grupper och kontakter som din partner gör.

Gjort! Det är så du vet vem din pojkvän eller partner ofta kontaktar på WhatsApp. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur visar jag samtal på WhatsApp Web, är det möjligt?

Som ApkVenue sa ovan är WhatsApp Web en av de mest efterlängtade WhatsApp-funktionerna av sina användare. Detta beror på att den här funktionen kan öppnas direkt på en dator och praktiskt taget utan att behöva öppna en smartphone.

Tyvärr har denna funktion fortfarande några nackdelar. En av dem, vi kan inte ringa eller visa samtal på WhatsApp Web. Naturligtvis kommer du inte heller att kunna se din pojkväns samtal på WA-webben.

Ändå kan du fortfarande lära dig hur man använder den på din PC eller laptop. Garanterad att vara mycket lämplig för arbete och dagliga uppgifter.

Det är ett enkelt sätt att ta reda på vem din pojkvän eller partner ofta kontaktar via WhatsApp.

Hur, så lätt, eller hur? Men ApkVenue föreslår att du är mer försiktig, särskilt när du använder den i hemlighet smartphone din partner ja! Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found