6 coola startteman för att göra din Android ännu mer galen

Themer är en av de coolaste och mest anpassningsbara bärraketerna. I det följande presenterar vi de 6 bästa teman från Themer som du kan använda på din favorit Android-telefon.

Om du är en person som lätt blir uttråkad med samma utseende som Android, är dessa tips lämpliga för dig att genomföra. Visst många av er använder redan det launcher tredje part som Smart Launcher, GO Launcher, Nova Launcher, etc. Men av allt launcher Themer är en i Play Store launcher med massor av anpassning och cool. I det följande presenterar vi de 6 bästa teman från Themer som du kan använda på din favorit Android-telefon.

  • LINE Launcher, LINE: s nya applikation för att försköna din Android-telefon
  • Enkla sätt att använda Naruto-teman på alla Android-telefoner
  • Hur man använder Asus Zenfone 2 Lollipop Launcher på alla Android-telefoner utan rot

Mountain Minimal

Unga människor idag är verkligen inte främmande för den hipster grafiska stilen som är på väg i. Temat som heter Mountain Minimal verkar passa för dig som gillar ett minimalistiskt men elegant hipsterutseende plus en touch årgång vilket är frestande. Lätt igen, detta tema kommer att sammanfatta alla meddelanden på samma skärm, utan att behöva flytta till en annan sida.

Bokmärken

Bokmärken strävar efter att återställa stilen på skärmen dagplanerare old school i din smartphone. Layout och teckensnittdet är väldigt bekvämt att se gör att alla användare kan vara mer produktiva när det gäller att använda Android. Detta tema kommer med 5 flik var och en innehåller olika uppgifter såsom meddelanden, väderprognoser, lista applikationer etc.

Diagonala plattor

Älskar du ett minimalt och elegant utseende? Diagonala plattor kan vara ett alternativ. Detta tema visar tid och datum i det övre högra hörnet och den unika batteriindikatorn placeras i det nedre högra hörnet. Till genväg ofta använda applikationer kan du placera dem till vänster. Överraskningen är inte bara där, om du är hårt slag skärm till vänster hittar du mer Plats igen att sätta genväg där.

LCD

Här är en look som är perfekt för de av er som saknar den gamla skolan monokrom segling mobiltelefon. Temat som heter LCD ger färg och layout vilket liknar den svartvita mobiltelefonen som en gång färgade dina dagar. Men coola funktioner finns fortfarande som klocka, väderprognos och nyhetsflöde kapabel.

Grå och persika

Detta tema lyckas kombinera persikafärgen mjuk med fast grå. Mycket lämplig för eleganta kvinnor som vill vara utrustade med olika typer av information direkt genom huvudskärmen. Ikoner det finns också minimala intryck och lätt att skilja från varandra. Riktigt söt ändå.

Horisont

Horizon ger också ett minimalt, vackert utseende. Tillsammans med intrycket av bokeh och teckensnitt romantisk anslutning. Mycket lämplig för dig som är kär eller gillar mjuk grafik. För ikonerna spelar det ingen roll heller, allt är klart och rent. Det är okej att sitta på din Android.

Hur installerar jag ovanstående teman?

Det är enkelt, efter att du har installerat Themer på Android behöver du bara gå till alternativ Temanoch Sök namnet på det tema du vill ha. Tryck Tillämpa och nedladdningsprocessen börjar.

Liknande Launcher som inte saknar kraftfull

Förutom Themer, launcher Andra som inte är mindre okej att dekorera din Android-telefon är Zooper och Buzz Launcher. De två kan också anpassas efter behov och är också utrustade med olika teman som inte är mindre gokil. Ha ett bra försök!

Källa: Lifehacker

Förbättring av skrivbordsappar MyColorScreen DOWNLOAD

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found