vad är wifi-samtal och hur fungerar det? detta är förklaringen

Efter VoLTE visas nu VoWiFi. Vad är det? För att ta reda på vad det betyder och hur det fungerar, se ApkVenues recension nedan!

Innan vi diskuterar vad det är WiFi-samtal eller VoWiFi, då måste vi först veta vad det är VoLTE vilket är början på teknik dubbning baserad nätverksfunktion virtualisering eller NFV. VoLTE är en teknik för att ringa samtal via 4G LTE-nätverket.

Så närvaron av VoLTE kan ge en bra kommunikationsupplevelse på ett 4G-nätverk, ljudnivå klarare med nivån latens vilket är mycket mindre.

Sedan, efter VoLTE visas nu VoWiFi som är en avancerad utveckling av denna teknik. VoWiFi använder dock nätverket via WiFi för att kommunicera.

Med VoWiFi-teknik behöver användarna inte oroa sig för att förlora sin signal, så länge WiFi är anslutet finns det inga problem.

Med VoWiFi kan användare ringa eller ta emot samtal via valfritt nummer genom att komma åt nätverket via WiFi.

Precis som VoLTE erbjuder VoWiFi också tydlig, snabb och enkel samtalskvalitet. Tja, för mer om hur det fungerar, se ApkVenues recension nedan.

  • 4 Sofistikerad teknik på den här smarttelefonen används sällan, varför?
  • SÄKER! Utan denna "triviala" teknik kommer du inte att kunna leva
  • 7 Internetteknikbrott och hur man förhindrar dem

Vad är WiFi-samtal och hur fungerar det?

Hur fungerar WiFi-samtal eller VoWiFi

I princip hur VoWiFi fungerar samma som röstsamtal i appen för snabbmeddelanden. Men via VoWiFi kan användare fortfarande ringa telefonnummer precis som en vanlig telefonlinje. Naturligtvis kan detta inte bara göras med röstsamtalsteknik.

Sedan med användarens VoWiFi behöver bara anslutas via WiFi att ringa var han än befinner sig. Så, till exempel, om du befinner dig i ett avlägset område men inte får någon signal och bara har WiFi, då med VoWiFi-teknik ett telefonsamtal kan fortfarande göras.

Mobiloperatörer i Indonesien som stöder VoLTE och VoWiFi

Hittills är det bara Smartfren som är den första teleoperatören i Indonesien som har anta VoLTE-teknik. Under tiden finns det fortfarande inte tillämpning av VoWiFi förrän nu. Vad som är säkert är dock Telkomsel och Huawei har framgångsrikt testat VoLTE och VoWiFi de senaste åren.

Denna information erhölls genom en presskonferens den 25 juni 2015 sedan citerat från webbplatsen dailysocial. Baserat på konferensen hoppas de också att VoLTE- och VoWiFi-teknik kommer att vara tillgängliga för användare under de närmaste fyra åren 2019 senare.

Vid senare användning förväntas tekniken mellan VoLTE och VoWiFi vara samarbeta med varandra som kan växla sömlös för att tillhandahålla den bästa kommunikationslinjen för kunderna.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found