Vilka är de 10 bästa apparna för videochatt på Android?

Videochatt var ursprungligen en science fiction-teknik i framtiden. På grund av den snabba utvecklingen av internet börjar video nu ersätta visuella konversationer

Videochatt ursprungligen en framtidens science fiction-teknik. Eftersom utvecklingen av internet är så snabb börjar videochatt långsamt ersätta den vanliga visuella konversationsmetoden.

Även om mobila enheter som har kameror har tillverkats sedan 2013 är deras användning enbart för selfie.

Nu är vi i modern tid, vilket innebär att vi fortfarande kan producera kommunikation även om vi inte är tillsammans (vare sig verbalt eller visuellt).

Om Apple litar på applikationer FaceTime som på plattformen kommunikation. Vad sägs om Android? Koppla av här 10 bästa appar för videochatt på Android som vi kan välja, Cekidot!

  • Så här skapar du flytande chattmeddelanden som på Facebook Messenger
  • Singlar och Facebook-chatt ensam? Här är lösningen!
  • Den nya funktionen "Superchatt" gör det enklare för YouTubers att få extra pengar

10 av de bästa videochattapplikationerna på Android, vad är de?

1. Skype

Initialt Skype skapad som en snabbmeddelandelösning för att konkurrera med Yahoo! Nu plattform har hjälpt många grupper, både privatpersoner och affärsaktiviteter. Med Skype kan vi ringa samtal med en mot en eller i grupper.

Det finns en tjänst premium videosamtal och videochatt som vi kan välja. Intressant nog erbjuder Skype fortfarande video- och ljudmottagning av god kvalitet trots att internethastigheten inte har maximal prestanda. Vi kan faktiskt kommunicera med alla Skype-användare plattform.

2. Google Hangouts

Google Hangouts är förmodligen resultatet av en utveckling från Google Talk, den nu nedlagda Googles snabbmeddelandeplattformen. När utvecklingen av snabbmeddelanden började flytta till alltmer avancerad teknik lanserade Google en gratis applikation för att göra det möjligt videosamtal och ljud på plattform några.

Så, Hangouts låter oss också kommunicera med individer och i grupper. Hangouts är mycket populära bland studenter eller studiegrupper.

3. Google Duo

Skillnaden mellan Duo och Hangouts är att Hangouts är mer utformad för gruppaktiviteter. Medan Duo är nästan uteslutande för en-mot-en-videosamtal. När det gäller service är kvaliteten på video- och ljudmottagningen fortfarande bra trots att internetanslutningen är långsam.

4. WhatsApp

Bortsett från dess nya funktioner, WhatsApp är redan populär som den ledande appen för snabbmeddelanden. Sedan började WhatsApp lägga till nya funktioner igen, varav en var tjänster videosamtal till varje plattform. Exklusiv service videosamtal WhatsApp är endast avsett för en-till-en-konversationer.

5. Facebook Messenger

Som bekant har Facebook Messenger (FM) nästan en halv miljard installationer på Play Butik. Till skillnad från WhatsApp gör FM det möjligt att göra det videosamtal och grupp röstsamtal. Videokvaliteten på FM är också fortfarande bra även om internetanslutningen är långsam.

6. Viber

Viber är förmodligen en konkurrent till WhatsApp, tills WhatsApp äntligen kunde slå det. Trots att vi har samma tjänst har Viber tagit olika initiativ sedan dess med en framträdande funktion, nämligen videosamtal. Faktum är att de gör anspråk på service videosamtal de är fortfarande stabila trots att de görs via en svag 3G-anslutning.

Så vi får fortfarande anständig videokvalitet och ljudkvalitet medan vi spelar videokonferenser. Viber kan till och med användas för att kontakta 100 personer samtidigt utan att behöva en snabb anslutning.

7. IMO

Det kan sägas att IMO är en enkel applikation, det finns inga överbelastnings plugins eller filter. Applikationen har också ett mycket enkelt gränssnitt. Dessutom kan användas för videosamtal, IMO låter dig också skicka meddelanden och bilder. Intressant kan vi ringa videosamtal så snabbt som möjligt via knappen i skärmens vänstra hörn, detta indikerar att denna applikation är avsedd att ge användarna bekvämlighet.

8. Tango

Även om Tango nu är mer som plattform social men ändå service videosamtal de är av mycket god kvalitet. Det behöver inte ens en tät anslutning.

Med den här applikationen kan vi skicka SMS, chatt och videosamtal till vänner eller familj. Med Tango kan vi också hitta flera personer baserat på deras intressen.

Tango stöder också gruppchattar och intressant kan vi ladda ner Tango-stödda spel för att spela tillsammans med andra användare.

9. Glida

Glid skiljer sig från applikation chatt Övrig. Glida uteslutande avsedd för videomeddelanden. Med Glide kan vi skicka videomeddelanden på upp till 10 sekunder till flera vänner. De kan också svara genom att skicka ett annat videomeddelande.

10. Camfrog

Camfrog är en applikation videochatt som har sina egna funktioner och fördelar. Genom Camfrog är vi fria att göra videosamtal med alla i tillgänglig kontakt, även med främlingar.

Det är De 10 bästa videochattapplikationerna på Android som kan erhållas gratis. Vilka har du använt? Dela dina svar via kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found