7 japanska inlärningssidor som du kan njuta av gratis!

Om du vill lära dig snabbt kan du dra nytta av denna kostnadsfria japanska språkinlärningssida. Så du behöver inte spendera pengar på ...

Gillar du att titta på japansk anime eller filmer? Är du förvirrad av språket? Om du känner dig förvirrad måste det finnas några av er som vill lära sig och behärska japanska snabbt.

Även om du kan söka undertexterMen japanska i öronen låter fortfarande främmande för dem som just har hört det.

Japansk anime och filmer motiverar dock många människor att behärska allt som rör japanskt språk och kultur. Om du vill lära dig snabbt kan du dra nytta av den här gratis japanska inlärningssidan. Så du behöver inte spendera pengar på japanska språkkurser.

  • Älskar japanska tjejer? Här är några intressanta fakta om japanska tjejuniformer
  • Fantastiska japanska studenter använder avancerad teknik för att fuska
  • Video: COOL! Detta är vad japanska studenter gör om de är sena för lektionen

7 gratis japanska inlärningssajter

Du behöver veta, inte alla inlärningssidor uppkopplad det är gratis. Mest av alla online-lärande webbplatser finns som kräver att användarna betalar avgifter för kurser, böcker och andra.

Men du behöver inte oroa dig, eftersom det fortfarande finns japanska språkinlärningssidor online som är gratis eller gratis. Tror du inte på det? Här läser ApkVenue ut vilka webbplatser som kan ge dig lektioner om japanska gratis. Titta bara på det, låt oss gå!

1. Erin

Fotokälla: Foto: erin.ne.jp

Erin är en webbplats för att lära sig japanska gratis som även nybörjare kan lära sig. Här lär du dig att använda videor tillsammans med bildtexter romaji och kanji, på japanska och indonesiska. Inte bara det, även den här webbplatsen tillhandahåller ämnen genom manga och du kan svara på frågesporten från Erin.

Fotokälla: Foto: erin.ne.jp

2. NHK World

Fotokälla: Foto: nhk.or.jp

Nästa är NHK World. Denna webbplats tillhandahåller läromedel på japanska med digitala böcker och ljud för att göra det lättare för dig att lära dig japanska. förutom det här kan du ladda ner filer och ljud som du sedan kan spara på din dator eller mobiltelefon.

Fotokälla: Foto: nhk.or.jp

Inte bara studerar, NHK ger också tillgång till nyheter om Japan och radio runt Japan vilket gör det lättare för oss att få information om Japan.

3. WKWKJapan

Fotokälla: Foto: wkwkjapan.com

På WKWKJapan kan du undervisas direkt av lärare från Japan, men via inlärningsmedier online. På WKWKJapan måste du först registrera dig för att bli student. Till skillnad från andra onlinestudier kan du också handleda online på Facebook. Det räcker att gå med i den japanska onlinekursgruppen med japanska lärare.

Här finns ett schema med kurser varje vecka, så du är som att studera med en lärare i skolan. Vad som är roligare är den japanska läraren som omedelbart tillhandahåller praktiskt material konsekvent. Du kan också ställa frågor och omedelbart förstå lektionen i detalj.

4. Japansk inlärningsordbok

Fotokälla: Foto: Jepang-indonesia.co.id

Japanese Learning Dictionary är en webbplats som tillhandahåller en online-ordbok. Du kan söka efter indonesiska ord från A-Z, japanska, liksom romaji. Dessutom finns det olika vokabulärer från japanska till indonesiska och vice versa.

VISA ARTIKLAR

5. Goethe Verlag

Fotokälla: Foto: goethe-verlag.com

Nästa är Goethe Verlag. Att lära sig genom att använda böcker har gjorts varje dag, men vad sägs om att lära sig att använda böcker plus ljud? Goethe verlag erbjuder MP3-kurser för dem som vill lära sig japanska. Det finns 100 lektioner tillsammans med deras MP3-filer.

6. Quizlet

Fotokälla: Foto: quizlet.com

Nästa är Quizlet. Quizlet-webbplatsen underlättar för studenter att lära sig att använda flashkort. Precis som att studera i skolan kan du här också testa dina japanska språkkunskaper.

Fotokälla: Foto: quizlet.com

Bortsett från det kan du också spela matchord och mer. På det sättet blir du inte uttråkad snabbt när du lär dig japanska. När du spelar spelet kommer du att bli ombedd att välja en svårighetsgrad. Quizlet har tre nivåer, nämligen Easy, Medium och Hard. Förutom svårighetsgraden finns det också ett resultat. Om du matchar orden korrekt kommer du att få Göra. Ju fler poäng, desto högre blir din nivå.

7. Vår klass

Fotokälla: Foto: classkita.com

Den sista är vår klass. Denna webbplats tillhandahåller videor och digitala böcker med ljud för inlärning. Du kan också svara på frågesporter och diskutera med andra studenter.

Fotokälla: Foto: classkita.com

Inte bara att vara student, inte ens du kan vara lärare på den här sidan. Inte bara studera japanska, du kan också studera andra ämnen som Matematik, datavetenskap, och andra.

Tja, det är en lista över 7 japanska språkinlärningssidor som du kan få tillgång gratis. Glöm inte att om du har information om andra webbplatser dela med sig i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found