8 bästa Android-duellspel som kan spelas offline

Här är 10 av de bästa Android-duellspelen som kan spelas offline. Så att du fortfarande kan ha kul med din pojkvän trots att du har en dålig kvot.

Att spela Android-spel på smartphones är verkligen en rolig aktivitet. Speciellt om du spelar Android-duellspel med dina vänner eller flickvänner. Det känns definitivt mer spännande, för det finns en känsla av samhörighet och intimitet som du inte kan känna när du spelar Android-spel ensam på din smartphone.

Men vad händer om internetdatakvoten på din Android tar slut? Då kan bara en Android-smartphone eller surfplatta användas? Var inte förvirrad, för den här gången har ApkVenue en lista 8 bästa Android-duellspel som kan spelas offline.

  • Förbättra kvaliteten tillsammans med din partner med detta spel
  • 10 bästa Android-spel för flera spelare du kan spela utan internet

10 bästa Android-duellspel som kan spelas offline

1. Glödhockey

Ett av Android-duellspel off-line de mest kända är Glödhockey. Sättet att spela är enkelt, du måste sätta bollen i motståndarens mål så mycket som möjligt för att vinna matchen. Du kan spela ensam eller mot dina vänner med bara en Android-enhet.

Prova det roliga själv Glödhockey genom att ladda ner spelet nedan.

Natenai Simuleringsspel LADDA NER

Om du vill se hur du spelar det, se följande video:

2. DUAL!

Det här spelet kan spelas på två Android-enheter med en Bluetooth- eller WiFi-anslutning. SpelDUBBEL! faktiskt väldigt enkelt. Du behöver bara skjuta din motståndare med de olika typerna av skott som tillhandahålls. ApkVenue gillar verkligen enkla mönster och ljusa färger. Det gör verkligen din dag roligare.

Prova att ladda ner spel DUBBEL! nedan för din smartphone och dina vänner.

Se häftiga videor med Android-duellspel också off-line här.

3. BombSquad

Du måste vara bekant med spelet Bomber Man? Tja, Android-duellspelet off-line titel BombSquad den har ett koncept och gameplay den samma. Grafiken är dock riktigt cool och valet av tillgängliga vapen är också stort. Du kan spela det multiplayer med en WiFi-anslutning.

Kom igen, bjud in dina vänner att slåss djupt BombSquad genom att ladda ner spelet nedan:

Eric Froemling Arkadspel LADDA NER

Ta en titt på spänningen i det här spelet i följande video.

4.2 Spelarreaktor (flerspelare)

I Android-duellspelet off-line titel 2 spelare reaktor (flerspelare) Här får du ett antal frågor, sedan måste du gissa svaret snabbt genom att peka på smarttelefonens skärm. Reglerna är enkla, men frågorna är ganska frustrerande! Det måste vara roligt och göra det irriterande.

Känn det roliga 2 spelare reaktor (flerspelare) genom att ladda ner spelet nedan:

Spel Arkad coola körsbärsträd LADDA NER

Vill du se hur du spelar det? Titta på följande video.

5. Tic Tac Toe

Vem känner inte Tic Tac Toe? Detta traditionella och legendariska spel är väldigt lätt att spela. Även om det är enkelt, spel Luffarschack den här Android-versionen är ganska spännande och rolig. Android-duellspel off-line detta kan vara ett alternativ för att fylla din fritid med dina vänner och flickvänner.

Ladda ner spelet Luffarschack under detta.

Optime Pusselspel Programvara LADDA NER

Spel och utseendet är enkelt, men ganska tilltalande för ögat. Prova att titta på videon.

6. Schackfri

Du måste redan veta hur man spelar schack, eller hur? I schack är det viktigaste strategin så att du kan slå din motståndare. Android-duellspel off-line titel Schackfri Du kan använda detta för att brainstorma med dina vänner, eller visa hur smart du är i ögonen på din kära pojkvän.

Ladda bara ner spelet Schackfri nedanför detta:

AI Factory Limited Sportspel LADDA NER

Fortsätt titta på videon gameplayhenne här.

7. Micro Battles

I Micro Battles, du kan inte bara spela ett spel. Men det finns fyra minispel i den. Unikt, i Android-duellspelet off-line det finns bara en knapp per spelare. Det ser verkligen ut som ett 8-bitars spel. Men garanterat att vara kul och kan göra dig glad.

Ladda ner spelet omedelbart Micro Battles under detta.

Spel Arkad Donut Spel LADDA NER

Bjud in dina vänner eller flickvänner att spela Micro Battles och skratta tillsammans. Som det här paret, här:

8. BADLAND

Spel med titeln BADLAND den har väldigt cool och unik grafik. Massor av unika och intressanta karaktärer, liksom riktigt coola vildmarksbakgrunder. Detta spel kan också spelas av 4 personer samtidigt.

Ladda ner Android-duellspelet omedelbart off-line titel BADLAND nedanför detta:

Frogmind Arcade Games LADDA NER

För att göra det mer intressant, prova att titta på den coola videon nedan:

Det är 8 bästa Android-duellspel som kan spelas offline. Dessa spel kommer säkert att skapa en atmosfär för att umgås med vänner eller tillsammans med din pojkvän. Vilket spel är din favorit? Om du har en rekommendation Android-duellspel off-line annat coolt, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found