titta på filmen coco (2017) hela filmen

Vill du verkligen titta på filmen Coco (2017) från Disney Pixar men förvirrad över var? Oroa dig inte, titta bara på ApkVenues artikel om den här

Animerade filmer är synonyma med barn. De meddelanden och betydelser som förmedlas är dock universella så att alla som tittar på dem kan smälta dem.

Likaså med den animerade filmen med titeln Coco (2017), resultatet av samarbete mellan studior Pixar och Disney. Du kommer att bli inbjuden att skratta och gråta när du tittar på den här filmen.

Fängslad av spänningen i berättelsen i Coco-filmen? Fortsätt att lyssna på den här Jaka-artikeln, gäng!

Synopsis Film Coco (2017)

Miguel Riviera är en pojke från Mexiko som bor med sin lyckliga familj. Miguel har en dröm om att bli en berömd musiker.

Tyvärr hatar familjen Riviera så mycket musik. I själva verket, när någon spelade musik framför hans hus, blev Miguels mormor omedelbart arg.

Miguel får också reda på varför hans familj hatar musik så mycket när Miguel själv har en talang för musik. Som det visade sig var hans farfarfar en musiker.

Men hans farfarsfar lämnade sin familj för alltid för att driva sin dröm som musiker och återvände aldrig.

Det är anledningen till att familjen Riviera hatar musik så mycket. Musiken påminner dem om Miguels farfar som sprang bort från sin familj.

En gång sprang Miguel från huset för att han inte kunde spela musik.

Förresten, vid den tiden fanns det en dödsfestival i Mexiko, som tros vara den tid då andar går in i den mänskliga världen.

Miguel stjäl den avlidnes gitarr Ernesto de la Cruz, hans idol och mest kända mexikanska musiker. Han tror att Ernesto de la Cruz är hans farfar.

Som ett resultat av att stjäla gitarren, gick han vilse i dödens värld. Hur försvinner historien om Miguel? Titta på det själv, gäng!

Intressanta fakta om Coco (2017)

Så att du är ännu mer nyfiken och inte kan vänta med att se Coco-filmen, kommer ApkVenue att berätta några intressanta fakta från den här animerade filmen.

  • De orange blommorna som visas i hela filmen är blommor Aztec Marigold. Denna blomma används alltid i dödsfestivalen (Dia de Muertos) i Mexiko.

  • Denna film har ett tema som är förbjudet att visas i Kina. De kinesiska filmsensorerna berördes dock så mycket av den här filmen att den fick sändas.

  • När den sändes i Mexiko hade den här filmen en chans att slå Avengers (2012) som den mest inkomstbringande filmen i Mexiko.

  • Coco är den längsta animerade filmen på nummer 1 på biljettkontoret.

  • Miguel borde bara spela gitarr och inte sjunga. I alla fall, Anthony Gonzalez, Miguels röstskådespelare är en begåvad sångare. Slutligen sjunger Miguel i filmen Coco och spelar gitarr.

  • Dödens världs utseende i Coco-filmen är inspirerad av en stad i Mexiko som heter Guanajuato, som innehåller många färgglada hus i bergen.

Titta på filmen Coco (2017)

InformationKokospalm
Recensioner (Antal granskare)8.4 (295,381)
Varaktighet1 timme 45 minuter
GenreAnimering, Äventyr, Familj
Utgivningsdatum22 november 2017
DirektörLee Unkrich, Adrian Molina
SpelareAnthony Gonzalez, Gael Garc a Bernal, Benjamin Bratt

Efter att ha läst sammanfattningen och intressanta fakta och sett trailern för filmen Coco (2017), kan du säkert inte vänta med att se den här filmen.

Oroa dig inte, ApkVenue har förberett en speciell länk för dig som vill se filmen Coco (2017) nedan.

>>> Titta på Coco (2017) <<<

Det var Jakas artikel om Coco-filmen som släpptes 2017. Spännande och rörande samtidigt, eller hur, gäng?

Vilken annan film vill du se nästa? Skriv ditt svar i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found