hur man gör multichat online för att underlätta dina bukber-möten

LINE har en huvudfunktion, nämligen chatta, förutom att chatta med en person kan vi också chatta med många människor. Så här gör du multichat på LINE.

LINJE är en chattjänstleverantörsapplikation med olika intressanta funktioner i den. Vi kan chatta med en person och till och med många människor. Tricket är att skapa plats multichat. Vi kan chatta med många människor samtidigt.

Så om du vill boka ett Bukber-möte eller träffa vänner på LINE, försök istället att använda multichat. Vet du hur? Om inte, kommer ApkVenue att ge dig tipsen nedan hur man gör multichat på LINE.

  • Så här laddar du ner videor på LINE via Android, iPhone och PC Kan utan ansökan!
  • OFFICIELL! Så här får du gratis LINE-klistermärken
  • Hur man köper LINE-mynt med kredit | Ett klick!

Så här gör du enkelt Multichat på LINE

Multichat vanligtvis brukade mer privat chatt, eftersom antalet är mindre än gruppen. Så du kan chatta mer fritt och fritt. Om du vill göra multichat på LINE med dina närmaste vänner kommer ApkVenue att berätta tipsen.

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Hur man gör multichat på LINE väldigt lättkillar. Det tar bara några enkla steg och du kan chatta med dina närmaste vänner på en gång. Här är stegen för att göra multichat på LINE:

  • Det första steget är att öppna din LINE-applikation och sedan gå till fliken Chatt eller chatta. Tryck sedan på ikonen Lägg till chatt högst upp för att starta multichat på LINE.
  • Nästa är att välja vem du kommer att bjuda in för att delta i denna multichat. Markera din väns konto, tryck på det Chatt att fortsätta göra multichat på LINE.
  • Nu utrymme multichat är redo och du kan börja chatten fritt för dina vänner. Dina vänner kommer automatiskt att kunna ta emot de meddelanden som du skickar till detta chattrum. Förutom din chatt också kan ringa och videosamtal till alla multichat-medlemmar.

Där är han killar tips hur man gör multichat på LINE från Jaka. Multichat är enklare och känns mer privat. Så om du vill boka en tid med dina närmaste vänner behöver du inte gå igenom en grupp som har många medlemmar.

Läs också artiklar om LINJE eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.