hur man gör din egen handskrift till ett teckensnitt på Android

Många människor tänker på hur man skapar sina egna teckensnitt? Hur man gör det är faktiskt väldigt enkelt och du kan till och med skapa din egen .ttf-fil och sedan använda den på din Android-enhet och PC.

Om du använder en Android-enhet som har ett teckensnittssystem ser du att standardteckensnittssystemet som används av alla Android-enheter har nästan samma form. Android-teckensnittssystemet kallas vanligtvis med namn Roboto och du kan bli trött på att använda samma Android-teckensnitt hela tiden.

Många människor tänker på hur man skapar sina egna teckensnitt? Hur man gör det är faktiskt väldigt enkelt och du kan till och med skapa din egen .ttf-fil och sedan använda den på din Android-enhet och PC.

Du kan skapa ditt eget handskrivna teckensnitt med hjälp av detta enkla trick. Allt du behöver är att bara skriva ut mall tillgänglig på papper eller redigera den med en fotoredigeringsapplikation och skriv din egen handskrift på mall de. Du kan göra det på bara 5 minuter eftersom det är ganska enkelt att göra med hjälp av detta enkla trick.

 • Enkla sätt att ändra gratis teckensnitt på Android utan rot
 • Hur man byter typsnitt på Android [Utan rot]
 • 10 bästa webbplatser för gratis nedladdning av teckensnitt, kan skapa logotyper!

Så här skapar du dina egna handskriftteckensnitt på Android

 1. Kontrollera först att din Android har varitrot. Om inte, kan du läsa Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator eller Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator.
 2. Besök sedan webbplatsen efter det //myscriptfont.com/ ladda sedan ner och välj mall som finns i PDF- och PNG-format.
 3. Mallar som har laddats ner kommer att formas som på bilden. Du kan skriva ut den på papper eller redigera bilden med en fotoredigeringsapplikation för att lägga till din handskrift. Du kan ladda ner bilderna nedan för exempel på mallar och teckensnitt. Appar Photo & Imaging zentertain LADDA NER
 4. Efter framgångsrik handstil skriver på mall, Du kan skanna och ladda upp artikeln igen på webbplatsen //myscriptfont.com/. Ladda upp en bild av ditt skrivande i TTF-format och namnge ditt teckensnitt i den angivna kolumnen.
 5. Vänta några ögonblick tills den visas förhandsvisning ditt handskrivna teckensnitt och ladda ner teckensnittet.
 6. Ladda sedan ner applikationen FontFixoch öppna sedan det handskrivna teckensnittet som du laddade ner tidigare.
 7. Installera sedan ditt handskrivna teckensnitt. Om det finns en superanvändare begäran välja BEVILJA.
 8. Glöm inte starta om / starta om din smartphone.
 9. Om det lyckas kommer teckensnittet att se ut som bilden nedan.

Har du lyckats skapa ditt eget teckensnitt? Glöm inte att kommentera i kommentarerna.