5 sätt att enkelt öka Android-minnet

Ditt interna minne är fullt? Låt oss lära oss att öka Android-minnet på det här enkla sättet.

En av fördelarna med en Android-smartphone är att den kan ladda ner applikationer, lägga till media som musik och filmer och cachedata för offline-användning. Men många low-end smartphones har bara lite internt minne.

Fullt minne förutom att du inte kan ladda ner applikationer och lägga till media, din mobiltelefon kan också vara långsam, vet du. Om ditt mobilminne känns fullt, finns det flera hur man ökar Android-minnet som du behöver springa.

  • Anledningar att inte köpa falska minneskort för Android-användare
  • 6 sätt att spara ditt Android-internminne
  • 5 sätt att öka Smartphone-minnet gratis

Hur man ökar Android-minnet

Följande är hur man ökar det interna minnet i Android som kan frigöra ditt smarttelefonminne. Det finns 5 sätt som JalanTikus rekommenderar att du följer. Naturligtvis är dessa metoder det enklaste sättet att frigöra ditt Android-minne.

1. Använd de befintliga funktionerna på din Android-smartphone

Om du använder Android-operativsystemet idag finns det en funktion som visar din minnesanvändning exakt. Sättet att komma åt det är att logga in inställningaroch tryck sedan på Lagring.

Där ser du hur mycket minne din smartphone använder, till exempel hur mycket det är för videor, foton, ljud, nedladdningar, datacache och så vidare. Visst kommer detta verkligen att hjälpa dig att hantera ditt mobiltelefonminne.

Android 8.0 Oreo

På Android Oreo, lagringshantering har ett nytt utseende där allt är grupperat efter datatyp, som foton och videor, musik och ljud, spel och andra. Senare, om du öppnar foton och videor, vilka applikationer kommer att visas som har data i form av foton.

Där hittar du en knapp där du enkelt kan rengöra ditt minne, nämligen knappen Frigör utrymme. Om du trycker på den knappen kommer du till en sida där du kan välja de data du vill ta bort som bilden.

Android 7.0 Nougat eller Lower

Om du använder Android Nougat eller senare kan du välja flera alternativ som appar, bilder, videor och mer för att se vad som förbrukar ditt minne mest. När du till exempel trycker på Appar ser du vilka appar som använder mest av ditt minne.

Du kan välja de appar som du bedömer ska äta mest minne och städa upp dem. Vanligtvis spelapplikationer med App för HD-grafik och musikstreaming som använder mest av din smarttelefondata.

Du måste bara knacka ansökanoch välj sedan Radera data för att rengöra data på din smartphone. Detta gör att data som har laddats ner i din applikation raderas och du måste starta applikationen från grunden.

2. Använd Go Files-applikationen

Använda de inbyggda funktionerna i Android för att hjälpa dig att visa hur mycket minne som har använts från flera typer av data, men hur mycket visas inte klart? Du behöver en ansökan som heter Files Go från Google för att visa just det.

I den här applikationen visas flera applikationer som du sällan använder, media med låg upplösning, duplicerade filer, tillfälliga filer och mycket mer. Några av dessa saker är definitivt problem som betraktas som Go Files som äter upp ditt minne.

Du kan omedelbart trycka på kategorin för dessa saker, då kan du välj vilka filer du vill ta bort. Visst detta kommer att hjälpa dig att öka ditt Android-minne.

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

3. Lägg till SD-kort och flytta data

Många Android-telefoner tillhandahåller fortfarande microSD-kortplats även om antalet mobiltelefoner här blir mindre och mindre. Om din mobiltelefon har en microSD-kortplats, utnyttja den för att utöka din smartphone-lagring.

Om din smartphone har Android Marshmallow-operativsystemet och senare kan du omedelbart formatera ditt SD-kort till internminnet. Du kan lägga till musik, videor, bilder, applikationer och mer på din smartphone.

Metoden är väldigt enkel, sätt i microSD till din smartphone och vänta sedan på den anmälan visas vilket indikerar att ditt SD-kort har lästs. välja Uppstartoch välj Använd som intern lagring.

4. Flytta foton till molnet

Medvetet eller omedvetet kan foton vara en av orsakerna HP-minne fullt vi vet. Vad mer, om du går med i flera gruppchattar kommer det naturligtvis att finnas många foton som plötsligt lagras på din smartphone.

För att överlista kan du flytta de foton som du tycker är viktiga till flera Molntjänst, som Google Photos, Dropbox, Microsoft OneDrive, Flickr och andra. Men Google Foto moln som automatiskt integreras med Googles Photos-app.

Om du använder tjänsten Google Foton kan du rensa de foton du har angett moln dessa på ett sätt tryck på de tre raderna som finns i det övre högra hörnet, välj sedan ** Frigör utrymme ** för att radera de foton som har skrivits in moln.

Det är några hur man ökar Android-minnet som du enkelt kan göra. Tänk på att om du använder ett SD-kort på din smartphone bör du välja MicroSD av högsta klass så att det inte påverkar din mobiltelefons prestanda.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found