hur man flyttar whatsapp till en ny mobiltelefon utan att förlora data

Har du en ny mobiltelefon och vill använda ditt gamla WhatsApp-konto? Lätt, verkligen! Följ bara hur du flyttar WhatsApp till en ny mobiltelefon nedan. Garanterad data säker!

WhatsApp är en online-meddelandeprogram som är mycket populär i världen. Användningen av denna applikation är också väldigt många och användbara, allt från att skicka meddelanden, data till att ringa videosamtal.

Olika viktiga uppgifter skickas ofta via denna applikation eftersom det är mer praktiskt än att skicka dem via e-post. Från chattar, foton, videor och andra filer hittar du här.

Du kanske inte alltid använder din nuvarande mobiltelefon och ersätter den med en ny mobiltelefon. Vad händer då med WhatsApp och all information i den?

Var inte förvirrad, för du kan använd ett WhatsApp-konto utan att förlora data på din nya telefon. Följ bara hur du flyttar WhatsApp till följande nya mobiltelefon, gäng.

Hur man flyttar WhatsApp till en ny mobil

När du har en ny mobiltelefon vill du definitivt fortsätta använda det WA-konto som du använde på din gamla mobiltelefon. Naturligtvis eftersom kontot har många viktiga minnen och data.

För att försöka följa hur du flyttar WhatsApp till en ny mobiltelefon med samma nummer som ApkVenue kommer att förklara nedan. All data går inte förlorad, gäng.

1. Hur säkerhetskopierar jag WhatsApp-data

Innan du startar hur man flyttar ett WhatsApp-konto till en ny mobiltelefon, det första du måste göra är att säkerhetskopiera eller säkerhetskopiera WhatsApp-data via Google Drive.

Med detta kommer alla viktiga chattar och data att vara säkra och kommer inte att gå förlorade när du flyttar ditt konto till en ny mobiltelefon. Följ metoden nedan för mer information.

- Steg 1: Öppna WhatsApp-applikationen som du använder. Klicka på knappen tre poäng i det övre högra hörnet. Välj ett alternativ inställningar.

- Steg 2: När inställningsmenyn öppnas klickar du på alternativ Chatt. Välj sedan menyn Säkerhetskopiering av chatt.

- Steg 3: Välj ett Google Drive-konto för att lagra reservresultaten. Klicka sedan på knappen Backa upp.

- Steg 4: Vänta tills säkerhetskopieringsprocessen är klar.

Genom att göra en säkerhetskopia kommer dina data att vara tillgängliga och returneras till ditt WA-konto på din nya mobiltelefon. Säkerhetskopiering av data är också effektiv som hur man flyttar WA-chatt till en ny mobiltelefon.

2. Hur man flyttar ett WhatsApp-konto till en ny mobil

När all data har säkerhetskopierats till ditt Google Drive-konto, kan du också flytta WhatsApp till en ny mobiltelefon. Du kan återställa all data. Så det finns ingen anledning att oroa sig, gäng.

- Steg 1: Öppna WhatsApp-applikationen på din nya mobiltelefon. När programmet öppnas klickar du på det Håller med och fortsätt. Ange det telefonnummer du använder på ditt WA-konto. Klick Fortsätta.

- Steg 2: Se till att telefonnumret är korrekt och klicka sedan på Okej.

- Steg 3: Vänta på SMS verifierings kod skickades till ditt nummer tidigare. Ange verifieringskoden när du får den.

- Steg 4: WhatsApp kommer att be om tillstånd att kontrollera säkerhetskopian på ditt Google-konto. Klicka på Ge tillstånd för att fortsätta. Du kommer att bli ombedd att logga in på ditt Google-konto.

- Steg 5: När du är klar, glöm inte att ställa in ditt namn och profilfoto, gäng. När du är klar klickar du på Fortsätta.

- Steg 6: Gjort. Du kan omedelbart använda ditt WA-konto på din nya mobiltelefon.

Det var det hur man flyttar WhatsApp till en ny mobiltelefon utan att chatten elimineras samt andra uppgifter. Men om du inte gör en säkerhetskopia först kan inte alla data återställas.

3. Hur man ändrar ett WhatsApp-nummer på en ny mobil

Efter att ha flyttat WhatsApp till en ny mobiltelefon kan du också ändra WhatsApp-numret som du använder, gäng. Metoden är också enkel, följ bara förklaringen nedan.

- Steg 1: Öppna WhatsApp-applikationen och klicka sedan på knappen med tre punkter längst upp till höger. Klicka sedan inställningar.

- Steg 2: Välj menyn Konto och klicka sedan på ett alternativ Ändra nummer.

- Steg 3: Klick Fortsätta. Ange det gamla telefonnumret och det nya telefonnumret

- Steg 4: När du har kontrollerat att båda telefonnumren är korrekta klickar du på Fortsätta. Aktivera Meddela kontakt. Välj lämpligt alternativ. Klick Gjort.

Klart, okej. WhatsApp-numret kommer också att ersättas på din nya mobiltelefon. Det aktiva numret ändras också automatiskt till det nya numret som du angav tidigare, gäng.

Hur loggar jag in WhatsApp utan verifieringskod

Många människor letar efter sätt att logga in på WhatsApp med ett nummer som inte längre är aktivt. Det betyder att många letar efter hur man loggar in utan en verifieringskod eller använd ett fiktivt nummer.

Men kommer den här metoden verkligen att fungera 2020, gäng? Så att du inte är nyfiken kan du se förklaringen i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Det var det hur man flyttar WhatsApp till en ny mobiltelefon utan att förlora chatt eller andra viktiga data. På det sättet kan du fortfarande använda samma konto på olika mobiltelefoner.

Förutom att flytta WhatsApp till en ny mobiltelefon kan du också ändra ditt kontonummer till ett nytt nummer samtidigt. Metoden är också väldigt lätt att följa, gäng.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found