så laddar du upp Instagram-foton automatiskt enligt schema

Barn idag måste ägna stor uppmärksamhet åt utseendet på Instagram-flödet. Allt måste vara snyggt och enligt schema. Så ApkVenue har en rekommendation för en lämplig applikation för det behovet. Så här laddar du upp Instagram-foton enligt schemat.

Instagram är ett av de sociala medierna som nu används i stor utsträckning av unga människor. Massor barn nuförtiden som verkligen uppmärksammar utfodra Deras Instagram. Allt måste vara snyggt, vissa måste till och med ladda upp enligt schema.

För dig, den typ av person som måste ladda upp schemalagda foton, Nej behöver bry dig om att göra ett manuellt schema. Du kan använda en speciell applikation. Här är tips hur hur man laddar upp Instagram-foton enligt schemat. Med detta sätt Nej kommer att glömma när det ska vara ladda upp.

  • Hur man skapar kreativa Instagram-berättelser som Selebgram-träffar
  • Enkla sätt att omlägga andras anläggning utan applikation!
  • Så här delar du enkelt Instagram-berättelsen till Whatsapp

Så här laddar du upp Instagram-foton på schemat

För att kunna schemalägga fotoöverföringar behöver vi en speciell Android-applikation. Den applikation vi ska använda nu heter Förhandsvisningkillar. Du kan få den här applikationen gratis i Play Store.

Med den här applikationen kommer du alltid att bli påmind om när du ska ladda upp foton enligt det schema du gjorde. Så du behöver inte komma ihåg när du ska ladda upp fotot. Låt oss omedelbart se stegen.

Steg 1

Först är att öppna förhandsgranskningsprogrammet och sedan logga in på ditt Instagram-konto. Tricket är att trycka på ikonen inställningar den i det övre vänstra hörnet. Välj därefter Logga in med Instagram, gör enligt instruktionerna.

Steg 2

Ange sedan fotot som du vill schemalägga. Vägen är kran Plus-ikonen den i det övre högra hörnet. Välj därefter Bibliotek, hitta och välj det foto du vill ha.

Steg 3

För att börja schemalägga, tryck på fotot. Tryck sedan på ikonen Bubbla som är längst ner. Gör sedan lämplig bildtext och tryck sedan på Schemalägg inlägg för att schemalägga inlägg.

Steg 4

Nästa steg är att bestämma datum och tid när du vill ladda upp fotot. Om du har tryck OKoch välj sedan Gjort.

Steg 5

Väl senare kommer du att meddelas av programmet Förhandsgranska killar. Detta meddelande kommer enligt den tid du har schemalagt. Tryck bara på aviseringen så kommer du att skickas till Instagram-applikationen för att ladda upp fotot.

Så det finns inget mer att glömma uppladdningstiden. Med programmet Förhandsgranska kan du alltid påminnas när du ska ladda upp, inget behov av att komma ihåg. Det är enkelt, eller hur killar.

Där är han killarhur man laddar upp Instagram-foton enligt schemat från Jaka. Förutom att planera inlägg kan du också använda den här applikationen för att analysera din kontostatistik. Med utgångspunkt från antalet likes, följare, antalet personer som ser våra foton etc. Detta är mycket viktigt för dig som vill vara celebgram. I förhandsgranskningsprogrammet finns det också en cool bildredigeringsfunktion du vet!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found