7 av de bästa offline-chattapplikationerna för Android, kan använda Bluetooth!

Letar du efter den bästa Android-chattapplikationen som inte behöver internetanslutning? ApkVenue har några av de bästa rekommendationerna!

Är du den typ av person som är en hobby chatt med vänner eller krossa? Vems namn är en ansökan chatt kan nu användas gratis utan att behöva spendera kredit.

Istället kräver dessa appar en snabb och stabil internetanslutning. Om nätverket är dåligt kan meddelandet inte skickas.

Du behöver inte oroa dig om du har upplevt dessa problem, för den här gången rekommenderar ApkVenue det bästa offlinechattprogrammet som du kan använda!

Offline chattapplikation

Hur chatt utan internetanslutning? Kanske är det en fråga som uppstår när du läser titeln på den här artikeln.

I allmänhet finns det två sätt att använda den, nämligen att använda en Bluetooth-anslutning eller använda ett nätverk peer-to-peer Wi-FI.

Så, vilka applikationer kan användas för detta? Kom igen, ta en titt på listan över ansökningar nedan!

1. Vandra nyheter och innehåll

LADDA NER appar

Den första offline-meddelandeprogrammet som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Vandra. Denna applikation är en applikation budbärare som har många intressanta funktioner.

Vad som är intressant med denna applikation är tillgången på mer än 5000 gratis klistermärken som du kan använda. Hur kan den här applikationen skicka meddelanden utan internetanslutning?

Tricket är att dra nytta av en Wi-Fi-anslutning peer-to-peer. Det maximala avståndet som denna applikation kan täcka är 100 meter, gäng.

DetaljInformation
UtvecklareHike Private Limited
Recensioner (Antal granskare)4.3 (2.931.891)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.4

2. FireChat

Open Garden Social & Messaging Apps LADDA NER

Nästa offline-meddelandeprogram är FireChat. Denna applikation använder Bluetooth- och Wi-Fi-anslutningar peer-to-peer att bygga ett nätverk maska så att du kan utbyta data.

Så fungerar det genom att studsa en signal från den sändande enheten till den mottagande enheten. Dessutom krypteras varje meddelande som skickas.

Det är bara det, den maximala radien som kan nås är 64 meter så att den inte kan användas för långa sträckor.

DetaljInformation
UtvecklareÖppen trädgård
Recensioner (Antal granskare)3.6 (49.325)
Storlek21 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum4.2

3. Bluetooth-chatt

LADDA NER appar

Nästa är Bluetooth-chatt. Att döma av namnet är det tydligt att denna applikation använder Bluetooth-teknik för att utbyta meddelanden.

Du kan chatta med dina vänner utan att behöva ha tillgång till internet. Så om du vill chatt med vänner i klass i hemlighet kan du använda det.

Naturligtvis, eftersom den använder en Bluetooth-anslutning, har denna applikation begränsningar på avståndet mellan avsändaren och mottagaren.

DetaljInformation
UtvecklareGlodanif
Recensioner (Antal granskare)4.4 (1.231)
Storlek2,4 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.4

Ytterligare en offlinechattapplikation. . .

4. Bridgefy

LADDA NER appar

Ansökan Bridgefy är ett program som tillåter dig chatt med helt krypterade meddelanden utan internetanslutning.

Denna applikation kan skicka meddelanden inom 70 meter via Bluetooth. Bortsett från det kan du också skicka meddelanden via ett Wi-Fi-nätverk peer-to-peer.

Precis som FireChat skapar denna applikation ett nätverk maska vilket skapar ett lokalt nätverk för en grupp människor. Du kan också göra utsända för personer som är anslutna.

DetaljInformation
UtvecklareGlodanif
Recensioner (Antal granskare)3.7 (580)
Storlek14 MB
Installera den100.000+
Android Minimum5.0

5. Briar

LADDA NER appar

Om du är på plats döda vinkeln som inte kan nås via internet kan du använda applikationen Briar den här.

Briar använder sig av en Bluetooth-anslutning och har inte ett centraliserat serverkoncept som andra applikationer. Alla meddelanden skickas från användare till användare.

Dessutom lovar Briar-applikationen integritetsskydd för användare, gäng.

DetaljInformation
UtvecklareBriar-projektet
Recensioner (Antal granskare)4.2 (346)
Storlek30 MB
Installera den10.000+
Android Minimum4.0.3

6. Signal Offline Messenger

LADDA NER appar

Signal Offline Messenger är en applikation Wi-Fi Direct messenger som skickar en signal för att hitta enheter i närheten.

Denna applikation kommer att upptäcka medanvändare som finns runt oss. Det finns indikatorer som visar vem som är aktiv för närvarande.

Denna applikation kan fungera inom en radie av 100 meter med krypterad data. Du kan också skicka bilder och videor i hög hastighet.

DetaljInformation
UtvecklareKhokho Developer
Recensioner (Antal granskare)3.4 (247)
Storlek2,2 MB
Installera den50.000+
Android Minimum4.1

7. Textra SMS

LADDA NER appar

Om du behöver skicka ett meddelande till någon som är långt ifrån dig måste du oundvikligen gå tillbaka till den gamla skolmetoden, nämligen genom att använda SMS.

En av de sms-applikationer som ApkVenue rekommenderar för dig är Textra. Denna applikation är väldigt intressant med en mängd olika presenterade funktioner, inklusive anpassning av meddelanden.

Denna applikation stöder Dual sim vilket gör det möjligt för enheten att skicka pulsfria meddelanden från båda bärarna.

DetaljInformation
UtvecklareUtsökt
Recensioner (Antal granskare)4.5 (372.514)
Storlek9,2 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1

Naturligtvis har ovanstående applikationer också sina respektive begränsningar, såsom en begränsad radie eller hur man skickar meddelanden som är mer komplicerade.

Du kan dock använda ovanstående applikationer i nödsituationer, när internetanslutningen saknas eller finns på en plats som inte har en internetanslutning.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.