hur man gör Coldplay-videoklipp upp och upp foton på en Android-smartphone

Låt oss lära oss ett enkelt och enkelt sätt att skapa Up and Up-foton i stil med Coldplay-videoklipp som trenderar utan en dator direkt från din Android-smartphone.

För de av er som är aktiva på sociala medier har ni säkert nyligen sett foton av människor vars bilder har redigerats med himlen som bakgrund av djur, eller hur? Oavsett om det är en val eller en elefant. Väl, bilderna inspirerades av videoklippUpp och upp Coldplay.

Så många delar foton Upp och upp på sociala medier, har du någonsin undrat hur man gör upp och upp flygfiskfoton? Så att du inte är nyfiken och kan existera, nu går vi lära sig att redigera foton upp och upp a la Coldplay!

  • Detta är en samling djurfoton för Coldplay Video Up and Up Photo Editing!
  • 7 steg för att påskynda fotoredigering i Prisma
  • Enkla sätt att göra 3D-foton utan Photoshop
  • Så här redigerar du ditt ansiktsfoto med Artist's Body på Android

Hur man sminkar och fotograferar

Kan inte nekas, videoklipp låten Up and Up är riktigt cool. Hur inte, genom att kombinera olika videor och foton, videoklipp det lyckas presentera en cool och fascinerande bild av en parallell värld. Väl, innan du går vidare till hur du redigerar Up and Up-fotot är det en bra idé att titta på det först videoklipp Upp och upp från följande Coldplay:

Häftigt, eller hur? Det skulle vara kul om du kunde göra upp och upp foton med dina egna bilder. Väl,nu går vi vi försöker hur man gör ett foto som videoklipp Upp och upp direkt på din Android-smartphone!

Hur man skapar Coldplay upp och stilrena foton med en Android-smartphone

Först och främst är det som behövs en fotoredigeringsapplikation. Det bästa fotoredigeringsprogrammet som du kan använda för att göra upp och upp foton är PicSay Pro. Denna applikation betalas, men du kan få PicSay Pro APK gratis genom att läsa artikeln hur man får betalda applikationer gratis.

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER
  • När PicSay Pro har installerats, ladda ner den först stock foto eller en samling bilder av hajar och fiskar djur himmel för att redigera foton Upp och upp från länken stock photo Upp och upp.

  • Öppna huvudfotot som du kommer att redigera i PicSay Pro. Det behöver inte vara ett foto med himmelbakgrund, men om du har ett foto med en klar himmel blir det ännu bättre. Om himlen inte är bakgrunden är det inte riktigt att kallas ett foto djur himmel rätt?

  • Importera en stock foto Upp och upp som du laddade ner tidigare. Tricket är att öppna fliken Effekt, välj Infoga bild. Välj sedan den stockfoto som du tycker är lämplig.

  • Justera platsen för fotot. Du kan justera transparensnivån med rullningsfält på undersidan och klicka sedan på den gröna bocken om det är lämpligt.

  • Nästa steg är det mest avgörande. Där du måste ta bort den oanvända delen av bildordningen stock foto Upp och upp och huvudbilden som ska matchas.

  • Tips: Använd inställningar borsta så att storleken och transparensen är helt rätt.

  • Om det känns rätt klickar du på den gröna kryssrutan. Nästa tryck på fliken Dela för att spara dina Upp och Upp-fotoredigeringar.

Resultatet:

Enkelt, är det inte sättet att skapa och göra foton som vi tillhandahåller? Du behöver inte Photoshop-färdigheter i god klass om du vill göra bilder i videoklippstil Upp och upp Coldplay, det viktiga är att du vill anstränga dig och spendera lite tid på att skapa.

Bannerkälla.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found