15 bästa Android-rotappar från 2017

Den här gången berättar ApkVenue vilka applikationer du kan använda om din enhet är rotad. Nyfiken? Kolla in detaljerna!

Det är sant, gör det i dag rot smartphone redan inte för viktigt än tidigare. Men det finns fortfarande många anledningar till varför du är måste rota på din enhet.

Genom att rota din smartphone kan du naturligtvis lägg till funktion som du inte kan njuta av på din enhet ta bort roten.

Tja, för den här gången kommer ApkVenue att berätta program som du kan använda om din enhet är rotad. Nyfiken? Kolla in detaljerna!

  • Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator
  • Varför Android måste rotas? Här är 8 skäl!
  • Så här får du root-åtkomst utan att behöva rota din Android

Bästa Android Root Apps 2017

1. Adblock Plus

Adblock plus är en gratis applikationsbaserad öppen källa. Okej, den här applikationen kommer ta bort annonser från din Android. Para bloggare kommer definitivt hata den här applikationen, men vissa tycker att den här appen är mycket hjälpsam.

Appen är konfigurerad så att vissa inte så iögonfallande annonser kan kringgå appen. Appen är också lätt att konfigurera. Du hittar inte den här applikationen på Google Play Butik, men det finns en officiell länk från ABP som du kan använda. Denna applikation är verkligen en av de bästa applikationerna för rotade enheter.

2. FlashFire

Du måste prova den här applikationen. Denna applikation är ett verktygsprogram som kanblinka firmware. Inklusive firmware från tillverkaren, uppdatering OTA och många fler. Chainfire kallar denna applikation efterträdaren till Mobil Odin.

Mycket gemensamt, men mer effektivt. Rotapplikation Blixt eld har också flera andra funktioner. Vissa funktioner kräver proversion. Men ta det lugnt, du behöver bara få ut din omgivning 42 tusen IDR för att kunna få pro-versionen.

3. Flashify

Flashify är en annan viktig applikation för para blottare. Denna applikation kanblixt många saker. Inklusive recorveries (TWRP och CWM), zip-filer, kärna, GAPP, även lageråterställning (endast pro-funktioner). Du kan också säkerhetskopiera återställning och kärna in Google Drive eller Dropbox.

Denna app är bra för riktigt människor ogillar ADB eller Fastboot. Du kan ladda ner gratisversionen, men den betalda versionen gör dig mer nöjd. Uppenbarligen är den här appen en av de bästa apparna för rotenheter, Ja exakt?

4. Link2SD

Link2SD är ett program som låter dig flytta applikationer till SD-kortet. Denna applikation gör länk så att din enhet tänker på din applikation på enheten. Detta är ett utmärkt sätt att dra nytta av rymden externt SD-kort du. Denna applikation är inte lika bra Android Adoptable Storage. Denna metod tar dock inte över hela ditt SD-kort. Det är också värt att notera att appar som flyttas laddas långsammare.

5. Magisk

Magisk är en av de mest populära rotapplikationerna. Denna app är också relativt ny. Du kan dölja roten mycket effektivt. Så du kan göra saker som att titta på Netflix eller spela Pokémon Go med tillstånd rotad.

Appen har också andra funktioner, inklusive moduler som lägger till mer funktionalitet. Du måste ha denna applikation, men tyvärr finns Magisk inte längre tillgänglig på Google Play. Således måste du hämta APK-filen från XDA-utvecklare.

6. Snabb omstart

Snabb omstart är en enkel och användbar applikation. I de flesta versioner av Android kan Power-menyn bara stängas av och ibland gör det starta om. Med Qiuck Reboot kan du göra känga till återhämtningoch känga till bootloader.

Denna applikation kan också göra speciella saker som Nedladdningsläge för enheten Samsung eller snabbstart på vissa enheter. Den här applikationen snabbt och enkelt och är lämplig att vara en av applikationerna för rotenheter som du kan prova.

7. ROM Verktygslåda

Den här appen är en av få lösningar allt i ett för root-enhetsanvändare. Den här appen har många funktioner som den innehåller filhanterare standard med root, app hanterare (installation av applikationssystem, etc.), ROM-hantering (skapa säkerhetskopiering Android), manusförfattare, installationsprogram teckensnitt, och mycket mer. På vissa enheter kan du till och med kan ändra animeringkänga, teman och statusfältikoner. Tyvärr kan denna applikation bara köras på vissa Androids och uppdateringen tar också en stund.

8. Servicely

Servicely är ett program som hjälper till att kontrollera bakgrundstjänster. Denna app låter dig göra något som att förhindra Facebook Facebook körs inte i bakgrunden när enhetens skärm är avstängd.

Den här appen också kan stoppa oseriösa appar aktiv på din enhet. Servicely det kan till och med förbättra prestanda och batteritid beroende på vilka tjänster du slutar. Det är faktiskt lite mindre relevant nu tack vare förbättringar av Android Doze Mode. Det kan dock fortfarande fungera mycket bra.

9. Solid Explorer

Solid Explorer är en mycket bra filhanterare. Denna applikation fungerar utan root för de flesta funktioner. Denna applikation kan göra vanliga saker som kopiera och klistra, packa upp filer etc. Denna app har också stöd för molnlagring och nätverkslagringsenheter.

Designen är också bra. Det finns ett alternativ för att aktivera root i applikationen. Så du kan göra vad du inte kunde göra förut. Det är många filhanterare bra root-åtkomst. Den här är dock ren, resultaten är bra och priset är billigt utan reklam.

10. SuperSU

SuperSU är en mycket viktig applikation som du måste ha. De flesta av rotenhetsanvändarna har redan det. Detta är en solid applikation med massor av funktioner. Du kommer att ha en lista över alla appar som har bett om root och du kan också helt rotad din enhet, logga med mera. Det här är en app som alla förtjänar att installera.

11. Tasker

Nästa på listan är applikationer rot en mycket användbar som kallas Tasker. Den här fantastiska appen kan få din Android att göra ett antal saker du vill. Det finns också många funktioner kräver inte root-tillstånd. Tasker är en bra app, särskilt för arbetare.

12. Säkerhetskopiering av titan

Backup av titan är ett program som är högst upp i listan över applikationer för rotenheter och det är synd om du inte installerar den här applikationen. Med den här applikationen kan duavinstallera bloatware, fryser appar (lämnar dem installerade men hindrar dem från att köras) och säkerhetskopierar dina appar och appdata. Om du har en enhet rotad, försök att installera. Den här appen är förmodligen bland de tre mest användbara apparna någonsin.

13. Viper4Android

Viper4Android är ett ljudmodifieringsverktyg som ger dig total kontroll oräknelig om hur ditt smarttelefons ljud kommer ut från högtalaren, från Bluetooth-enheten och från hörlurar du. Med förare eget ljud, utjämnare, många effekter som låter dig styra ditt ljud och många fler. Tyvärr processen installationen är komplicerad. Du måste öppna upp tråd XDA-tjänsteman för nedladdningar och instruktioner. Denna applikation är dock fortfarande en mycket bra applikation för att ändra ljudet från din enhet.

14. Wakelock-detektor

Wakelock-detektor inte vad du tycker. Denna app hjälper dig att hitta appar som agerar inkonsekvent. På så sätt kan du vidta nödvändiga åtgärder för att stoppa det. Rogue ansökan kan stoppas med den här applikationen. Och även den här appen är en av de viktigaste rotapparna för batteritid.

15. Xposed Framework

Många väljer Xposed Framework som en installations-ROM för standardrot. Moduler är byggda på insidan ramverk av utvecklare som gör saker som teman, UI och tweaks prestanda, visuella modifieringar, mappning av knappar och mer. Moduler kan ibland vara svåra att hitta, beroende på vilken enhet du använder, men det finns också många universella moduler som du kan använda och njuta av.

Tja, där är det 15 bästa appar för rotade enheter som du kan använda för att njuta av fler funktioner. Har du några andra rekommendationer? Dela gärna i kommentarfältet nedan. Lycka till och förhoppningsvis användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found