hur man tar bort videoljud på alla android

Vill du inte ha ett besvärligt ögonblick eftersom den vuxna videon du tittar på kan höras av någon annan? Så här blir du av med videoljud på Android.

Tittar på video från en smartphone är det coolaste. Förutom att vara flexibel kan du göra det var som helst, att titta på videor på en smartphone är verkligen exklusivt eftersom du är den enda som tycker om att titta på din personliga smartphone.

Ibland uppstår dock problem när du glömmer att ta med ett headset. När videon du vill titta på är en vuxenvideo, aka b * kep, och du vill titta på den på en allmän plats (till exempel på en tågresa) blir det besvärligt när ljudet från videon hörde någon annan.

Detta är inte ovanligt. Vi som smartphone-användare glömmer ibland att justera volymen till den långsammaste eller till och med den lägsta stum aka inget ljud. Vi skulle vara generade om ljudet från videon som andra inte borde höra sänds mycket högt.

  • Mer brutal! YouTube Radera alla videoinspelningar
  • Sadistisk! Historien bakom "Daisy Destruction" -pedofilsexvideo på webben
  • 5 sätt att ladda ner YouTube utan ytterligare programvara (uppdatering 2019)

Hur bli av med videoljud på alla Androids

För att undvika att den pinsamma saken ovan händer dig kommer ApkVenue den här gången att dela tips som kan förhindra att detta händer. ApkVenue kommer att dela tips angående hur man stänger av video på alla Android. Hur göra? Följ bara stegen nedan:

  • Installera programmet Timbre: Klipp ut, gå med, konvertera MP3 som du kan få i Play Store gratis eller gratis.
Produktivitet Xeus-appar LADDA NER
  • Öppna applikationen> Välj ett alternativ "Stum"på menyn"Video".
  • Välj en video som du vill "säkra".
  • När du väl har valt applikationen automatisk startar processen att ta bort ljudet i videon> Videon är redan i skick utan ljud och du kan säkert bevittna det bland publiken.

Det är hur man stänger av video på alla Android. Även om denna metod är effektiv för att "säkra" dig när du tittar på vuxna videor rekommenderar ApkVenue personligen att du inte tittar på sådana videor ofta. Bättre att du ofta tittar på användbara videor på JalanTikus YouTube-kanal!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.