hur man löser 500 interna serverfel och deras förståelse

Tja, den här gången berättar ApkVenue dig tips eller hur du hanterar 500 Internal Server Error och glöm inte innebörden. Naturligtvis så att ..

Om du försöker komma åt en webbplats och meddelandet '500 Internal Server Error' visas betyder det att något är fel på webbplatsen. Problemet orsakas inte av webbläsare, dator eller till och med din internetanslutning. Det här problemet orsakas av webbplatsen du besöker.

Tja, den här gången berättar ApkVenue dig tips eller hur du hanterar 500 Internal Server Error och glöm inte innebörden. Naturligtvis, så att om du möter detta tillstånd kan du omedelbart hitta en lösning. Kolla in det nedan!

  • Här är det mest effektiva sättet att övervinna felapplikationer för Android
  • Känn felkoden som visas i webbläsaren
  • 25 orsaker och lösningar på Android Google Play Store-fel

Hur man övervinner 500 internt serverfel och dess förståelse!

Varför visas felmeddelandet?

Dessa felmeddelanden kan ta många former, beroende på vilka webbplatser du besöker, men de är i princip samma. Felmeddelandet kan visas i vilken form som helst '500 internt serverfel', '500 fel', 'HTTP-fel 500', '500, det är ett fel', 'tillfälligt fel (500)'eller bara kod '500'.

Av de många meddelandena som visas, trots att de varierar i huvudsak, bäddar de fortfarande in koden "500" för varje fel som uppstår. Felkoden som visar siffran '500' är ett meddelande som visas när något oväntat händer med en server och servern kan då inte ge någon specifik information. Därför tillhandahöll inte servern den normala webbsidan och ersattes med webbplatsens sida som innehåller felmeddelandet.

Hur fixar jag det?

Eftersom problemet som uppstår finns på servern kan vi inte fixa det själv. Men ofta löses dessa problem snabbt. Dessa felmeddelanden är vanligtvis bara tillfälliga och bara en tidsfråga kommer den problematiska webbplatsen att vara omedelbart tillgänglig som vanligt.

Vanligtvis kan felmeddelandet som visas också orsakas av antalet användare som besöker webbplatsen så att servern blir ner. Så lösningen är att vi kanske kan vänta några minuter innan vi försöker komma åt webbplatsen.

Så, om du stöter på det här problemet, prova ladda om webbplats sida. Klicka på 'ladda om' på webbläsarens verktygsfält eller genom att trycka på F5-knappen på tangentbord. Webbläsaren kommer igen att kontakta servern och be om den tidigare begärda sidan igen. På så sätt bör detta problem lösas snart.

Om metoden ovan inte fungerar kanske du måste vänta ett tag innan du återvänder för att komma åt webbplatsen. Webbplatsen kan ha problem, och vi måste vänta tills webbplatsägaren har korrigerat den. Ett annat sätt vi kan försöka är att komma åt en gammal kopia av webbsidan.

VISA ARTIKLAR

Hur du får tillgång till gamla kopior av sidor

Om du av misstag behöver den här sidan för att komma åt, till exempel för referensändamål, forskningscitat eller något annat, så upplever webbplatsen plötsligt ett HTTP 500-fel eller annat problem, detta kommer verkligen att vara ett allvarligt problem. Men det finns sätt att se den problematiska sidan, nämligen genom att titta på ett utdrag av webbplatsens sida som lagras i arkivdata på flera sätt som du kan prova.

Men den här metoden fungerar inte för artiklar som fortfarande publicerats nyligen. Det är annorlunda för gamla artiklar, den här metoden kan fortfarande fungera bra, även om artikeln tidigare har tagits bort.

  • Det första sättet, om sidan har problem med att komma åt den, försök att komma åt den med funktionen "Endast textversion". Den här metoden visar bara text utan att ladda bilder eller annat mediainnehåll.

Tricket är att helt enkelt ange adressen nedan i webbläsarens URL-ruta, ersätt sedan orden 'exempel.com/sida.htm'med den problematiska webbsidan.

//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:**exempel.com/page.htm

Ett exempel är så här.

//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:**www.jalantikus.com/tips/game-shooter-android-best/

Metoden ovan visar sidavsnittet som fortfarande är lagrat i cacheGoogle endast i skriftlig form utan något medieinnehåll inkluderat.

  • Den andra metoden, inte bara för att komma åt problematiska sidor, kan också användas för att komma åt sidor som har tagits bort.

Den andra metoden använder hjälp av namngivna dataarkivsidor Wayback Machine-sidan. Webbplatsen kan spara historia på en webbsida från år till år. Så om en webbsida har tagits bort är det möjligt lämnar fortfarande sidor som är tillgängliga via denna webbplats.

På Wayback Machine-webbplatsen kan vi se gamla webbsidor. Så, den här webbplatsen kommer att ge oss sidans form på webbplatsen precis som tidigare.

För att dra nytta av denna webbplats, gå till sidan //archive.org/web/. Ange sedan adressen till webbplatsens sida med problemet, klicka 'Bläddra i historik'. När informationen visas som ovan klickar du på år och datum i kalendern för att se hur webbplatsens sida kommer att visas på det valda datumet.

Klicka på det år och datum som skrivs ut för att visa sidorna från år till år och se hur skillnaden ser ut.

Vi kan klicka på en annan länk vid ett annat datum och en annan tid för att se hur förändringar varje år ser ut. Så avslutningsvis, den här webbplatsen förutom att användas för komma åt den problematiska webbsidan, kan också användas för att återvända till webbsidor som tidigare raderades.

Det är Jakas diskussion om hur man löser 500 Internal Server Error och dess förståelse. Det är enkelt, eller hur? Därför behöver du inte vara förvirrad när du möter dessa villkor. Följ bara ApkVenues metod. Har du någonsin provat den här Jaka-metoden? Dela med sig ja i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found