hur man bryter sig in i wifi med en mobiltelefon utan root & laptop

Hur man bryter sig in i WiFi med mobiltelefoner och bärbara datorer är mycket eftertraktat och gjort av andra. Nyfiken? Kolla in hur här!

Att bryta sig in i WiFi med en mobiltelefon eller bärbar dator kan vara en gyllene biljett för dig att minska kostnaderna varje månad. På det här sättet kan du surfa gratis utan att oroa dig för någonting.

Nu måste du använda internet för allt, gäng! Detta inkluderar att använda din Android-smartphone eller bärbar dator, eller hur?

Men tyvärr priset på internetpaketet obegränsat på mobiltelefoner och priset på att installera WiFi för hemma är fortfarande relativt dyrt i vårt älskade Indonesien.

Lyckligtvis kan tekniken hjälpa min vän missqueen som oss genom att tillhandahålla några hur man bryter sig in i WiFi som ApkVenue kommer att diskutera här, gäng!

NOTERA:

Rekommendationer för det enklaste sättet att bryta WiFi via mobiltelefon

Det finns olika hur man får reda på det Lösenord WiFi som du kan träna, men inte alla ger tillfredsställande resultat.

Dessutom finns det också sätt hacka WiFi är på Lösenord WPA med Android korrekt och ger tillfredsställande resultat, men det är svårt att göra.

Därför valde Jaka medvetet det hur man bryter sig mot Wi-Fi med HP bästa och enklaste som du kan öva med en vanlig Android-telefon.

Här är rekommendationerna för det enklaste och mest exakta sättet du kan göra för att ta reda på ett skyddat Wi-Fi-lösenord.

Hur man bryter sig in i WiFi med en WiFi-kartapplikation

WiFi-hackingsapp utan rot den här är väldigt lätt att använda, och det pågår ingen olaglig aktivitet i den, så du kan säga att den här första metoden är 100% säker.

I grund och botten är WiFi Map-applikationen en Crowdsourcing-databas från WiFi-nätverk över hela världen som alla tillhandahålls av dess användare.

Oavsett definitionen är denna WiFi-bypass-APK fortfarande en mycket användbar applikation, särskilt när du är förvirrad över att hitta WiFi-åtkomst när du är på semester.

Förvirrad hur man bryter en låst WiFi med den här applikationen? Kom igen, följ stegen nedan, gäng.

 1. Ladda ner och Installera WiFi Map-applikation.
Farproc-nätverksappar LADDA NER
 1. tryck på knappen Jag accepterar på sidan Villkor framväxande.
 1. Tryck på knappen Nästa att fortsätta.
 1. Ge appen behörighet att komma åt enhetens plats.
 1. Tryck på ikonen X att avvisa erbjudandet uppgradering till ett Pro-konto.
 1. Se till att GPS-funktionen på din mobiltelefon är aktiv.

Notera:

 1. Svep uppåt på skärmen för att öppna databas WiFi-nätverk som finns runt din plats.
 1. Välj det WiFi-nätverk du vill bryta in i och tryck på knappen Lås upp lösenord.

Eftersom all information som finns här har bidragit av användare, denna applikation idealiskt används i kommersiella centra som gallerior!

Så få inte dina förhoppningar att du kommer att kunna använda den här applikationen som ett sätt att bryta in i närliggande WiFi för att kunna ström film va!

Hur man bryter sig in i WiFi med appen WiFi Warden

Om hur man bryter sig in Lösenord WiFi via mobiltelefon utan applikation anses vara ineffektivt, du kan växla till WiFi-brytningsapplikationen WiFi-vaktare vars förmåga har bevisats, gäng!

Denna applikation utnyttjar sårbarheter i säkerhetsstandarder WiFi Protected Setup (WPS) för att kunna bryta sig in i ett WiFi-nätverk.

Även om det är effektivt är denna applikation tyvärr endast begränsad till WPS WiFi-nätverk som nu har ersatts av ett nätverk WiFi-skyddad åtkomst (WPA).

För de av er som är nyfikna på hur man bryter sig mot WiFi med en OPPO-mobiltelefon, Vivo eller andra märken som använder WiFi Warden-applikationen, här kommer vi att diskutera guiden, gäng!

 1. Ladda ner och Installera WiFi Warden-app.
Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LADDA NER
 1. tryck på knappen Acceptera och ge apptillstånd för att komma åt enhetens plats.
 1. Välj nätverk WiFi-märkt WPS som vill bryta sig in.

 2. Tryck på knappen Ansluta.

Notera:


Observera att den här appen kräver åtkomst för Android 9.0 (Pie) -versioner och senare rot.

 1. välja Anslut med WPS och tryck på ett alternativ Beräkna PIN.
 1. Knacka Prova alla PIN-koder och vänta på att nätverket ska anslutas.

Även om det är begränsat till WPS-nätverket har effekten av denna applikation varit mycket bevisad som ett sätt att bryta sig in i WiFi via Android vilket är ganska kraftfullt.

I själva verket används denna applikation ofta som en metod hackare för att bryta sig in i ett WiFi-nätverk har låg säkerhet.

Hur man bryter sig in i WiFi med en bärbar dator

Förutom mobiltelefoner är bärbara datorer naturligtvis också en annan gadgetenhet som oftast används av många människor i sina dagliga aktiviteter.

Men du behöver definitivt en internetanslutning så att den bärbara datorn kan användas optimalt, eller hur? Så det är därför många människor undrar hur hur man bryter sig in i WiFi med en bärbar dator.

Även om det låter svårt att göra, finns det faktiskt också några sätt du kan göra för att få detta att hända, gäng.

Om du är nyfiken kan du läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Hur man bryter WiFi med CMD

Windows-bärbara användare måste känna till ett program som kallas Kommandotolken (CMD).

Japp! Det finns många CMD-kommandokoder med olika funktioner, inklusive en som sägs kunna ta reda på WiFi-lösenord.

Användningen av CMD anses också vara ett av de bästa alternativen för dig som snabbt vill bryta WiFi utan en applikation, för här behöver du inte installera några ytterligare applikationer på din dator.

Om du är nyfiken har ApkVenue själv diskuterat detta i en tidigare artikel som du kan läsa nedan:

VISA ARTIKLAR

Rekommenderade snabbaste och senaste 2021 WiFi Breaker-applikationer

För snabbare och bättre resultat behöver du faktiskt några WiFi-breaker-applikation inuti som behöver åtkomst rot.

Även om din Android-telefon måste vararot först, resultaten du får härifrån är mycket mer exakta och effektiva än metoden som ApkVenue delade tidigare.

Vilka är rekommendationerna? Här har ApkVenue samlat de bästa applikationerna som du kan använda som ett sätt att bryta WiFi via mobiltelefon.

NOTERA:


Applikationsrekommendationer hacka eller WiFi-brytare under vilka vissa kräver åtkomst rot. Se till att din enhet stöder den före användning.

1. WPS Connect, den bästa Wifi Breaking-applikationen

Först finns det WPS Connect vilket är en ansökan hacka WiFi som bara kan fungera på Android-telefoner som har varitrot.

Genom denna applikation kan du inaktivera alla användare som är anslutna till samma nätverk, du kan till och med hacka alla WiFi-nätverk och ansluta automatiskt.

Med den här applikationen kan du manipulera WiFi-nätverket som är anslutet till din mobiltelefon, garanterat att internet blir snabbare med den här applikationen.

DetaljWPS Connect
UtvecklareFroX
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Filstorlek2,2 MB

Ladda ner WPS Connect-appen här:

Appar Produktivitet FroX NEDLADDNING

2. WiFi-inspektör

Därefter finns det WiFi-inspektör vilket är ett mångsidigt program och oftare används av datasäkerhetsutövare för att övervaka nätverket av introverare.

Förutom att fungera för att övervaka kan WiFi Inspector-applikationen också användas för att hacka nätverk! Du kan använda den här applikationen som mellanhand för att ta reda på det Lösenord WiFi visat sig vara effektivt.

Tyvärr måste din mobiltelefon ha installerats för att kunna använda den här applikationen.rot först för att utföra funktioner som Android-telefoner i allmänhet inte kan.

DetaljWiFi-inspektör
UtvecklareLK Interactive Services
Minimalt operativsystemAndroid 2.3.2 och senare
Filstorlek4,7 MB

Ladda ner WiFi Inspector-appen är här:

Apps Networking LK Interactive Services DOWNLOAD

3. WiFi WPS WPA TESTER

Att veta Lösenord WiFi, en annan applikation som du kan prova med WIFI WPS WPA TESTER eller ofta kallad WiFi-test.

Enligt ApkVenue kan WiFi Test-applikationen sägas vara ganska bra och har en detaljerad och snabb process. För att öka dess effektivitet rekommenderas att du gör det rot först, gäng.

Sättet att bryta sig in i WiFi med mobiltelefonen som erbjuds av denna applikation är också ganska korrekt, och för att betala för detta exakta resultat måste du vara villig att göra rot på mobiltelefonen du använder.

DetaljWIFI WPS WPA TESTER
UtvecklareSangiorgi Srl
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Filstorlek5,6 MB

Ladda ner WIFI WPS WPA TESTER-applikationen här:

Appar Rengöring och justering Alessandro Sangiorgi LADDA NER

Andra Android WiFi Breaking-applikationer ...

Om du fortfarande saknar bekväm med ansökan ovan kan du också läsa applikationsrekommendationer för hacka Annat WiFi på Android-telefoner. Du kan läsa mer information nedan.

VISA ARTIKLAR

Fördelar & risker Hacka Android WiFi för gratis internet

För de av er som har problem med att få ett stabilt internetnätverk, hur man får reda på det Lösenord WiFi som det som ApkVenue har granskat ovan är mycket användbart och har många fördelar.

Använd dock inte denna metod för ofta, du vet! Anledningen är även om det finns många fördelar, hur man tar reda på det Lösenord WiFi med hacka ovan har också vissa risker.

Du bör bättre göra en grundligare övervägning först innan du börjar använda WIFi-metoden via den här mobiltelefonen. Vilka är fördelarna och nackdelarna? Kolla in det nedan!

1. Fördelar Hacka WiFi med en Android-telefon

 • Få gratis internet, utan att behöva spendera ett öre, kan du ansluta till internet på olika platser som tillhandahåller WiFi-nätverk.
 • Kräver inte åtkomst rot, som granskats ovan, kan WiFi Map och WiFi Warden-applikationer nås på en Android-telefon även utan rot. För vissa applikationer som kräver rot, se hela guiden här: En samling sätt att rota en Android-mobiltelefon med en PC och utan en PC.
 • Obegränsat snabbt och stabilt internet, beroende på plats, avstånd och styrka för det WiFi-nätverk du använder.

2. Risk för inbrott Lösenord WiFi med Android

 • Internetanslutning är instabil och osäker, eftersom du använder något WiFi-nätverk som sannolikt kommer att användas av många människor samtidigt.
 • Benägen att attackera skadlig kod och virus, på grund av oansvariga parter som vill dra nytta av människor som du som försöker få gratis internet.
 • Skada andra och leverantör Internet, detta är uppenbarligen skadligt för personen vars WiFi-nätverk du bryter och leverantör internet som tillhandahåller WiFi-nätverket.

Bonus: Här är ett enkelt sätt att påskynda WiFi-anslutningar på Android-telefoner

Kan du ansluta till det WiFi-nätverk du vill ha, men internet är fortfarande långsamt och instabilt? Ta det lugnt, ApkVenue har ett sätt att lösa det!

Långsamt WiFi-internet indikerar störningar som du kanske inte känner till. Denna störning kan komma från hårdvara, programvaraeller från leverantören själv.

För att göra internetanslutningen snabbare via WiFi på din Android-mobiltelefon har ApkVenue flera rekommendationer för hur du kan använda.

1. Se till att din mobiltelefon har den senaste WiFi-tekniken

Om du använder en gammal Android-mobiltelefon får du naturligtvis internethastigheter som tenderar att vara långsammare än de senaste Android-telefonerna.

Nyare WiFi-enheter kommer naturligtvis att vara utrustade med mer sofistikerad teknik för att fånga signaler och göra mobiltelefonen till en prioritet i WiFi-nätverket.

Så du kan vara säker på att internethastigheten med WiFi blir snabbare om du använder en mobiltelefon som är utrustad med den senaste WiFi-tekniken.

2. Välj rätt position istället för att använda en WiFi Breaking-applikation utan rot

Du kan använda WiFi inomhus eller utomhus. Oavsett var det är måste du letar efter den bästa positionen för att få maximal anslutning.

Dessutom kan WiFi-signaler blockeras av väggar och i slutändan påverka deras hastighet. Jämförelse, närmar sig router WiFi, ju bättre signal du får, gäng.

Se till att placera routern på en öppen plats och vara lätt att nå från olika platser i ditt hus.

3. Undvik användning nära andra elektroniska föremål

Slutligen, se till att du också använd inte WiFi nära elektroniska enheter andra, till exempel mikrovågsugn vilket kan störa WiFi-signalen.

Elektroniska föremål som sänder ut vissa signaler som mikrovågor och liknande har potential att störa den utsända signalen router.

Även om det låter obetydligt är det faktiskt ganska störande för signalen. Om du känner att WiFi-signalen är svag kan du försöka kontrollera om det finns många elektroniska enheter som kan störa signalen från WiFi.

Förutom de tre stegen ovan har ApkVenue också några rekommendationer för applikationssignaler och tips för att påskynda WiFi-nätverk som kan läsas i följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Det är en samling enkla sätt att ta reda på Lösenord WiFi utan root på en Android-telefon för dig som vill surfa gratis.

Använd sättet att bryta sig in i WiFi som ApkVenue delade den här gången klokt. Låt dig inte använda den för meningslösa ändamål.

Har någon provat det? Eller har någon ett annat, kraftfullare sätt? Om du har åsikter, förslag och andra saker, tveka inte att skicka dem i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Angelo Brand


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found