60+ samling jubileumsord för flickvänner, ännu mer hållbar!

Romantiska jubileumsord kommer garanterat att göra paren avsmalnande. Kolla in den mest rörande samlingen av jubileumshälsningar till din pojkvän här! ⬇️

Jubileumsord eller jubileumshälsning för pojkvän kanske har det blivit en tradition som du ofta gör med din partner.

Speciellt om din partner gillar romantiska saker känns det som att det bara räcker med att ge bort en dödlig rave för att göra atmosfären mer blommig.

Tyvärr, för de av er som inte är bra på att komponera romantiska meningar, blir det definitivt svårt att göra denna långa romantiska jubileumshälsning, gäng?

Så det är därför ApkVenue här vill ge dig inspiration genom en samling hjärtliga jubileumsord det följande. Kolla in det!

Samling av ordjubileum för pojkvän

Förutom gåvor är jubileumshälsningar till dagens mest romantiska flickvänner verkligen en av de viktiga sakerna du måste förbereda, gäng.

Men om du är förvirrad över att göra det själv, här har ApkVenue en samling jubileumsord för flickvänner som sträcker sig från rörande, långa, romantiska till de av er som är i LDR. Nyfiken?

1. 1: a månad årsdagen ord

Vill du bara fira 1 månaders jubileum med din pojkvän? Wow, du måste vara riktigt söt, eller hur? Därför måste jubileumshälsningar för flickvänner förberedas så romantiskt som möjligt, gäng.

Skicka inte bara roliga ord! Tja, om du är förvirrad över att göra det själv eller behöver inspiration, här har vi en samling enkla 1 månaders jubileumsord.

Grattis på årsdagen för vårt förhållande, älskling Förhoppningsvis kommer vår kärleksaffär att vara för evigt utan ett utgångsdatum som slutpunkt.

Varje sekund, minut, timme och dag kommer jag alltid att älska dig. Grattis på årsdagen.

Du är det enda svaret på alla svåra frågor om mitt liv. Grattis på årsdagen kära.

Grattis på 1 månad årsdagen kära ... Förhoppningsvis kommer kärleken alltid att vara där och tillsammans.

Grattis på årsdagen, min kära pojkvän Att träffa dig var ödet, att vara din vän var ett val, men att bli kär i dig kunde jag inte kontrollera det.

Du är alltid i mitt hjärta, min vackraste ängel. Grattis på årsdagen, min kära.

Du och jag är en, oavsett avstånd eller tid. Min kära 1 månad gratulerar till.

Lycklig årsdag kära, låt mig fortsätta att säga den meningen varje månad eller till och med år.

En månad har gått och jag känner att du menar ännu mer. Grattis på årsdagen, min älskling.

Oavsett vad våra själar är gjorda av, är din och mina desamma. Grattis på födelsedagen.

2. Ord med 1 månad lång årsdag

Det räcker inte att uttrycka din kärlek om du använder enkla ord som det ovan? Behöver du en lång så att du kan hälla ut alla känslor i ditt hjärta?

Om så är fallet kan du försöka använda det 1 månad lång romantisk jubileumshälsning för följande pojkvän. Garanterad att bli avsmalnande!

Du har gjort mig till en bättre person genom att älska dig. Tack för att du alltid var där för mig. Grattis på årsdagen kära.

Om tiden inte kommer tillbaka, låt det förflutna vara meningsfullt. Förhoppningsvis kommer det att bestå, hålla och fortsätta att älska varandra. Grattis på årsdagen.

Titta tillbaka och titta på de vackra minnena från vårt gifta liv, inspirera mig att påskynda det och drömma om en underbar framtid som väntar. Grattis på 1-årsdagen!

Idag är vår årsdag, jag vet inte när den här världen kommer att sluta rotera. Men en sak jag vet är att varje sekund jag tillbringar med dig kommer jag ihåg och kommer alltid att försöka ge mitt bästa.

Idag är en mycket speciell dag, en dag där bara en mening fyller mitt huvud. Den mening som jag adresserar är någon som alltid har varit i mitt hjärta och är speciell under hela mitt livs resa. Grattis på årsdagen min själsfrände.

Bland de miljontals olösta frågorna om varför människor håller sig vid liv. Jag hittade min egen version av svaret, du är anledningen. Grattis på årsdagen.

Det är bara orden lycka, kärlek och romantik som prydde vårt förhållande från början till nutid. Förhoppningsvis kommer vi i framtiden fortfarande att få samma tillgivenhet som när vi först träffades för att övervinna alla hinder för att leva detta kärleksförhållande. Grattis på årsdagen, min kära.

Du är mer värdefull än till och med de dyraste guld och diamanter. Tack för att du är min lojala livspartner, bästa vän och den bästa älskaren att dela. Grattis på årsdagen.

Från första gången jag träffade dig blev jag som en trädgård, mitt liv verkade vara fullt av blommor. Tack för allt. Tack för att du gjorde mitt liv vackrare och lyckligare. Grattis till att gå in i nästa år med mer vackra stunder.

Du är inte bara min bästa hälft. Du är hälften av min lycka som gör mitt liv bättre än det bästa. 1 månad lycklig årsdag kära.

3. Enkla 2 månaders jubileumsord

Två månader kanske inte är ett långt liv för ett förhållande, men vanligtvis kommer du i den här åldern att lära känna varandra och kärlekens frön växer mer och mer.

För att göra det ännu mer "klibbigt" kan du använda följande enkla 2 månaders jubileumsord, gäng.

Varje dag som jag tillbringar att vara din partner inser jag hur lycklig jag är att få leva detta extraordinära liv. Grattis på 2 månader!

Hela min dröm är att göra dina drömmar till verklighet. Grattis på årsdagen!

Jag är verkligen inte bra på att komponera ord, men jag vill bara önska dig ett gott 2-årsjubileum, älskling ..

Du är min nu och hela min morgondag. Grattis på årsdagen, älskling.

Våra jubileer är inte bara datum. Detta är ett tecken på hur vacker den sammanflätade enheten är. Detta är vårt öde.

Tiden fortsätter att förändras och vi kommer till denna dag. Grattis på årsdagen, min älskling.

Oavsett var jag är, kommer du alltid att finnas i mitt hjärta. Grattis på årsdagen.

Inte en enda fotoram i världen är tillräckligt stor för att innehålla så många av våra minnen. Grattis på 2 månader.

Älskar dig, älskar dig fortfarande och så vidare. Grattis på 2 månader, min kärlek.

Grattis till andra årsdagen, min kära. Jag älskar dig ..

4. 5 månaders jubileumsord

För er som firar ditt 5-månaders jubileum kanske du får slut på ord att säga till din pojkvän, va? Romantiska ord har, även roliga ord har.

Men lugna dig bara! Du kan välja en av följande samlingar med 5 månaders jubileumshälsningar.

Grattis 5 månader jubileum kära! Mitt hopp är att vi i detta mycket speciella ögonblick kan vara tillsammans och kunna föra detta förhållande till en ljusare framtid.

De dagar vi har tillbringat tillsammans, både glädje och sorg, kompletterar och kompletterar varandra som ett par. På den här lyckliga dagen vill jag säga ett lyckligt 5-månaders jubileum, min kärlek. Jag älskar dig.

Idag är en mycket vacker dag, en dag där bara en mening fyllde mitt huvud. För någon som alltid är i mitt hjärta och mest speciell i min livsresa. Grattis på 5 månader för vår kärlek.

Lycklig 5: e månad min kära. Förlåt din pojkvän om du måste sakna dig utan tillstånd. Det är ditt eget fel som utan ditt tillstånd också har stulit detta hjärta. Jag älskar dig.

Inga ord kan beskriva hur djup denna känsla är. Sedan första gången vi träffade började detta hjärta bli tyst och övertygat om att du är mitt öde. Grattis på årsdagen min själsfrände. Förhoppningsvis kan vi föra denna relation mot äktenskapet.

Dag efter dag tillbringade jag att vara din partner, jag insåg hur lycklig jag är att få leva detta extraordinära liv. Grattis på 5 månader, min älskade!

Du är den enda personen jag vill se och hålla kvar resten av mitt liv. Tack för att du är min speciella bästa vän. Grattis på årsdagen kära!

Du har gjort mig till en bättre person på grund av din kärlek. Tack för att du alltid var där för mig. Grattis på 5 månaders jubileum för min kärlek ..

Ingen vet någonsin hur underbar vår samhörighet är. Och ingen i denna värld kan förstå mig som du. Jag älskar dig. Grattis på 5 månader av min själsfrände!

Grattis på 5 månader kära. Mitt hopp är att den här speciella dagen alltid kan vara tillsammans och kunna ta relationen till en bättre nivå i framtiden.

5. Bröllopsdagord

Hej, erkänn det! Vem är bara söt och romantisk medan han fortfarande dejtar? Var inte så, gäng!

Även om du kanske är trött på att ge jubileumshälsningar till din coola pojkvän, så kan du upprätthålla harmonin i ditt förhållande.

Inte att förväxla, här har ApkVenue lite inspiration för de mest romantiska hälsningar på bröllopsdagen. Det finns glada jubileer för LDR-par också, du vet!

Vi har gått igenom tider tillsammans med glädje och sorg, tillsammans som ett gift par som kompletterar och uppfyller varandra. Grattis på årsdagen, vårt bröllop, min prins i efterlivet.

Även om vi inte är på samma plats, men vi stirrar på samma stjärna. Ikväll kan kännas annorlunda eftersom du inte är där för att fira min årsdag, men tro mig att du alltid är i mitt hjärta min kära.

Ditt charmiga leende gör mig ännu mer tillgiven. Det känns som om det inte finns någon brist, bara du är den perfekta personen. Grattis på årsdagen min fru.

Jag kommer inte att be dig om stjärnorna eller månen, för jag vet att det är för mycket en begäran. Min begäran är enkel, stanna hos mig för alltid under stjärnorna och månens ljus. Grattis på årsdagen!

Man, idag är speciellt för dig och mig. Grattis på årsdagen, min kära man. Tack, du är alltid mottagaren av detta hjärta. Fortsätt lära mig att dekorera mig med moral och uppriktighet.

Man, idag är en speciell dag för dig och mig. Var inte trött på att fortsätta lära mig att vara den bästa fru för dig. Grattis på bröllopsdagen.

Vi har gått dag efter dag, vi har gått igenom många problem och prövningar i äktenskapet. Men dessa hinder är det som får oss att växa och lära oss att bli mer mogna. Grattis på bröllopsdagen, min man ..

Tack för att du är den tålamodaste personen. Utan dig all denna panik kommer jag aldrig att kunna befria mig själv. Grattis på årsdagen, älskling!

För det heliga löfte och kärlek som alltid blommar, grattis på födelsedagen kära. Förhoppningsvis kommer vi aldrig tröttna på att alltid förbättra varandra i det här förhållandet.

Du har gjort mig till en bättre person på grund av din kärlek. Tack för att du alltid var där för mig. Grattis på årsdagen kära.

6. Hjärtliga ord av årsdagen

Inte bara nonsensord kan få din partner att känna sig dränkt, jubileumsord som rör ditt hjärta kan också göra din pojkvän ännu roligare med dig, gäng.

För de av er som vill prova att ge hjärtrörande ord på årsdagen, här är Jakas bästa samling.

Känns inte som att denna årsdag äntligen har kommit. Så många prövningar är fyllda med tårar och ilska. Men vi kan komma igenom det med en miljon skämt och skratt. Tack för att du aldrig gav upp, och förhoppningsvis kan vi fortfarande vara tillsammans, vara lyckliga för alltid.

Idag kan det vara en annan dag än dagen innan, för det vet du vad, älskling? Om det var samma dag på samma datum som jag sa, jag älskar dig för första gången, lycklig årsdag, älskling, förhoppningsvis kan vi bli bättre i framtiden och vårt förhållande kan bli ännu bättre.

Att titta på dig är skönhet, som inte bara kan beskrivas av en målning. Grattis på kära, tack, tack för att du alltid hugger en skrapa av skönhet i mina dagar, och tack för att du fick mig att förstå innebörden av lycka.

På det här datumet för exakt ett år sedan, den dagen, känner jag att mitt liv blir färgglatt eftersom du är villig att vara en del av min själsfrände, tack kära, du har upplyst mitt hjärta med din kärleks regnbåge.

Jag lägger ditt namn i bön, jag kommer att uttrycka det specifikt för skaparen, meningsorden sönderdelas, bara för dig, mitt älskade hjärta, Hapyy Anniversary!

Dag efter dag har vi gått igenom, våra glädjeämnen och sorger är alltid tillsammans, ibland glada och ibland sorgliga också, det är det som kallas ett kärleksförhållande, om du alltid gillar det måste det vara dåligt, alltid är sorg inte heller bra, det stoppar inte allt som går bort Det har gått ett år, ja, det är fortfarande en ung ålder i vårt förhållande, men alla möjliga omständigheter har fått oss att tänka mogna, jag ÄLSKAR DIG älskling.

Du behöver inte gå till månen eller mars för att hitta en livskamrat som är vacker, graciös och alltid lojal. Eftersom han är i sikte. Grattis på årsdagen kära.

På grund av dig kan jag känna kärlek, för att du har ett lyckligt liv, din kärlek gör mina dagar meningsfulla, lycklig årsdag min kära ..

Få en enkel gåva från mig, en jubileumshälsning insvept i uppriktighet, bunden med omsorg och förseglad med bön för att hålla dig upphetsad och glad hela dagen.

Ingen förstår hur jag älskar dig och hur glad att vara med dig. Förutom bara du, som alltid kan läsa mitt hjärta och förstå hur jag mår. Jag älskar dig väldigt mycket, min kära födelsedag.

7. Jubileumsord för LDR-pojkvänner

Du och din LDR-pojkvän i ett jubileumsögonblick? Kan du bara träffas på skärmen med applikationssidan för videosamtal?

Tyst! Mitt på ett avstånd som är ett hinder för er båda kan du fortfarande göra din partner lycklig med följande jubileumshälsningar till din LDR-pojkvän.

Grattis på årsdagen kära. Om du saknar, be till Gud, för bön är det bästa läkemedlet som kan stänga avståndet och tiden som skiljer oss.

Åtminstone när vi är ifrån varandra, kom ihåg att det finns en figur som väntar på att du ska skynda dig hem. Grattis på årsdagen kära! Bli aldrig trött på att älska mig ...

Vi är åtskilda av avstånd. Jag var som att förlora ett par av dina armar, där jag lutade hela den kalla vinden. Men jag tror på mitt hjärta kärlek, vi kommer snart att träffas igen. Grattis till er idag! Förhoppningsvis kan vi träffas snabbt och jag hoppas att lycka fortsätter att följa varje steg.

Grattis på årsdagen kära. Även om vår kärlek är åtskild av avstånd och tid, vill jag att du ska veta att det här hjärtat alltid kommer att finnas där för dig. Jag älskar dig.

Jag bryr mig inte hur långt vi är ifrån varandra, för jag tror att den här kärleken är mycket större än vårt avstånd. Kramar dig, försvarar dig och ger dig värme, det är vad jag kommer att göra när jag träffar dig. Grattis på årsdagen kära!

Jag har en miljon skäl att lämna dig när avståndet skiljer oss åt, men jag har en anledning att fortsätta vänta på dig här. Grattis på årsdagen älskling!

Jag kan verkligen inte stanna bredvid dig, men det här hjärtat kommer alltid att ligga nära ditt hjärta. Grattis på årsdagen!

Grattis på årsdagen kära. Kanske har avståndet separerat oss, men avståndet har lärt oss innebörden av ordet längtan. Fortsätt vänta på mig och tröttna inte på att älska mig. Grattis på årsdagen!

Jag vet att vi inte kan prata eller se varandra så ofta vi vill. Även om det finns ett avstånd som skiljer oss, förändrar det inte min kärlek till dig. Lycklig årsdag kära ...

En dag avslutar vi detta avstånd, vi avslutar alla chattar, samtal och snabbmeddelanden. En dag finns det inga hinder mellan oss. Vi behöver bara ha tålamod, allt kommer att bli vackert på sin tid. Grattis på årsdagen, min kära!

8. Långårsjubileumsord

Orden jubileum för en lång älskad flickvän kan ibland lämna en djupare mening som inte är sämre än Dilans ord.

För så kan du lita på din pojkvän som får dem att känna sig väldigt speciella.

Så för de av er som letar efter en lång jubileumshälsning till din pojkvän, här är ApkVenue för att ge dig den bästa samlingen.

Idag känner jag mig tillbaka till den tid där jag hade modet att be dig att vara min livspartner ...

Om stjärnor kan plockas plockar jag bara åt dig. Om jag kan förstå världen, kommer jag bara att ge dig den till dig. Och om jag blir din fru, min kropp och själ bara för dig. Grattis på årsdagen kära, förhoppningsvis nästa år blir vi inte längre pojkvänner ...

Grattis på 1 månad årsdagen kära, jag hoppas att vårt förhållande kommer att vara längre. Det finns inte många ord som jag kan säga, jag vill bara säga tack för att du älskar mig för den här månaden. Jag hoppas dock att du inte älskar mig bara denna 1 månad utan i all evighet tills vi är åtskilda av tiden. Jag älskar dig ...

Hej, fullmånen sänker ... Kommer du ihåg vilket datum det är? Det har gått en månad som vi har haft romantik, växande kärlek ... Jag vill att du alltid ska tro att jag inte vill så sår och göra dig besviken.

90 dagar fulla av privilegier ...

Visste du att en miljon jasmin inte kommer att kunna matcha din doft. Tusen rosor kommer inte att kunna matcha din skönhet. Du är den enda, min älskare, som alltid gör mina dagar mer meningsfulla. Grattis på födelsedagen min älskade!

Jag vet inte vad som händer med mig själv utan din närvaro kära. Tack för att du gjorde mitt liv mer färgstarkt och med dig känner jag mig alltid lugn. Grattis till och med idag.

Varje dag så vi har kommit, kommer jag alltid att se de senaste 12 månaderna och inse att jag har haft de bästa 12 månaderna med dig. Grattis till min årsdag min kära.

Grattis på årsdagen, älskling. På denna årsdag lovar jag att alltid älska, skydda och ägna all min uppmärksamhet bara åt dig. Och tack för att du räddade hela denna själ för att vara med dig

Det finns inte många ord i ordboken som kan beskriva mitt liv. Men jag vet att när jag är bredvid dig och kan älska dig, då är du livets enda mening. Grattis på årsdagen kära, jag älskar dig.

9. Korta jubileumsord

För dig som inte är den romantiska typen kommer du definitivt att ha svårt när du måste ge jubileumshälsningar till din pojkvän.

Oroa dig inte, gäng! Här är en samling jubileumshälsningar till en kort flickvän som fortfarande kan få sitt hjärta att blomma.

Jag kommer alltid att älska dig även när jag börjar åldras och gör mitt hår vitt. Glad annversary.

Du är inte bara min bästa hälft, du är hälften av min kebahigaan som gör mitt liv bättre än det bästa. Grattis på årsdagen kära!

Älskar dig, älskar dig fortfarande. Bön kommer alltid att vara, för alltid. Grattis på 1 månad årsdagen kära!

Förutom leenden och värmen är en annan sak som får mig att bli kär i dig om och om igen uppriktighet. Grattis på årsdagen älskling!

Grattis på årsdagen för våra heliga löften och kärlek som fortsätter att blomstra. Lång sist! Aldrig trött på att städa upp!

Grattis på födelsedagen kära, kanske inte mycket bön som jag kan säga, men min enda önskan att vi aldrig ska bli ex.

Du är min nu och hela min morgondag. Glad årsdag.

Vad är meningen med jubileum om kärleken slutar blomstra. För de av er som alltid är i hjärtat, var trogen tills jag dör. Grattis på min kära ...

Forever är lång tid, men det spelar ingen roll om jag spenderar det med dig. Grattis på årsdagen och jag älskar dig!

För min pojkvän, min bästa vän och mitt skydd. Grattis på årsdagen och var min livspartner till slutet.

10. Romantiska jubileumsord

Letar du efter en 2-årsjubileumshälsning till din pojkvän som fungerar bäst för dig? Men du har inte inspiration att göra det själv?

Här är en samling romantiska ord för långa jubileum som du kan använda, gäng. Om du behöver redigera den, använd en offertstillverkare-applikation så att den blir ännu coolare, gäng.

Jag älskar dig inte bara med ord, men jag har bevisat det genom denna tids ålder, kära. Lycklig årsdag kära, jag hoppas att vårt förhållande kommer att vara för evigt ...

Titta bara på den stigande solen som kan inspirera dig, men auren kan inte matcha ditt passionerade leende. Försök att titta på solnedgången som är så vacker, men dess skönhet kan inte slå ditt ansikts skönhet. Grattis på årsdagen kära ...

På grund av din kärlek känner jag mig lycklig och på grund av din uppriktighet kan jag göra livet mer meningsfullt. Tack kära för att du har en sorglig och lycklig tid, lycklig årsdag till oss båda.

Jag kan inte lova dig ett enkelt liv. Jag kan inte heller lova att jag kommer att kunna bli den perfekta pojkvännen. Men jag kan lova dig att jag kommer att välja att älska dig varje steg i ditt liv. Grattis på dagen, älskling ...

Varje dag jubileet anländer ser jag alltid tillbaka på de senaste 12 månaderna och jag inser att jag hade 12 vackra månader tillbringat med dig. Grattis på årsdagen kära!

På det här datumet för exakt ett år sedan, den dagen känner jag att mitt liv blir vackrare för att du vill vara en del av mitt liv. Grattis på årsdagen kära ... tack för att du lyser upp mitt hjärta med din kärleks regnbåge.

Inga ord kan beskriva hur djup denna känsla är. Sedan första gången vi träffade började detta hjärta bli tyst och övertygat om att du är mitt öde. Grattis till min årsdag min själsfrände!

Grattis på årsdagen, min kära pojkvän! Att möta dig är ödet. Att vara din vän är ett val. Men att bli kär i dig är något jag inte kan kontrollera.

Idag är en mycket vacker dag, en dag där bara en mening fyllde mitt huvud. Till någon som alltid är i mitt hjärta och mest speciell i min livsresa, Grattis på årsdagen!

Jag vet att det finns många människor där ute och jag har lärt känna olika karaktärer av människor. Men vet du att du är den enda som verkligen betyder och är den mest speciella i mitt liv. Grattis på årsdagen min kärlek ...

11. Engelska jubileumsord

Vill du se cool ut framför din pojkvän i ett viktigt jubileumsögonblick? Du kan!

Ge bara dessa årsdag för engelska flickvänner som kommer att göra din pojkvän ännu mer förvånad över dig!

Vi har mött alla problem, tårar och glädje tillsammans.

Översätt: Vi har gått igenom alla problem, gråtit och varit lyckliga tillsammans. Och naturligtvis är min kärlek till dig starkare än någonsin. Grattis på årsdagen för oss båda kära Jag älskar dig mer än någonting i den här världen.

Du är det bästa som har hänt mig. Detta är en speciell dag att fira. Grattis på årsdagen!

Översätt: Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Det är en speciell dag att fira. Grattis på årsdagen!

Tack för att du är min kärlek, lycklig årsdag min älskling!

Översätt: Tack för att du är min älskare och lycklig årsdag!

Vi argumenterar, Vi slåss, Vi debatterar allt och allt. Men det sönder oss inte.

Översätt: Vi argumenterar, vi kämpar, vi argumenterar om allt och allt. Men det skiljer oss inte från.

Vi hittar alltid ett sätt att komma tillbaka och skapa fred igen.

Idag är den dagen jag säger till dig att jag kommer att ge det bästa som finns i denna värld, och idag lovar jag din far att ta hand om dig och älska dig.

Grattis på födelsedagen min kärlek, min partner, min bästa vän. Du är det bästa som Gud har gett mig.

När jag ser dina ögon, inte bara vacker sak som jag ser. Men det får mig att inse att du är mitt förflutna, nutid och framtid. Grattis på älskling!

Översätt: När jag tittar in i dina ögon ses inte bara något vackert. Men dessa ögon fick mig att inse att du är mitt förflutna, nutid och framtid. Grattis på årsdagen kära!

Den speciella dagen är här igen, dagen vi tog våra löften. Du är lika speciell för mig idag, som du fortfarande får mig upphetsad. Grattis på årsdagen kärlek!

Översätt: Ytterligare en speciell dag kommer, dagen vi lovar. Du är den speciella för mig idag, för det upphetsar mig alltid. Grattis på årsdagen kära!

Jag hoppas att du alltid är min kära den här dagen. Du är slutet på min kärlekshistoria och du är svaret på mina frågor. Glad aniversay kära.

Översätt: Jag hoppas idag, du är alltid min kära. Du är slutet på min kärlekshistoria och du är svaret på mina frågor. Grattis på årsdagen, älskling.

Livet kan inte bli bättre Jag brukar överanvända den här frasen eftersom mitt liv blir bättre med varje dag som går och anledningen till det är DU. Grattis på årsdagen.

Översätt: Livet blir inte bättre Jag verkar överdriva det med den meningen eftersom mitt liv alltid är vackrare varje dag. Och anledningen till allt detta är du. Grattis på årsdagen.

Grattis på första årsdagen min kärlek.

Översätt: Grattis på första årsdagen min kärlek Förhoppningsvis har vi mer tid att känna denna lycka. Jag älskar dig.

Jag har älskat dig i 2 år, 24 månader, 104 veckor, 730 dagar, 17 520 timmar, 1.051.200 minuter och 63.072.000 sekunder. Och idag vill jag säga en mycket lycklig årsdag, älskling!

Översätt: Jag har älskat dig i 2 år, 24 månader, 104 veckor, 730 dagar, 17 520 timmar, 1 051 200 minuter och 63 072 000 sekunder. Och idag vill jag önska dig en lycklig födelsedag kära!

Det var en samling jubileumsord för den bästa och mest effektiva pojkvän som får dig att må dåligt, gäng. Vill du inte att din årsdag ska kännas mindre speciell?

Så ge den mest hjärtrörande romantiska jubileumshälsningen! Vem vet, ditt förhållande blir allvarligt.

Vet du vilka du kommer att använda för att dela med din pojkvän?

Läs också artiklar om Ord eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found