hur man ser spökobservationer med en Android-mobilkamera

För er som är väldigt nyfikna på den mystiska världen. Och om du vill jaga spöken, vågar du försöka hur du ser utseendet med den här Android-mobilen, killar?

Något som skräck och mystiska det verkar som om det är väldigt populärt killar. Saker som detta ligger nära våra liv. Osynliga andar kan vandra bredvid oss ​​just nu.

Nyfiken inte riktigt hur ser de ut? Om våra ögon inte kan se kan en kamera kanske vara ett alternativ. Jaka har ett unikt sätt att fånga deras utseende. Här är tipsen hur du ser utseendet med en HP-kamera.

  • Förbjuden installation! Här är 8 Real Ghost Detector Android-applikationer
  • 7 Dessa prylar används av psykiker för att jaga spöken, kan de verkligen fånga spöken?
  • Hur får du dig av Satan, om du är rädd att inte försöka!

Så här ser du utseenden med en HP-kamera

Teknik växer allt mer sofistikerad killar. Nu kan vi använda Android-applikationen för att se utseendet. Denna applikation heter GhostCamkillar. Du kan få det gratis i Google Play Butik. Med den här applikationen kan du se en mängd spökobservationer som kan göra gåshud.

Skaffa GhostCam i Play Store

Spöken som fångas i denna applikation är dock inte riktiga spöken. Det är bara ett filter eller klistermärke ytterligare. Men inte dåligt lah att pranka dina vänner. Eftersom du kan lägga till en djävuls foto i din väns foto. Så här använder du det killar.

Steg 1

Det första du måste göra är att öppna applikationen. Välj sedan ett alternativ Manuellt läge, med det här alternativet kan du göra utseendet mer verkligt.

Steg 2

Väl du kommer in gränssnitt kamera från GhostCam. Rikta bara din mobiltelefon mot objektet du vill fotografera. Välj vilka spökobservationer du vill lägga till genom att trycka på ikonen Spöke.

Steg 3

Du kan ställa in layout och storlek spöke klistermärken killar. För att ställa in storleken, gör en gest nypa eller nyp skärmen. Efter det, tryck bara på Slutare att ta ett foto. Så här ser resultatet ut killar. Detta foto sparas automatiskt i ditt galleri.

Där är han killarhur man ser spökobservationer med en Android-mobiltelefon Jaka-stil. Återigen är detta bara upptåg ja. Men om någon plötsligt dyker upp, det är allt bär det ensam. Hehehe ~

Läs också artiklar om Demon Catcher-appen eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found