fusk och knep för att vara bra på att spela slither.io

Hej, vem känner inte till Slither.io? Det här roliga spelet som kräver att du kontrollerar en orm är verkligen beroendeframkallande. Här är tips, tricks och fusk för Sliter.io från JalanTikus.

Kommer du fortfarande ihåg spelet Agar.io? Spel uppkopplad vilket kräver att du äter klot och att äta mindre motståndare för att bli större är kul. Eftersom du måste tävla på en server för att bli vinnare och topp topplista-hans.

Tja, nu finns det ett nytt spel som liknar Agar.io men mer utmanande, nämligen Slither.io. Jaka är säker, säkert har många av er spelat Slither.io eller hur? ApkVenue är här fuska och knep för att vara bra på att spela Slither.io.

  • Hur man bevisar att Clash of Clans Online cheat är HOAX
  • Den senaste och mest kompletta GTA 5 PS3, PS4, PC Indonesian Cheat Code Collection
  • Komplett GTA San Andreas PS2, PS3 och PC Cheat Codes på indonesiska

Slither.io fusk och tricks

Slither.io tilldelar dig att kontrollera den lilla ormen medan du äter klot runt för att öka längden på din ormkropp. Du kan också "äta" klot från andra ormar (om de förstörs) för att bli den största ormen på servern du anger.

Precis som Agar.io finns på webben och i appen är Slither.io också tillgängligt i Google Play Store och App Store. Vad som är intressant är att i motsats till Agar.io på Android som är svårt att kontrollera, är Slither.io på Android lättare att kontrollera.

Thorntree Studios Arkadspel LADDA NER

1. Hur man ökar Slither.io Ormlängd

Din Slither.io-orm kommer att växa längre och större när poängen du får ökar. När det händer blir din orm en jätte och de andra ser små ut. Det finns två snabba sätt att få din orm att växa snabbt snabbt, nämligen genom att äta klot som rör sig eller äta klot som tillhör andra ormar som har dött.

Så bli inte förvånad om alla ormar på servern jagar efter dig. Eftersom de vill skära rörelsen på din orms huvud i kroppen. Om det händer kommer din orm att förstöras och de poäng du får kommer att gå vilse.

2. Hur man kontrollerar ormar

På webben kan du enkelt styra ormen Slither.io med musrörelser. För att jaga rörliga klot kan du lita på läge lyft genom att vänsterklicka och hålla musen medan du pekar på kulorna.

Medan du använder Android kan du använda en eller två fingrar för att styra din orm. Med ett finger kan du göra detta genom att klicka på målområdet och hålla det så att ormen rör sig mot samma. Om du använder två fingrar behöver du bara trycka upp och ner med båda tummarna för enkel kontroll. Att göra lyft på Android kan du göra detta genom att dubbeltrycka och hålla kvar destinationen lyft du.

3. Använd Boost Wisely

Lyft det är värt att driva klot som rör sig och undviker ormen som vill äta dig. Konsekvenserna av att göra det ofta lyft är poängen du samlar in kommer att minska och göra din orm kortare. Vi rekommenderar att du använder den lyft om du verkligen har varit nära klot flytta eller i en nödsituation omgiven av andra ormar.

4. Följ orbs i fotspåren

Följ spåret klot har många fördelar. Först kan du äta det avslappnat klot som är framför dig. För det andra leder orbspåret dig till andra ormar så att det kan vägleda dig att få det klot mer om en orm krossas.

5. Skydda din Orbs Farm

Om du upptäcker att ormen förstörs, skydda omedelbart fältet klot det med din ormkropp. Tricket, gör en cirkel runt det klot så att du fritt kan äta dem alla klot som finns.

Med ormens huvud inuti barriärkommer du vara säker på att inte slå en ny orm. Men kom ihåg, gå omedelbart ur en cirkulär position så att inga andra ormar lindades runt din orm. Om någon spolar din orm, håll dig i cirkulär position tills ormen som lindar dig blir uttråkad och lämnar.

6. Tail the Giant Snake

Jätte ormar ser skrämmande ut. Men faktiskt ger de faktiskt många fördelar för små ormar (t.ex. poäng under 1000). Din lilla orm ska svansa bakom den jätte ormen för något ändamål.

Först förstör den jätte ormen mer av de andra ormarna, så att du kan äta klot från en annan orm som krossades. För det andra, när jätte ormen förstörs kan du genast äta den klot utspridda från hans kropp. Ja exakt?

7. Fuska Slither.io på webben

Någonsineftersläpning när du spelar Slither.io på webben? Om så är fallet, försök installera Google Chrome-tillägget som heter Slither.io Mods. Denna Slither.io-förlängning kommer att hålla din spelupplevelse till ett minimum eftersläpning och spännande.

Med denna essens kan du göra zooma in eller zooma ut för att se platsen för andra ormar, spela på samma server som arbets- eller college-vänner och många andra. Har du provat det än?

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

8. Undvik många ormar när du är stor

Ju fler ormar runt är lika med ju fler spelare det finns på skärmen. Resultatet är att du definitivt kommer att känna ditt steg att vara eftersläpning. Medan det finns en chans, använd därför kartan i det nedre högra hörnet för att hitta en plats med ett minimum antal spelare att undvika eftersläpning.

Så det är 8 tips och tricks för att spela Slither.io på webben och Android. Jaka har också gett det fuska Slither.io på PC för att du inte ska uppleva eftersläpning och få många andra funktioner. Har ni det fuska och andra knep för att spela Slither.io? Dela med sig låt oss med Jaka!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found