De 5 bästa pengarna för 2017

Ett spel räcker för närvarande inte för att avnjutas som ett medel för ren underhållning, vissa utvecklare försöker erbjuda något som kan vara en attraktion för deras spel.

Ett spel räcker för närvarande inte för att avnjutas som ett sätt att bara underhålla, vissa utvecklare försöker erbjuda något som kan vara en attraktion för hans spel, varav en är ett belöningssystem som kan bytas mot riktiga pengar. Tja, förutom utvecklarna själva som gynnar, kommer spelare som spelar dem också att få lämpliga fördelar.

Den här gången ger jag dig en rad spel som kan tjäna pengar om du tänker spela dem. Nyfiken? Kom igen, titta på följande direkt.

  • Dessa 7 spel påstås vara de bästa RPG-spelen genom tiderna, håller du med om?
  • 5 bästa simuleringsspel på Android 2017
  • 5 bästa FPS-spel på PC för Ngabuburit Friends

5 bästa spel för att tjäna pengar 2017

Market Glory

Market Glory är ett spel med en historia för att bygga ett land från grunden, från att bygga ekonomi, politik, militär och samhälle för landets framsteg. Att spela Market Glory kräver också rätt strategi för att driva en ideal regering.

Förutom att kunna utbyta resurser med andra länder måste spelare här också bygga en stark militär och till och med investera för att öka inkomsterna. Några av de prestationer som spelarna tjänar kan bytas mot euro. Pengarna skickas via Paypal konto. Att registrera sig är ganska enkelt eftersom det bara kräver ett e-postmeddelande. Nu kan Market Glory spelas på plattform var som helst, inklusive Android.

Webbpunkter

Webbpunkter är en webbplats som innehåller många spel i den. Spelen som du spelar på webbplatsen ger dig direkt punktpunkter som kan bytas mot priser i form av pengar eller kredit. Det finns olika typer av spel som du kan spela, så du behöver inte oroa dig om du är uttråkad av ett av de tillgängliga spelen. Åh ja, ju mer du spelar spelet, desto snabbare kommer poängen att samlas in, prova det nu!

Dungeons & Treasures

Dungeons & Treasures är ett spel som presenterar upplevelsen av att utforska fängelsehålan, så spelarna måste försöka samla skatter begravda i marken för att bytas mot riktiga pengar. Varje guld som produceras kan bytas mot pengar, beräkningen är att varje 100 tusen guld som samlas in kan bytas mot 1500 rp.

Bli inte avskräckt av detta belopp, för i genomsnitt kan spelare tjäna 20 miljoner guld till 1 miljard guld eller motsvarande 150 000 IDR till Rp varje månad. IDR 2 miljoner. Plus det finns händelse och bonusar som säkert kommer att öka din inkomst ännu mer.

Oh Crop!

Oh Crop! är ett av de häftiga spelen som ger dig en gåva i form av bitcoin, tro inte? Så, gameplay i det här spelet är faktiskt mer som ett spel Växter vs Zombies, men spelare här måste bekämpa onda växter, inte zombies.

Varje vecka får spelare som kan komma in i topp 20 ett pris i form av gratis bitcoins. Dessutom kan spelare också få gratis bitcoins genom vissa givna uppdrag och händelser, som att köra flera uppdrag och klicka på annonser.

Golden Towns

Ungefär som Market Glory, inuti Golden Towns spelare uppmanas också att bygga en stad, såsom fabriker, motorvägar, bostäder, militär etc. Bortsett från det får spelare också funktioner att göra handel och utföra attacker mellan andra länder. Men det viktigaste med detta spel är att bygga en guldgruva, eftersom gruvan kan skapa virtuella pengar som ska bytas mot riktiga pengar.

Det är Topp 5 spel som kan tjäna pengar. Vill du pröva? Men glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner innan du kommenterar och kommentera också nedan. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found