hur du ändrar utseendet på Android-webbläsaren så att du blir mer modern

Webbläsaren är ett program som du kan lita på för att hitta den senaste informationen. Så här ändrar du utseendet på Android-webbläsaren med Firefox för Android för att göra dig mer uppdaterad.

Vem av er har aldrig använt den här applikationen? Webbläsare bli en sökmotorapplikation som du definitivt kommer att använda varje dag och kan lita på för att hitta den senaste informationen. Så vilken Android-smartphone använder du ofta?

Förutom Google Chrome finns det också en Firefox för Android-applikation som du kan använda och har många funktioner. Låt dig vara mer modern, så är det hur du ändrar utseendet på Android-webbläsaren med Firefox för Android-applikationen.

  • Det säkraste sättet att ta bort webbläsarhistoriken i Chrome och Firefox
  • 4 fördelar med Firefox Focus webbläsare, Google Chrome är inte föråldrad!
  • Bästa batterieffektiva webbläsare för bärbar dator, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge?

Hur man ändrar utseendet på webbläsaren Firefox för Android

Firefox för Android ger dig bekvämlighet när du anpassar den. Även den här temaförändringsfunktionen finns bara på Android-versionen och inte på iOS-versionen. Är du nyfiken på hur?

Hur man laddar ner och ändrar Firefox för Android-teman

  • Första gången kan du ladda ner webbläsarprogrammet Firefox för Android från Mozilla, som är tillgängligt gratis i tjänsten Google Play Butik.
Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER
  • Nu när du går in i huvudskärmen i webbläsaren Firefox för Android, knacka på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet. Välj sedan menyn Tillägg.
  • Sedan på sidan Dina tillägg välj menyn Bläddra bland Firefox-tillägg för att gå till den officiella Mozilla-sidan. Du hittar också tre delar flik, Tillägg, Teman och mer .... Välj Teman och du kan välja baserat på Featured, Top Rated och Trending. Du kan också välja olika andra teman genom att välja menyn Utforska alla kategorier.
  • Den här gången använder ApkVenue Sport-temat och väljer Indonesiens flagg-tema. För att börja använda ett tema, stanna kvar knacka på val Installera tema. Då ändras temat automatiskt din webbläsares utseende. Sofistikerad eller hur?

Hur man inaktiverar och avinstallerar Firefox-teman för Android

  • Du kan också byta tema genom att använda föregående steg. Men om du vill inaktivera det, gå bara tillbaka till sidan Tillägg. Knacka på det tema du vill ha inaktivera eller avinstallera.
  • Välj ** Inaktivera ** för att tillfälligt inaktivera temat och du kan använda det igen vid en annan tidpunkt. Eller så kan du välja ** Avinstallera ** för att ta bort temat från Firefox för Android.

Nu är det ett enkelt sätt att använda Firefox för Android för att ändra Android-webbläsartema. Du kan också välja ett tema som passar er vill. Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Läs också artiklar om Webbläsare eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found