Tio typer av de bästsäljande videoklippen och de mest pengar som tjänar på YouTube, YouTubers kommer in!

För dig som verkligen gillar videor och vill ha en karriär inom YouTube, kan du börja med att presentera följande typer av videor.

Som vi vet är fler och fler barn idag ladda upp video på YouTube. Med början frånvlog normalt till verkligen ge intressant innehåll för att locka miljoner prenumeranter.

I den här artikeln kommer ApkVenue att dela Topp 10 typer av videor och tjäna mest pengar på YouTube. För er som verkligen gillar videor och vill ha en karriär inom riket Youtube, kan du börja med att presentera följande typer av videor.

  • 5 applikationer du måste installera för nybörjare YouTube HP-kapital!
  • 5 vackraste kvinnliga spel-YouTubers från Indonesien
  • 7 rikaste YouTubers i Indonesien 2020, förändras Attas position?

10 av de bästsäljande och mest tillverkande filmerna på YouTube, YouTubers är med!

1. Video om upptåg

Som titeln antyder, video upptåg är en video som innehåller åtgärden där du är prank andra i hemlighet för att bli en överraskning, fälla, eller ett skämt, som senare syftar till att få publiken att röra sig och skratta åt ditt okunniga beteende gentemot andra människor.

För de som lever sina dagar med tråkiga saker försöker inte få människor att muntra upp dig själv genom att se upptåg videor, eftersom det anses vara tillräckligt effektivt för att lindra sömnighet och tristess.

Försök att göra videor gör inte alltför upptåg, eftersom det inte är omöjligt, ditt mål när du gör det skytte har ett svagt hjärta, och på grund av den överraskning du gav, hände något felaktigt. Den här gången, kanal YouTube som talar om upptåg i Indonesien är fortfarande lite, så att du kan dra nytta av möjligheten att bli den första prankern i landet.

2. Video om spel

Börjar med PewDiePie, kanal spel på YouTube fler och fler dagar. Spelkanalen har sin egen unikhet, där en YouTuber krävs sätta på ett löjligt uttryck, roligt, visa skrämmande saker, lösa mysterier när du spelar ett spel. Överraskande nog, den här typen av kanaler mycket efterfrågad av publiken.

Det kan bero på att det finns en distinkt känsla som känns just nu tittar på andra människor spelar spel. Dessutom finns den här typen av saker inte i tv-program, så se till att skapa en ny atmosfär live-reaktion från en YouTubers när du spelar spel är en av de saker som kan provas. Endast med en stationär inspelningsapplikation, webbkamera, en bärbar dator och ett spel att spela, en YouTuber som pratar om spel kan börja skapa videor att ladda upp på YouTube.

3. Videohandledning

Varför är självstudier mycket efterfrågade? Eftersom vänner säkert vet det mestadels indonesiska människor mer intresserad av att se på egen hand vad som praktiseras. Så detta blir vårt riktmärke för videohandledningen mycket efterfrågad bland lekmän och som vill lära sig.

4. Video Nyheter

Inte få människor har mycket tid att hänga med i nyheterna, några av dem kan bara visa endast videofilmer. Vanligtvis är videon som presenteras den varmaste, ungefärliga videon politik och kriminella händelser. För närvarande blåser många videor upp antalet tittare om oron i Mellanöstern. Intresserad? Gör en video om nyheterna, det finns en möjlighet att tittarna kommer att sväva.

5. Unika, konstiga och intressanta videor

Den här videon fick också mycket uppmärksamhet från många tittare. Många unika och konstiga saker händer i delar av världen, inte minst som spelade in det live och ladda upp videon till YouTube.

Ett exempel på en unik video är ängliska uppenbarelser inspelad av kameran direkt. Om i Indonesien mer trendigt med utseendet på kuntilanak och pocong, wewe gombal, spöke av kaffir lime, och så vidare.

6. Natur- och resevideor

Om den här faktiskt är vår chans att avslöja hur vackert vårt älskade land är. Eftersom ganska många utländska turister känner Indonesien bara från att titta på videon. Inte sällan innan du planerar en semester, vare sig det till Europa, Asien, eller var som helst, folk ser referensen genom videon på YouTube.

Inte konstigt att den här typen av video har en sådan publik från hela världen. Du kan hitta några andra videoreferenser som stöder och har många synpunkter från publiken. Och du kan börja med det omgivande området. Om du har hög kreativitet är det möjligt att din video kommer att göra det tjäna mycket pengar på YouTube.

7. Videoparodi

Parodi är en aktivitet där du imiterar något, vare sig det är en scen i en film, anime, drama, beteende hos politiker eller något som anses intressant och gör det som ett skämt.

Till exempel för en tid sedan, en film med en titel 300 var populär med meningen "Det här är Sparta!", med filmen som material, kan du skapa en video som har en scen som liknar "This is sparta" och presentera den i komisk form.

Så att parodivideor är eftertraktade av många tittare, försök att skapa en video som kommer från något den mest populära. Denna typ av video är efterfrågad eftersom publiken har en önskan att se en annan sida av något, och du presenterar det på i parodi som du gjorde.

8. Roliga videor

Vet du, roliga videor mycket eftertraktade och är populär bland människor som är upprörda eller uttråkade, han kommer att leta efter roliga videor på YouTube som kan vara underhållande även ett ögonblick. Och det visar sig att denna roligaste video har väldigt många visningar och ofta ses. Är det sant? Du går vidare försök ladda upp en rolig video.

9. Experimentvideor

Expolate en sak tidigare okänd är en intressant sak att lära sig, förutom att få insikt, att kunna se oväntade saker, det är också en faktor i varför experimentella YouTube-kanaler får tusentals abonnenter. Men som du vet, för att skapa en sådan YouTube-kanal, måste kanalägaren ha bred insikt och kunskap.

För om du inte gör det är det omöjligt att få tittare om du experimenterar med det är en vanlig sak. Förbered därför en ganska bred kunskap innan du försöker skapa en kanal med experimentkategori, det vill säga om du tänker göra din kanal framgångsrik och känd för nya innovationer.

10. Matlagningsvideor

För närvarande är matlagning ett av de mest populära hobbyerna, förutom att det är roligt känns matlagning med egna händer mycket bättre än något restaurangkök. Dessutom behövs inte längre bara kunskap för kvinnor, utan även män börjar nu konkurrera med kvinnor om göra läckra rätter. Inte ett fåtal av dem gör sin hobby till en karriär (kock).

Kort sagt, tillagningskanalen är också en typ av kanal mest efterfrågade på YouTube, förutom att ha en stor publik, bara genom att spela in själv matlagning, har du redan tillräckligt med ingredienser att ladda upp till YouTube. Låter intressant, eller hur?

Det är 10 typer av videor som är mest efterfrågade och efterfrågade på YouTube. Vad tror du? Vilken kommer du att testa uppladdningar? Om du har laddat upp något innan, glöm inte att dela din upplevelse i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found