hur man spårar personen som skickade falsk plats på whatsapp

WhatsApp-användare kan skicka falska platser för att ljuga. Men faktiskt finns det ett enkelt sätt att ta reda på om någon skickar en falsk plats på WhatsApp eller inte.

ha på sig WhatsApp verkligen spännande. Eftersom vi inte bara kan chatta utan också ringa röst- och videosamtal, skicka filer, för att skicka platser. Spännande, eller hur? Tänd igen.

Tyvärr finns det en nackdel med WhatsApp, nämligen att användare kan skicka falska platser för att ljuga. Men det är du vet enkelt sätt att veta om någon skickade falsk plats på WhatsApp eller inte. Vill du veta hur?

  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!
  • Hur man hittar någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon, det är väldigt enkelt!
  • Hur man använder sofistikerade robotar på WhatsApp Android

Hur man känner till personen som skickar falsk plats på WhatsApp

Har du någonsin chattat med människor på WhatsApp för att be om en plats? Måste vara ofta. Det skulle vara irriterande om personen plötsligt skickade en falsk plats för att dölja sin anledning till att vara försenad, eller vad som helst.

När det gäller hur man tar reda på om någon skickar en falsk eller riktig plats på WhatsApp är det faktiskt väldigt enkelt. Hur:

  • Be om att skicka platsen till dina vänner. Eller vanligtvis skickar personer som är sent definitivt platsen till dig.
  • Kännetecknet för en falsk plats på WhatsApp, platsbeskrivningen kommer inte att visas. Eftersom WhatsApp-funktionen upptäcker att platsen finns -falsk, så uppgifterna kommer inte att vara korrekta.
  • Medan den ursprungliga platsen kommer att visas namnet på platsen enligt följande:

Det är tecken på att människor skickar falska platser på WhatsApp. Så nu kan du enkelt veta om människor skickar riktiga eller falska platser när de blir inbjudna att träffas eller skicka platsdata.

Tänk sedan om du vill spåra personens plats på WhatsApp. Lätt. Du kan följa handledningen om hur man spårar platsen för människor via WhatsApp som Ratus har delat tidigare.

VISA ARTIKLAR

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found