5 konstiga och hemliga applikationer på Android

Konstiga och 'hemliga' appar som du inte hittar i Play Store? Det finns! Här berättar ApkVenue fem av dem.

Miljontals applikationer är tillgängliga för smarttelefonanvändare eller Android-baserade enheter. Alla typer av applikationer för olika behov finns alltid i Android-applikationslagret Play Store.

Men det var inte lite konstig och hemlig applikation på Android, som inte är tillgängligt, kan du inte få det i Play Store. Är du nyfiken? Här är fem applikationer.

  • 5 bästa fotodöljapplikationer på Android
  • 7 förbjudna Android-applikationer kan göra dig rikare
  • 15 coola tangentbordsprogram för Android, chatta är ännu roligare!

5 konstiga och 'hemliga' applikationer på Android

Förutom de applikationer som du använder varje dag visar det sig att det fortfarande finns många konstiga och 'hemliga' applikationer som du kan använda på din smartphone eller Android-enhet. Dessa appar har konstiga funktioner och "hemliga" fördelar i dem.

Appar Produktivitet INFOLIFE LLC NEDLADDNING

Tyvärr kan du inte enkelt hitta och hämta det eftersom följande applikationer inte är tillgängliga i Play Store. Men bara lugna dig, den här gången kommer ApkVenue att ge dig rekommendationer för fem konstiga och hemliga Android-applikationer tillsammans med länkar ladda ner-hans. Här är fem applikationer:

1. Kozawa

Den första ansökan är Kozawa. Som du kan se på bilden nedan är denna applikation en mystisk applikation som innehåller mycket dolt innehåll (antingen bild / foto eller video) som är stängd med enögonsymbolen eller som är identisk med illuminatikonceptet.

En liten läcka som ApkVenue kan ge, Kozawa-applikationen inbjuder dig att lösa den "hemligheten" som är gömd bakom enögonsymbolen. Om du lyckas kan du sedan njuta av aliaset för att titta på innehållet gömt i det. Vad är innehållet i innehållet?

Apparverktyg LADDA NER

2. Binky

Den andra applikationen heter Binky. Denna applikation är faktiskt ett socialt media. Varför kallas en applikation för sociala medier då konstig eller hemlig? Eftersom denna applikation skiljer sig från andra sociala medier, återspeglar den inte ens sig själv som ett socialt media alls.

Binky är ett socialt medieprogram som låter dig spela sociala medier utan socialisering på sociala medier. Ja, med denna ansökan får du en utfodra eller tidslinjen som sociala medier i allmänhet. Det är bara det, ingen annan kommer att inse vad du gör, till exempel vilket foto du är tycka om, vem är du Följ eller vilka kommentarer skickade du till posta-en ett konto.

LADDA NER appar

3. Jag är rik!

Om du tittar på titeln kanske du tror att den här applikationen kan tjäna pengar på ett sätt som är (kanske) olagligt. Nej, ansökan jag är rik! har en "hemlig" funktion som kan göra dig rik.

Genom att öppna den här applikationen behöver du inte köpa eller göra något för att få en licens eller erkännande av att du är en rik person. Applikationen är den enda som kommer att hävda sina användare att han är en person med rikligt material, aka rik.

Apparverktyg LADDA NER VISA ARTIKLAR

4. Fläkt

Den här applikationen har ett hemligt trick som skiljer sig från andra applikationer. En av dem är att kunna släcka lågorna! Ja, Blower är ett program som låter dig släcka bränder med anteckningar, inte bränder i stor skala.

Denna applikation använder högtalarna på din smartphone eller Android-enhet. Genom att göra ett superljud som genererar luft och utvisas genom högtalarhålen kan luften släcka små lågor som ljus eller tändstickor.

LADDA NER appar

5. Ingenting

Ytterligare en konstig och hemlig applikation där det visar sig vara en överraskning. Namngiven ingenting, denna applikation bjuder in sina användare ladda ner, öppna appen, gör ingenting och få ingenting.

Men det slutar inte där, vet du! Även om det verkar som att denna applikation bara är en värdelös applikation och inte alls har någon användning, visar det sig att det finns något du kan få om du kan lösa mysterierna i applikationen.

LADDA NER appar

Det är fem konstig och hemlig applikation på Android vilket är nästan omöjligt för dig att hitta i Play Store. Har du någonsin hittat eller känt till andra applikationer som inte är mindre konstiga och håller många "hemligheter" utanför applikationerna ovan? Tveka inte att säga det i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found