hur man kör Android på pc med Windroye

Nu kan vi köra Android på våra datorer med hjälp av en programvara som heter Windroye. Precis som Bluestacks, tillåter Windroye oss att köra Android på en dator.

Android är redan frodigt i Indonesien. Ändå har inte alla en Android-smartphone. Nu kan vi köra Android på vår dator med lite hjälp programvara den som heter Windroye. Precis som Bluestacks tillåter Windroye oss att köra Android på en dator.

 • Enkla sätt att ändra storlek på Bluestacks-upplösning för att spela spel mjukare!
 • Hur man övervinner Bluestacks-felet
 • Hur man kör BBM för Android på en PC

Nästan alla Android-applikationer och spel kan köras av Windroye, som BBM, LINE, WhatsApp, Path, Instagram, Clash of Clans, Get Rich, Cut the Rope och många fler. Förutom Stöd alla Android-applikationer och spel är Windroye också väldigt lätt och stabil när den körs. Att spela spel är också mycket smidigt och upplever inte trasigt eller trasigt eftersläpning.

Så här kör du Android på en dator med Windroye:

 1. Först ladda ner programvara Windroye först.
 2. Springa installatören Windroye, installera sedan som vanligt.
 3. Kör i så fall Windroye.
 4. När Windroye öppnades, språk standardhon är Kina. Då måste du byta ut det först så att det inte blir förvirrande när det används.
 5. Klicka på bilden redskap på applikationsalternativen.
 6. Skrolla ner tills du hittar tangentbordsikonen A.
 7. Klicka på det översta alternativet.
 8. Sedan skrolla ner och välj indonesiska.

Nu kan du använda Android på din dator. Du kan ladda ner applikationer och spel direkt via Google Play Store eller via JalanTikus.com. Så att du inte känner utseendet på Windroye kan du installera det launcher, som GO Launcher, Smart Launcher, Hola Launcher och andra.

För er som fortfarande är förvirrade över hur man installerar och hur man använder Windroye, en YouTube-användare med namn Omil Plankton ger också handledningen, speciellt för er lojala läsare av JalanTikus.

BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER LADDA NER Supercells strategispel