100% arbete! hur man ser och övervinner en överhettad bärbar dator

Så, hur ser du en överhettad bärbar dator? Hur fixar jag sedan en överhettad bärbar dator? Var tålmodig, Jaka kommer att undersöka grundligt vilken typ av sätt att göra det.

Varje elektroniskt objekt kommer definitivt att kännas varmt när det används, inklusive bärbara datorer. Värmen är normal, men det kan vara onaturligt och kan så småningom kallas överhettning. Vid överhettning kan den bärbara datorn skadas allvarligt.

Så, hur ser du en överhettad bärbar dator? Hur fixar jag sedan en överhettad bärbar dator? Var tålmodig, Jaka kommer att undersöka grundligt vilken typ av sätt att göra det.

  • YouTubers måste använda videor i 4K-upplösning, du ser ...
  • 2016 Apple MacBook Pro kan köra 4 4K-skärmar på en gång
  • ASUS GL502, tunn och lätt 4K Gaming Laptop

100% arbete! Hur man visar och övervinn en överhettad bärbar dator

Fotokälla: Foto: HWiNFO

Hur man kontrollerar temperaturen på en överhettad bärbar dator är faktiskt enkelt. Du behöver bara ladda ner HWiNFO-programvaran. Där ser du i detalj de termiska detaljerna för varje element på din dator.

Således kan du övervaka och övervaka temperaturen på den bärbara datorn. Så, hur fixar du en överhettad bärbar dator?

1. Underklocka VGA

Fotokälla: Foto: MSI

För att övervinna överhettning av bärbara datorer bör du underklocka din VGA för spel. Processen tar cirka två minuter att slutföra. Du kan göra detta med programvara som MSI Afterburner. På så sätt kan du minska värmen.

VISA ARTIKLAR

2. Ändra prestandaläge i BIOS

Fotokälla: Foto: VRForums

De flesta av dagens bärbara datorer är sofistikerade. Anledningen är att du kan ändra prestanda för din bärbara processor. Tricket, du kan göra detta genom att gå in i BIOS, allt du behöver göra är att gå in i CPU- och fläktprestationslägen. Klar, den bärbara datorn är åter normal.

3. Rengör avgasfläktområdet

Fotokälla: Foto: Augustapcrepair

Vanligtvis måste det finnas en fläkt på sidorna av den bärbara datorn för att bli av med den varma luften som finns inuti. Tja, det mesta är också smutsigt, som ett resultat blir den bärbara datorn överhettad eftersom den heta luften inte kommer ut perfekt. Var därför noga med att rengöra den.

Så här ser du en överhettad bärbar dator och hur man hanterar en överhettad bärbar dator. Se också till att du läser artiklar relaterade till bärbara datorer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.