5 programvara för att ta reda på prestanda för ditt bärbara batteri

batteriet är en av de mycket viktiga stödkomponenterna. Utan ett bra batteri kommer du inte att kunna använda en bärbar dator utan eluttag. Tja, för att ta reda på hur tillståndet för ditt bärbara batteri är som AP

Som bärbar datoranvändare är batteriet en mycket viktig stödkomponent. Utan ett bra batteri kommer du inte att kunna använda en bärbar dator utan eluttag. Tänk dig, antar att du är på ett kafé som gör viktigt arbete. Batteriet tappar plötsligt och du är långt ifrån eluttaget.

Därför, som en viktig komponent, är det också mycket viktigt att känna till tillståndet för det bärbara batteriet du använder. Det är inte ovanligt att människor ignorerar batteriets skick på den bärbara datorn de använder. Faktum är att över tid fortsätter hälsan hos bärbara batterier att försämras beroende på deras användning. För att ta reda på vilken typ av tillstånd ditt bärbara batteri är finns det flera applikationer som kan användas och kan visa korrekt information.

  • Gör dessa 5 saker om du vill ha långvariga batterier för smartphones och bärbara datorer!
  • Ska jag ta ut batteriet från min bärbara dator för att göra det längre?
  • Tips så att laptopbatteriet är tåligt och inte läcker snabbt

Ansökan om att känna till batteriets bärbara dator

1. BatteryCare

BatteryCare är ett program som kan optimera användningen av laptopbatteri. Denna applikation kan övervaka cykler ansvarsfrihet batteriet så att det kan ge användaren information om batteriets livslängd. Denna applikation har funktioner som är ganska kompletta. Förutom cykelövervakning ansvarsfrihet, BatteryCare kan också visa all information i sin helhet. I själva verket kan denna applikation läsa CPU- och hårddisktemperaturer när den används. Så när du ser att temperaturen börjar öka onaturligt kan du omedelbart stänga av den bärbara datorn du använder.

2. BatteryInfoView

Precis som den tidigare applikationen. BatteryInfoView är också en enkel freeware speciellt gjord för bärbara eller bärbara datorer. BatteryInfoView kan visa fullständig information om tillståndet för det bärbara batteriet som används. Informationen i denna applikation är i form av batterinamn, tillverkarens namn, serienummer, produktion direkt till aktuell strömstatus och batterikapacitet. Unikt är skärmen som visas på BatteryInfoView ett läge batterilogg eller batterianvändningsposter. Så att vi kan se mer detaljerat hur mycket ström som släpps av laptopbatteriet.

2Easy Team Productivity Apps LADDA NER

3. BatteryBar

BatteryBar är en lättare applikation än de andra. Faktum är att utseendet på BatteryBar inte ser komplicerat och komplett ut jämfört med de andra. BatteryBar ser mycket enklare ut genom att visa batteriinformation via ett verktygsfält. Om du använder Windows finns det vanligtvis en batteriindikator i verktygsfältet som visar information om strömförhållandena. Tyvärr är dessa indikatorer ofullständiga. Tja, denna BatteryBar är gjord för att komplettera denna information. Du behöver bara hålla muspekaren och klicka en gång. Information om batteriet visas därefter.

4. Batteriloggare

Batteriloggare mycket användbart för att upptäcka och titta på udda beteenden hos bärbara batterier. Med den här applikationen kan vi se hur strömförbrukningen för den bärbara datorn vi använder. Dessutom kan denna applikation också visa en indikator som indikerar att batteriet är urladdat. Denna applikation kommer att kontrollera varje laptopbatteriaktivitet och när ett fel inträffar kommer den här applikationen automatiskt att visas och skapa en avisering som innehåller felloggen.

Apps Productivity DU APPS Studio LADDA NER

5. BatteryMon

BatteryMon kan visa korrekta uppgifter om batteriets bärbara dator. Den här appen ger ett diagram över batterianvändning och nivå ansvarsfrihet bärbar dator. BatteryMon visar också information om batteriets tillstånd på ett lättförståeligt sätt realtid och korrekt. Dessutom är fördelen att denna applikation kan tillhandahålla information på flera sätt, nämligen via widgets till via e-post om användningsdata har överskridit gränsen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found