4 sätt att kontrollera det senaste 2021-smartfren-numret

Vill du veta hur du kontrollerar ditt Smartfren-nummer eftersom du har glömt ditt eget nummer? Kom igen, se hur du hittar det senaste Smartfren-numret 2021 här! ⬇️

Hur du kontrollerar ditt Smartfren-nummer kan faktiskt göras mycket enkelt. Det är bara det, många användare vet inte eller glömmer hur man gör det.

När vi pratar om den här teleoperatören är Smartfren nu en av dem leverantör som många använder. Den främsta anledningen, särskilt om det inte är det mycket överkomliga priset på Smartfren-internetpaketet.

Internetpaketalternativen som erbjuds är ganska olika, och vissa paket har en mycket lång giltighetsperiod och kan förlängas automatiskt.

Denna bekvämlighet får ibland användare att glömma sitt eget nummer, antingen för att det tar för lång tid att inte fylla på eller av andra skäl.

Hur får du reda på det nummer som används igen? Den här gången kommer ApkVenue att förklara hur man kontrollerar Smartfren-nummer sig själv för de av er som av misstag glömmer det.

Hur man kontrollerar Smartfren-nummer Uppkopplad Använda MySmartfren-applikationen

Nu har nästan alla operatörer i Indonesien gjort det lättare för användare genom att tillhandahålla sina egna applikationer.

Smartfren är inte heller kvar eftersom de redan har sin egen ansökan MySmartfren, som kan användas som ett sätt att kontrollera ditt Smartfren-nummer Obegränsat eller annan!

Hur ser du sedan ditt Smartfren-nummer genom applikationen? Ta bara en titt på stegen nedan!

  1. Ladda ner och Installera MySmartfren-applikationen via länk följande:
Produktivitet Smartfren Apps LADDA NER
  1. Öppna MySmartfren-programmet som redan är installerat på mobiltelefonen.

  2. Se ditt Smartfren-nummer på programmets huvudsida.

Förutom att kunna ta reda på ditt eget nummer kan den här applikationen också användas som ett sätt att kontrollera din Smartfren-kvot.

Funktionerna i denna applikation är ganska olika och viktiga, vilket gör den till en av de obligatoriska applikationerna för Smartfren-användare, glöm inte att installera den, OK!

Storleken på denna applikation är inte för stor, och den kommer inte heller att skapas mobiltelefon Din Android har blivit långsammare och sådant.

Hur man kontrollerar nytt Smartfren-nummer med Ringa upp USSD

Ser du inte ditt Smartfren-nummer eftersom din mobiltelefon inte har ledigt utrymme för att installera nya applikationer? Bli inte avskräckt!

Saken är att det finns ett sätt att kontrollera Smartfren-modemet och primtal som du kan göra med metoden Ringa upp mer praktiskt.

Förutom det enkla sättet, service Ringa upp Detta är inte heller föremål för extra avgifter eller gratis. Kolla in detaljerna nedan!

  1. Öppna telefonapplikationen på mobiltelefonen.

  2. Ange USSD-koden *999# och tryck på knappen Ring upp.

  1. Se ditt Smartfren SIM-kortnummer i informationsfönstret som visas.

Som framgår av bilden ovan fungerar den här metoden också som ett sätt att kontrollera Smartfreens aktiva period, va!

Dessutom måste du också veta att den ursprungliga USSD-uppringningskoden som användes i den här metoden var *995#. Det ändrades dock senare med kontrollkoden för det senaste Smartfren-numret.

Hur man ser Smartfren-nummer via SMS

Med den utbredda användningen av applikationer chatt, SMS-tjänster används alltmer mindre och mindre för kommunikation.

Faktum är att SMS-tjänster fortfarande har sina egna funktioner, till exempel metoder hur man ser Smartfren-nummer via SMS vilken ApkVenue kommer att diskutera nedan!

  1. Öppna applikationen Meddelanden den på mobiltelefonen.

  2. Skicka meddelanden med KOLLA UPP och skicka till 995.

  1. Vänta på svar från Smartfren.

Lyckligtvis hur du kontrollerar ditt Smartfren-nummer med detta SMS också inte laddad alls, vet du. Faktum är att Smartfren är mycket vänlig när det gäller kostnader, gäng!

Så här hittar du Smartfren-nummer via operatörstjänsten

Förutom att gå igenom de tidigare tre metoderna kan du också ta reda på ditt Smartfren-nummer via aliasoperatörstjänsten kundservice.

Men eftersom telefonnumret är konfidentiellt kommer du vanligtvis att bli ombedd att tillhandahålla stödjande information som KTP för att bevisa att du verkligen äger numret.

Inte sällan kommer du också att ställas inför flera andra frågor. För att ta reda på Smartfren-numret via operatörstjänsten kan du ringa numret 995 eller 500.

Det är 4 sätt att kontrollera Smartfren 2021-nummer komplett från Jaka, gäng! Allt behöver inte kredit och du kan göra det när som helst!

För de av er som känner att Smartfreens internethastighet är för långsam, kolla in den hur man ställer in Smartfren APN så att när jag surfar på internet blir det ännu snabbare.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om siffra eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found