hur man kan bli av med döda pixlar på en Android-smartphone

Har du en smartphone med svart skärm på grund av Dead Pixel? I så fall är JalanTikus ett sätt att bli av med Dead Pixel på en Android-smartphone.

Bortsett från köksbanan och kameraspecifikationerna är en smarttelefonskärm något som måste beaktas när man köper en ny smartphone. Anledningen är att när vi använder en smartphone kommer vi definitivt att styra den helt genom skärmen. Så när skärmen har problem är det vår smartphone.

Ett av problemen med Android-smartphones som använder en pekskärm är Död pixel. Visserligen måste några av er ha upplevt en smartphone med en Dead Pixel-skärm, eller hur? Var inte panik, JalanTikus är här hur man kan bli av med Dead Pixel på en Android-smartphone.

  • 10 sätt att ta hand om din smartphone-skärm så att den alltid ser ut som ny
  • 8 sätt att göra en repad smartphone-skärm ny igen
  • Hur man låser och aktiverar automatisk HP-skärm med GRAVITY SCREEN

Vad är Dead Pixel?

För vissa människor känner du kanske till termen Dead Pixel. Det finns dock de som inte vet vad Dead Pixel är. För information kallas Dead Pixel ibland för Dot Pixel.

Dead Pixel eller Dot Pixel är en term som hänvisar till skärmdefekter som är svarta prickar eller tom på skärmytan. Dead Pixel finns i alla produkter som använder LCD, som smartphones, bärbara datorer, TV-apparater, kameror och andra.

Hur bli av med Dead Pixel på Android

Förutom att skada skärmen med svarta fläckar, stör Dead Pixel också prestandan på smartphone-skärmen. Ju oftare Dead Pixel-smarttelefonen används, desto större blir dess yta. Så, låt oss bli av med Dead Pixel på Android-smartphones på följande sätt:

  • För att läka din smarttelefonskärm som är skadad på grund av Dead Pixel kan du använda en applikation Pixel Fixer. Så, låt oss ladda ner Pixel Fixer APK och installera den på din smartphone!
Appar Rengöring och justering TUOGOL LADDA NER
  • Efter installationen finns det ingen speciell procession. Du kommer att ställas inför en varningsskärm. Denna vy innehåller en påminnelse om du lider av den PSE (ljuskänslig epilepsi) eller epilepsisymptom som utlöses av ljusvisualisering, bör du inte titta på den visade skärmen. För att bearbeta det, tryck på checklistikonen i det nedre högra hörnet.
  • Därefter kommer din smartphone-skärm att ställas inför en färgstark skärm som rör sig snabbt. Låt processen gå tills du ser Dead Pixel-skärmen på skärmen försvinna.

När du känner att din döda pixel har minskat eller försvunnit, sluta sedan processen. Om du efter att ha gjort den här processen upprepade gånger men Dead Pixel på din smarttelefonskärm inte minskar betyder det att skadan är mycket allvarlig. Således måste du ändra skärmen till servicecentereller köp en ny smartphone.

Lycka till med hur man kan bli av med Dead Pixel på en Android-smartphone med Pixel Fixer-applikationen! Förhoppningsvis kan din smartphone som påverkas av Dead Pixel återhämta sig på detta sätt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found