tips för att spela clash royale som du måste veta

Nytt för Clash Royale? Det här är de saker du behöver veta när du spelar Clash Royale. Guide för att spela och hur man spelar Clash Royale

Förvirrad över hur man spelar Clash Royale? Vilken strategi ska du använda när du spelar Clash Royale? Urval av de bästa korten i Clash Royale samt andra frågor om Clash Royale-spelet. I den här artikeln kommer jag att diskutera tips för att spela Clash Royale som måste vara kända eller nybörjarguide för att spela Clash Royale.

Clash Royale är det senaste spelet från Supercell som åtföljer de tre tidigare spelen, nämligen Clash of Clans, Boom Beach och Hay Day. I Clash Royale-spelet utför varje spelare en strid realtid och gör den bästa strategin för att förstöra fiendens Tower Clash Royale.

  • Hur man spelar Clash Royale på Android med den senaste versionen av APK
  • Hur man kan ladda ner och spela Clash Royale i Indonesien

Clash Royale Speltips

Vad behöver du vara uppmärksam på när du spelar Clash Royale? Här är tips och tricks för att spela Clash Royale som du borde veta.

Använd ädelstenar för att köpa magiska kistor

Pärlor är en valuta som är svår att få gratis i spelet "casual free-to-play" som Clash Royale. Pärlor kan erhållas gratis genom att slutföra uppdrag (prestation) och öppning bröst.

Några av de nyare spelarna i Clash Royale kan ha använt Gems för att låsa upp bröst vilket tog lång tid. Det är faktiskt något som inte bör göras. I Clash Royale-spelet används juveler för att köpa magiska kistor i butiken.

Magiskt bröst är en av bröst (bröst) som innehåller flest kort i jämförelse bröst Övrig. Magiska kistor blir dyrare ju mer spelarens arena blir, men antalet kort du får är också högre.

Kortuppgradering

Uppgradera kort är det som är viktigt i spelet Clash Royale. Genom att göra uppgradera naturligtvis blir dina kort starkare än tidigare. Det finns flera saker som måste övervägas innan man åtar sig uppgradera kort.

Uppgradera ett kort kräver guld, ju högre nivå desto dyrare är kostnaden uppgradera-hans. För de av er som bara spelar Clash Royale, borde ni göra det uppgradera endast för kort som används ofta. Du får uppgradera ett annat kort om du har mer guld.

Du måste veta, i Clash Royale-spelet finns det tre typer av kort som du kan använda för att spela. Korten är:

  1. Byggkort
  2. Truppkort
  3. Stava kort

Nej. Skynda dig till arenan

Arena är en av slagfälten i Clash Royale. Ju högre Arena, desto bättre samlas korten in. En av sakerna att göra för nybörjare är att inte rusa upp på arenan. Eftersom ju högre motståndarens Arena desto svårare blir det. Om motståndaren är tuff fortsätter vi att förlora och inte få bröst ny.

Kompletta prestationer

Prestation i spelet Clash Royale kanske inte är så mycket som i Clash of Clans. Ändå kan du slutföra prestationer i Clash Royale för att få ytterligare gratis juveler.

Gå med i en annan klan

Precis som andra strategispel kan du också delta i detta Clash Royale-spel klan andra eller göra klan ensam. Fördelarna som kan uppnås genom att delta klan kan du be om ett extra kort, 10 vanliga kort och 1 Sällsynt kort.

Clash Royale Tips och tricks Video

Det här är några intressanta tips och tricks om Clash Royale-spelet. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner den senaste Clash Royale Android här:

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found