De 10 bästa romantiska koreanska filmerna måste titta på (uppdatering 2020)

Letar du efter en koreansk romantisk sorglig film eller till och med en komedi? Här har ApkVenue några rekommendationer för de bästa romantiska koreanska filmerna som du förtjänar att titta på.

Hallå! Vill titta igen romantiska koreanska filmer spelas av din favorit koreanska artist? Men vet inte vilka filmer som har bra historier?

Inte bara romantiska koreanska drama, romantiska koreanska filmer är också mycket populära bland många på grund av sin kortare varaktighet så att de kan ses samtidigt.

När det gäller historien behöver du inte oroa dig! Eftersom koreanska filmer också erbjuder historier som inte är mindre bra än koreanska drama där ute, vet du.

Tja, för er som fortfarande är förvirrade över vilken koreansk romantisk film man ska titta på, den här gången ger ApkVenue dig en rekommendation de bästa romantiska koreanska filmerna vilket är värt att titta på.

Lista över de bästa romantiska koreanska filmerna

Med romantiska berättelser som kan göra tittarna uttråkade och framträdandet av populära sydkoreanska stjärnor är det inte konstigt att romantiska koreanska filmer är mycket populära hos många människor.

Om du är en av dem och tänker ladda ner koreanska romantiska filmer med Indo-undertexter, är det bättre att överväga följande lista över de bästa koreanska romantiska filmerna.

1. A Werewolf Boy (2012) - (Bästa romantiska koreanska filmen)

Foto med tillstånd av: Dylan Froscot (Med ett betyg på 7,3 på IMDb är A Werewolf Boy en av de bästa koreanska filmerna att missa).

Erbjuder en ovanlig kärlekshistoria, En varulvs pojke bli en av de bästa romantiska koreanska filmerna att det är synd att bara missa det, gäng.

Denna film berättar historien om en imiterad varulv som heter Chul Soo (Song Joong Ki) som bor i ett hus på Sydkorea.

En dag träffades Chul Soo med Snart Yi (Park Bo Young) tills kärlekens frön uppstår mellan de två.

Tyvärr försöker deras förhållande skadas av Ji Tae (Yoo Yeon Seok), en ung pojke som också gillar Soon Yi.

TitelEn varulvs pojke
leva30 november 2012
Varaktighet2 timmar 2 minuter
DirektörSung-hee Jo
KastaSong Joong-Ki, Park Bo-Young, Lee Yeong-ran
GenreFantasi, romantik
Betyg7.3/10 (IMDb)

2. Tune in for Love (2019)

Behöver du en rekommendation för koreanska romantiska 2019-filmer som gör dig galen? Om så är fallet bör du försöka titta på en film som heter Ställ in för kärlek det här, gäng!

Denna romantiska dramagrenfilm berättar om Mi Soo (Kim Go Eun) och Hyun Woo (Jung Haein) som blev kär när de två utbytte historier i ett radioprogram under världskrisen 1997.

Tyvärr var deras förhållande inte så smidigt som förväntat på grund av olika problem som uppstod. Kommer de två kärlekshistorierna bara att sluta?

TitelStäll in för kärlek
leva28 augusti 2019
Varaktighet2 timmar 2 minuter
DirektörJi-woo Jung
KastaGo-eun Kim, Hae-In Jung, Hae-Joon Park
GenreDrama, romantik
Betyg7.1/10 (IMDb)

3. Ett ögonblick att komma ihåg (2004) - (koreansk bästa sorgliga romantiska film)

Fotokälla: Ett ringfält (Ett ögonblick att komma ihåg kan vara ett alternativ för er som vill se de bästa sorgliga romantiska koreanska filmerna).

Att vara en av de mest populära koreanska filmerna som tjänade kassaintäkter på 20,9 miljoner dollar, Ett ögonblick att komma ihåg bli nästa bästa romantiska koreanska film som du måste titta på.

Filmen, som var anpassad från ett japanskt tv-drama med titeln Pure Soul, berättar historien om ett förhållande Su Jin (Son Ye Jin) och Cheol Su (Jung Woo) som slutade tragiskt och sorgligt.

Hur kunde de inte, livet för dem båda var ursprungligen mycket lyckliga och förändrades sedan när Su Jin fick diagnosen Alzheimers sjukdom, vilket fick honom att förlora bra minnen med sin älskade man.

Inte bara är det förpackat i en romantisk berättelse som gör dig upprörd, den här sorgliga romantiska koreanska filmen gör att du också tårar, vet du. Det är lämpligt att titta på medan du väntar på titeln på den senaste koreanska romantiska filmen, gäng

TitelEtt ögonblick att komma ihåg
leva5 november 2004
Varaktighet1 timme 57 minuter
DirektörJohn H. Lee
KastaWoo-sung Jung, Ye-jin Son, Jong-hak Baek
GenreDrama, romantik
Betyg8.2/10 (IMDb)

4. Var med dig (2018)

Är en remake av den japanska filmen 2004 med samma titel, Vara med dig kanske det kan vara ett alternativ för de av er som vill se koreanska romantiska filmer 2018, gäng.

Denna film av regissören Lee Jang Hoon berättar historien om ett barn som heter Ji Ho (Park Seo Joon) som en dag träffade sin mamma som hade dött men var i ett tillstånd av minnesförlust.

Filmen visar sedan återblick när Ji Hos föräldrar, Soo Ah (Son Ye Jin) och Woo Jin (So Ji Seob) började sin kärlekshistoria på gymnasiet.

TitelVara med dig
leva6 april 2018
Varaktighet2 timmar 12 minuter
DirektörJang-Hoon Lee
KastaJi-seob Så, Ye-jin Son, Yoo-ram Bae
GenreDrama, fantasi, romantik
Betyg7.6/10 (IMDb)

5. The Beauty Inside (2015)

Släpptes 2015, Skönheten inuti är en koreansk romantisk komedifilm som berättar historien om en man som heter Woo Jin (Park Seo Joon) som kommer att vakna i en annan kropp varje dag.

Tills han en dag blev kär i Yi Soo (Han Hyo Joo) och avser att närma sig honom när Woo Jin förvandlas till en stilig man (Park Seo Joon).

Planen var framgångsrik. Men problemet är att Yi Soo en dag bestämmer sig för att besöka Woo Jin hemma och äntligen får reda på hemligheten som hans älskare har försökt dölja.

Kommer då förhållandet mellan de två att fortsätta eller kommer det att förstöras eftersom Yi Soo inte kan acceptera Woo Jins tillstånd?

TitelSkönheten inuti
leva11 september 2015
Varaktighet2 timmar 7 minuter
DirektörJong-Yeol Baek
KastaHyo-Joo Han, Seo-joon Park, Jury Ueno
GenreDrama, romantik
Betyg7.4/10 (IMDb)

6. My Sassy Girl (2001)

Foto med tillstånd av: Okaime (kombinerar romantiska och komiska element, My Sassy Girl ingår också i listan över nästa bästa romantiska koreanska filmer).

Att vara en av de bästa och mest populära koreanska romantiska komediefilmerna genom tiderna, Min fräcka tjej Det kan inte bara få publiken att känna sig uttråkade utan även underhålla av de komiska element som den presenterar.

Den här filmen berättar om ett möte Gyeon Woo (Cha Tae Hyun) med en tjej vars namn inte är känt (Jun Ji Hyun) vid en järnvägsstation.

Oväntat svimmade flickan plötsligt efter att ha tidigare uttryckt kärleksord till Gyeon Woo.

Det oavsiktliga mötet mellan de två fortsatte sedan tills de äntligen blev älskare.

Förutom filmer har Jun Ji Hyun också spelat i ett drama med titeln You Who Came From the Stars som anses vara ett koreanskt drama som borde ha säsong 2.

TitelMin fräcka tjej
leva27 juli 2001
Varaktighet2 timmar 3 minuter
DirektörKwak Jae-young
KastaCha Tae-Hyun, Jun Ji-Hyun, Kim In-mun
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg8.0/10 (IMDb)

7.More Than Blue (2009)

Berättad av regissören Won Tae Yeon som släpptes 2009, Mer än blå är en av de sorgliga romantiska koreanska filmerna som kan få publiken att tåra.

Den här filmen berättar om Kay (Kwon Sang Woo) som var tvungen att dölja sin kärlek till en tjej som heter Cream (Lee Bo Young) på grund av den maligna cancer han led.

Inte bara gömde hennes kärlek och sjukdom från Cream, utan bestämde sig också för att hitta en trevlig och frisk man som kunde följa med Cream för resten av sitt liv.

Lång historia kort, Cream gifte sig med mannen som Kay introducerade. Inte för att hon verkligen älskar, utan för att Cream faktiskt känner till Kays sjukdom och vill förverkliga hennes önskan.

TitelMer än blå
leva11 mars 2009
Varaktighet1 timme 45 minuter
DirektörTae-Yeon vann
KastaSang-Woo Kwon, Bo-young Lee, Beom-su Lee
GenreDrama, romantik
Betyg7.6/10 (IMDb)

8. Arkitektur 101 (2012)

Den näst bästa romantiska koreanska filmen är Arkitektur 101 med en av Koreas rikaste skådespelerskor, Bae Suzy.

Den här filmen berättar om Seung Min (Eom Tae Woong) och Seo Yeon (Han Ga In), två högskolestudenter som blev kär efter att ha träffats i arkitekturklass och sedan återförenades 15 år senare.

Kommer då deras kärlek att blomstra igen? Bättre bara titta på filmen, gäng!

TitelArkitektur 101
leva22 mars 2012
Varaktighet1 timme 58 minuter
DirektörYong-Joo Lee
KastaTae-woong Eom, Ga-in Han, Lee Jehoon
GenreDrama, romantik
Betyg7.2/10 (IMDb)

9. Alltid (2011)

Den näst bästa romantiska koreanska filmrekommendationen är Alltid eller vad som också är känt under titeln Bara du.

Filmen, som var öppningen vid Busan International Film Festival 2011, berättar om Cheol Min (Ji Seob So), en tidigare boxare som nu arbetar som parkeringsvakt.

En dag träffade Cheol Min en blind kvinna som hette Jeong Hwa (Han Hyo Joo) tills slutligen kärlekens frön växer mellan dem.

Dock verkar Cheol Min oväntat ha en koppling vilket är anledningen till att Jeong Hwa är blind. Han kände sig skyldig och blev en olaglig boxare i Thailand för att betala för Jeong Hwas ögonoperation vilket visade sig vara tragiskt.

Vad hände med Cheol Min? Kommer hon att uppfylla sin önskan så att Jeong Hwa kan se igen?

TitelAlltid
leva20 oktober 2011
Varaktighet1 timme 48 minuter
DirektörIl-gon Song
KastaJi-seob Så, Hyo-Joo Han, Shin-il Kang
GenreDrama, romantik, action
Betyg7.8/10 (IMDb)

10. Spring, Again (2019)

Har du fortfarande inte hittat en film som du gillar? Om så är fallet kanske den senaste koreanska filmen 2019 kommer att ha titeln Våren igen detta kan du tänka på, gäng!

Den här filmen handlar om Eun Jo (Lee Chung Ah), en mamma som försökte avsluta sitt eget liv men misslyckades efter att hennes dotter dog.

Unikt, varje gång En Jo vaknade från sömn på morgonen, fann han alltid att det var igår och detta fortsätter nästa dag.

När hon inser att hennes liv går upp och ner, möter Eun Jo en mystisk man som heter Ho Min (Hong Jong Hyun) som blev nyckelinnehavaren för mysteriet om tidsresor han upplevde.

Hur går historien? Vilket förhållande kommer det att finnas mellan Eun Jo och Ho Min?

TitelVår igen
leva17 april 2019
Varaktighet1 timme 44 minuter
DirektörJoung Yong-ju
KastaChung-Ah Lee, Jong-Hyun Hong, Kyung-hye Park
GenreDrama, romantik, Sci-Fi
Betyg6.4/10 (IMDb)

Det var några av de bästa romantiska koreanska filmrekommendationerna som ApkVenue har förberett speciellt för dig, gäng.

Det finns flera koreanska romantiska komediefilmer som fortfarande är underhållande trots att de känner dig uttråkad, det finns också koreanska romantiska sorgliga filmer som får dig att gråta på grund av berättelserna. Så vet du vilken film du ska titta på?

Läs också artiklar om Koreanska filmer eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found