internet är dött? prova dessa 10 kromspel som kan spelas offline

Google Chrome-spelet som du kan spela offline är verkligen mycket användbart om du spelar det. Upplever ofta att Internet går ner och fortfarande förvirrad över vad man ska göra? Oroa dig inte

Upplever ofta att Internet går ner och fortfarande förvirrad över vad man ska göra? Oroa dig inte, medan vi väntar på en normal internetanslutning igen, låt oss bara spela ett spel. Dessa spel kan spelas direkt från webbläsaren.

Förutom de coola spelen är det också enkelt att spela dem och garanterar att din dator eller gadget inte blir het.hänger. Nyfiken? Kom igen, prova det direkt Chrome-spel off-line det följande.

  • 35+ villkor i FPS-spel du borde veta
  • 10+ svåraste PC-spel att tänka på hela tiden

Dött Internet? Prova 10 Chrome-spel som kan spelas när det här är offline

Action och arkadspel

1. Tankförare

Detta Chrome-spel berättar historien om en temakamp mellan stridsvagnar 3D-actionspel. I spelet Tank Ridersmåste du först attackera fienden som kommer genom att korsa staketet och skjuta för att utplåna motståndaren. Detta spel har tre spellägen, nämligen kampanj, multiplayer och invasion.

Under spelet kan du bara styra detta spel via tangentbordet. För att flytta tanken kan du använda piltangenter eller knapparna A, S, W, D. Under tiden, för att skjuta, kan du använda en kombination Mellanslagsknappen och knapparna J och L.. Försvara, attackera och dö kommer att dominera detta Tank Riders-spel.

2. Funky Karts

Chrome-spel off-line Funky Karts har en berättelse om hur man undviker farliga föremål, passerar genom vassa hinder som omger och samlar mynt /Artikel andra värdefulla inuti Funky Karts. Det finns 48 utmanande nivåer att gå igenom när du spelar Chrome-spel off-line detta. Slutför varje nivå för att öppna en ny värld. Varje nivå kommer att ge en rolig och spännande historia. Du kan använda piltangenterna eller pil på tangentbordet för att utföra en åtgärd hoppa, vändoch studsa när du spelar detta spel.

3. Basket & boll

Chrome-spel heter Basket & boll detta kan ge en unik och annorlunda basketupplevelse. Spel tillhandahålls av detta spel är ganska enkelt och roligt. Du studsar bara bollen och lägger den i en korg eller basket med olika hinder på varje nivå. Även om det är enkelt måste du fortfarande kunna komma in i bollen inom en förutbestämd tidsgräns.

Bräd- och kortspel

4. Mancala

När du spelar spelet Mancala, kommer du att känna att du spelar ett traditionellt spel som nu sällan spelas. Detta spel ingår i det klassiska spelet som är väldigt roligt att spela. Beviset är att det här spelet är ett av de mest populära spelen i Chromes sortiment. Du kan spela detta spel med läge enspelarläge eller multiplayer.

5. Solitaire

För de av er Windows-användare bör ni känna till det här spelet. Ja, Patiens tillgängligt på Chrome i nio versioner, inklusive Klondike, Pyramid, Free Cell och Spider. Istället för att dö på internetstil är det bättre att spela alla versioner av detta Solitaire-spel!

Pussel spel

6. Klipp repet

Klipp repet detta vann aldrig ett pris som ett av de spel som är roligt och faller i kategorin fysikpussel som är roliga. Inte mycket annorlunda än mobilversionen, det här spelet kräver också att du fyller hinder genom att mata monster Om Nom samtidigt som du samlar in tre stjärnor samtidigt för varje nivå.

7. 2048

Spel pussel den här är fortfarande ett populärt spel efter kategori hjärngymnastik. Spel i detta spel är tillräckligt genom att skjuta varje nummer uppåt, nedåt, höger och vänster. Varje nummer som flyttas måste vara samma nummer. För att till exempel göra siffran 4 måste du kombinera siffrorna 2 och så vidare tills du når numret 2048. Mycket svårt, eller hur?

8. Pusselspel för ordsökning

För er som är spelentusiaster pussel, Ordsökning pusselspel kanske stavas ut enkelt men obligatoriskt att prova. Spel med tanke på detta spel är inte heller svårt. Du behöver bara söka efter ord relaterade till ett visst tema som du tidigare har valt. Detta spel ger också en mängd unika teman som reptiltema, astrologi, djur och många fler.

9. Länka alla

Ytterligare ett spel utmaningspussel det är kul i Chrome, speciellt om det inte är det Länka alla. Detta spel är väldigt enkelt men har en hög svårighetsgrad. Målet med spelet är att skapa en väg genom att ansluta varje nod innan du når slutet. Den röda linjen är ett hinder som du måste passera under spelet. För att göra ett drag behöver du bara välja de hörn du vill flytta till och skapa en sökväg.

Strategispel

10. Polycraft

För de av er som är intresserade av strategitema Chrome-spel kan det här spelet vara det bästa valet att prova. Förutom att kunna spelas när off-linekan det här spelet också bjudas in att följa med när du väntar på att internet ska dö. Chrome-spel off-line den berättar om hur man kan överleva från en ö på Polycraft.

I det här spelet kommer du att vara i en okänd miljö och kommer ofta att stöta på konstiga varelser. Men oroa dig inte, du kommer att bygga ett nytt liv och avvärja inkommande fiender genom att tillämpa strategier för scenariot torn försvar.

Spelade offline Chrome-spel Detta tar verkligen mycket tid men du behöver inte oroa dig för att du fortfarande kan fortsätta spelet genom att spara spelet framsteg. Vägen är förbi logga in genom Google-konto som du har eller via den lokala lagringsfunktionen som kan väljas efter önskemål. Så vilket är ditt favoritspel?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found