historien om slaget royale spelet

Battle Royale-spel har blivit favoritgenren hos många människor. ApkVenue vill kort berätta historien om Battle Royale-spelet så att det kan bli som nu.

Nästan varje artikel som diskuterar PUBG eller Free Fire-spel, det finns alltid många användare som kommenterar, särskilt på sociala medier.

Detta visar att spel Herre på täppan måttlig bom i Indonesien, även över hela världen.

Historien om denna spelgenre är inte riktigt så lång, men ApkVenue vill berätta för dig spelhistorik Herre på täppan från början till nu.

Vad är spel Herre på täppan

Spel Herre på täppan är ett spel där spelarna (eller det kan vara en liten grupp) måste kunna överleva för att vara sista.

I början av spelet hoppar spelare vanligtvis från ett flygplan (vissa till och med från en flygbuss) och landar på vissa platser utan att bära vapen.

Vapen och diverse utrustning finns på olika platser på kartan. Därefter måste vi eliminera alla motståndare med de vapen vi har.

Det finns en cirkel som kallas Säker zon. Med tiden blir cirkeln mindre så att du snart kommer att möta de återstående fienderna.

Fotokälla: Forbes

Varje spelare har vanligtvis bara ett liv per spel, förutom vissa spel som Apex Legends.

När man spelar truppläge går spelarna vanligtvis in i en fas innan de dör knockdown som hans lagkamrater kan hjälpa till att komma tillbaka till hälsan.

En kort historia av spelet Herre på täppan

Hur går historien så att det är spel Herre på täppan kan vara lika explosiv som nu? Kom igen, lyssna på ApkVenues recension nedan!

Tidig fas (2012-2016)

Fotokälla: YouTube

Egentligen konceptet med ett spel Herre på täppan har funnits länge, även sedan 90-talet på Bomberman-spelet som introducerade mode multiplayer.

Efter filmen Hungerspelen släpptes 2012, det finns en mod som heter Survival Games för spelet Minecraft inspirerad av filmen.

Sedan 2016 släppte en japansk utvecklare spelet Herre på täppan titel Btoom Online som är inspirerad av den japanska klassiska filmen med titeln Herre på täppan.

Det är bara det, detta spel anses vara ett kommersiellt misslyckande.

Födelsen av PUBG, Fortnite och Games Herre på täppan Övriga (2017)

Fotokälla: Android Authority

År 2017 släpptes spelet Player Okänd Battlegrounds eller förkortas ofta som PUBG. Till skillnad från tidigare spel var detta spel framgångsrikt på marknaden.

Detta spel är inspirerat av spelmods ARMA III tillverkad av Brendan Greene som släpptes 2013.

Efter att PUBG släpptes i mars 2017 kommer det att följa H1Z1 och Fortnite. Dessa två spel erbjuder en liten skillnad från PUBG-spelet med sina respektive egenskaper.

BomSpel Herre på täppan (2018-nu)

Fotokälla: PCGamesN

Framgången med PUBG har fått många utvecklare att släppa spel Herre på täppan själva, till exempel Electronic Arts, Activision och Ubisoft.

Call of Duty: Black Ops 4, Battlefield V, fram tills Counter-Strike: Global Offensive i slutändan gör mode Herre på täppan.

Inte bara skjutspel har lägen Herre på täppan, även klassiska spel som Tertris har det läget.

Naturligtvis finns det också spel på mobiltelefoner Herre på täppan andra, såsom Fri eld och Regler för överlevnad som har tillräckligt med spelare.

PUBG och Fortnite släppte äntligen en version mobil-hans.

Det nyaste finns det Apex Legends för PC, PS4 och XboX som lyckades tränga in i tiotals miljoner spelare på bara några dagar.

Så det är gänget, en kort historia av spelet Herre på täppan. Börjar från en film, mod, tills det äntligen blir en mycket framgångsrik spelgenre.

Är ett spel Herre på täppan kommer att fortsätta att vara populärt de närmaste åren? Eller är det så att entusiasterna har tappat för att det finns fler spännande spelgenrer?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja!

Bannerkälla: Wccftech

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah