30 spännande Android-applikationer december 2018-upplagan

Letar du efter den mest spännande Android-applikationen i år? Här ger ApkVenue en samling av de bästa och mest spännande Android-applikationerna 2018. (Kan laddas ner)

Som Android-användare kommer du definitivt att bli bortskämd av miljontals applikationer, allt från nickel som verkar värdelös till seriösa applikationer. mycket användbart.

Allt tillgängligt på Google Play Butik.

Den här gången kommer ApkVenue att ge 30 rekommendationer rolig Android-app Upplagan från december 2018. Vad är du nyfiken på? Kolla in recensionerna nedan.

Spännande Android-applikation december 2018-utgåvan

Varje månad finns det alltid nya applikationer. Från en serie nya applikationer finns det de som kan kategoriseras som de mest spännande applikationerna förutom att de är användbara är de också roliga att använda. Exempel på dessa applikationer:

1. Vero - True Social

Fotokälla: Android Headlines

Även om inte 100% sociala medier, Vero utan tvekan är en applikation för sociala medier som skapar aktiviteter delning så det är mer som det verkliga livet.

Genom att använda den här applikationen kan du dela foton, favoritlåtar, filmrekommendationer, coola hangouts och vad som helst. Du kan också kontrollera vem som kan se vad du delar.

Hämta: Vero - True Social

2. iOS 12 Launcher

Inget behov av att komma ut budget fantastiskt att kunna förstå funktionerna i den senaste iPhone XS. Du kan känna känslan av att använda iPhone XS genom att använda iOS 12 Launcher på din smartphone eller Android-enhet.

Även billiga Android-smartphones kan ge dig upplevelsen att hålla iPhone XS med launcher den här.

Apparverktyg LADDA NER

3. Sniper WhatsApp Pro

En av de senaste applikationerna som kan användas för att göra roliga knep på WhatsApp-applikationen.

Ja, Sniper WhatsApp Pro du kan använda den för att hitta upp till tusentals nya WhatsApp-kontakter i ett visst område som du väljer. Hela vägen? Du kan ta reda på och lära dig i den här artikeln.

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

4. Firefox Rocket

Firefox Rocket - Snabb och lätt är den senaste webbläsaren som släpptes av Mozilla Organization. Denna webbläsare är utformad för att vara väldigt lätt och snabb i kombination med funktionen Turbo Mode.

Intressant kan du använda den här webbläsaren för att göra detta skärmdumpar längd med stor lätthet!

VISA ARTIKLAR Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER

5. Fake Call Ghost Prank

Som namnet antyder är den här applikationen en applikation som du måste prova om du vill prata de närmaste dig.

Fake Call Ghost Prank garanterad framgång kommer att skrämma alla du försöker arbeta med eftersom den här applikationen får "offret" att känna ett telefonsamtal från en astral varelse, aka ett spöke. Intresserad av att prova det direkt?

Appar Underhållning LADDA NER

Ansökan nr 6-10

6. Nimo TV

Verklig namngiven applikation Nimo TV för Streamer - Gå live Detta är ett program som du måste försöka om du påstår att du är en spelare.

Denna applikation är en plattform live streaming vilket är avsett för spelare att spela och visa det för andra spelare eller alla anhängare som följer dem i appen. Du kan lära dig det fullständiga sättet att använda det här.

Appar Video och ljud Nimo TV NEDLADDNING

7. Parspårare

Den mest spännande applikationen för dig som är i ett förhållande med en partner. Ja, Parspårare - mobil bildskärm är ett program som du kan använda för att övervaka din partners aktivitet i 24 timmar oavbrutet!

Ja, den här applikationen kan övervaka SMS-aktivitet, telefonsamtal och aktiviteter på sociala medier som Facebook och Instagram när din mobiltelefon och partner är anslutna.

Produktivitetsappar LADDA NER

8. LINE IDAG Nyheter och exklusiva videor

Du är en lojal användare av Line chat-applikationen, naturligtvis stannar du ofta vid fliken LINE TODAY som innehåller uppdatering de senaste nyheterna från olika områden.

Nu kan du ha en speciell LINE TODAY-applikation som bara fokuserar på att läsa de senaste nyheterna. Ansökan heter LINE IDAG Nyheter och exklusiva videor.

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

9. Vem såg mitt Instagram

Undrar du ofta vem som förföljer dig eller övervakar din Instagram mest aktivt? Ansökan Vem såg mitt Instagram är svaret.

Denna applikation kommer att berätta vem som besöker din Instagram-profil mest, tillsammans med antalet besök och tiden.

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

10. Trendig Hijab-handledning

En annan rolig Android-applikation är Trendiga Hijab-självstudier. Eid-dagen som faller i juni 2018 är verkligen rätt ögonblick för dig att prova den här applikationen.

För kvinnor som vill prestera optimalt på Eid måste du använda den här applikationen eftersom den kommer att vägleda dig att använda en vacker hijab samtidigt. trendig.

LADDA NER appar

Ansökan nr 11-15

11. Repliker

Fotokälla: Medium

Replica är en applikation för förtroendevänner som du kan bjuda in chatta på Android.

Oroa dig inte, du behöver inte vara rädd för att din chatt inte kommer att ansluta eftersom den här applikationen redan använder artificiell intelligens artificiell intelligens (AI). Du har en vän chatt en henna smak står fast vid närhelst du behöver.

Apparverktyg LADDA NER

12.AR-klistermärken: Foodmoji

Fotokälla: Android Police

Ha matformad emoji favorit? Burk! En av de mest spännande applikationerna som måste finnas på din Android-smartphone är Foodmoji.

Denna applikation ger dig ett brett urval av klistermärken, för att vara exakt Augmented Reality (AR) Klistermärken i form av mat som du kan använda eller dela med dina vänner. Spännande, eller hur?

Ladda ner: AR-klistermärken: Foodmoji

13.AR-klistermärken: Text

Om Foodmoji tillhandahåller emojis och klistermärken i form av mat är det denna gång din tur att använda AR-klistermärken i form av text eller ord.

AR-klistermärken: Text är ett program som låter dig skapa klistermärken som innehåller alla ord du vill skriva, och du kan designa dem så attraktiva som möjligt.

Ladda ner: AR Stickers: Text

14. Ord med vänner 2

Du som är nöjd med spelet Scrabble absolut ingen främling för att spela det här spelet.

Nästan samma som den första serien, Ord med vänner 2 kräver att spelare stränger ord för att producera de högsta poängen. Vinnaren är naturligtvis den som samlar de högsta poängen.

Hämta: Words With Friends 2

15. Anmälningshistoriklogg

Gör det ofta av misstag hårt slag och ta bort olästa meddelanden?

Var inte rädd, ansökan Anmälningshistoriklogg låter dig ta tillbaka meddelandet som har gått förlorat. Du kan läsa hela guiden i den här artikeln.

Apps Utilities ikva eSolutions LADDA NER

Ansökan nr 16-20

16. South Park: Telefonförstörare

Ett spel som är perfekt för dig att spela när du är trött och stressad. South Park: Telefonförstörare som har cirka 80 söta karaktärer och olika spellägen är garanterat roliga att spela och kommer att underhålla dig.

Är du den som inte riktigt gillar tunga spel men behöver lätta spel som inte är tråkiga? Detta spel är svaret.

Nedladdning: South Park: Phone Destroyer

17. Monument Valley 2

Precis som den första serien, Monument Valley 2 ger också spänning som är synd att missa.

Med story minimal och bättre grafisk design, detta spel betraktas till och med som en av de mest efterlängtade spelutgåvorna. under hela 2017.

Hämta: Monument Valley 2

18. Klarhetspengar - personlig ekonomi

Den här applikationen är faktiskt en applikation som hjälper användare att hantera sin ekonomi. Vad är då kul?

Klarhetspengar - personlig ekonomi har många användbara funktioner som kan hantera dina utgifter, till exempel rekommenderade utgiftsprioriteringar, shoppingplaner, övervakning för att förbjuda inköp som inte är viktiga. Naturligtvis är det trevligt att ha en gratis "finansiell assistent" som kan göra dig mer ekonomisk, eller hur?

Appar Produktivitet Clarity Money, Inc LADDA NER

19. Facebook Local

Det verkar som om det inte finns något slut på att prata om sociala nätverk på den här. Mark Zuckerberg och kollegor skapade igen en Facebook-applikation som heter Facebook Local.

Stor Android-app den här har fördelen med en funktion som låter användare övervaka uppdatering och information i omgivningen där han bor, så att användaren inte längre lämnas kvar eller kallas en kupp, aka inte uppdaterad.

20. Squarespace Analytics

Denna applikation tjänar till analysprocessen för dem som är engagerade i näringslivet. Spännande? Förutom att vara lätt att använda, Squarespace Analytics kändes lätt och inte komplicerad.

Det blir lättare för användarna att övervaka olika data för att göra det lättare för dem att fatta beslut, även om de är avgörande.

Nedladdning: Squarespace Analytics

Ansökan nr 21-25

21. Viewster

För dig som gillar att titta på är den här applikationen definitivt ett måste. Viewster är en applikation som erbjuder en tjänst ström gratis filmer och TV-serier.

Även om det inte är så stort som tjänsten ström annars har Viewster flera utmärkta funktioner som kan tas i beaktande, som att inte behöva göra det Bli Medlem, funktioner titta på senare YouTube-stil tills serien Anime är klar.

22. PUFnPOW Mat

För dig som ofta är riktigt förvirrade över vad du ska äta, antingen för att du har för mycket pengar eller är förvirrad över att välja mat att tugga, så behöver du verkligen ha den här applikationen.

PUFnPOW Mat kommer att ge rekommendationer om vilka livsmedel som är bäst för dig att konsumera vid den tiden. Tro det eller inte, du kommer definitivt att följa rekommendationerna.

Ladda ner: PUFnPOW Food

23. Grafik - extrahera färger från dina bilder

Trött på samma filter och fotoredigeringsfunktioner? Du måste försöka Graphice - extrahera färger från dina bilder eller helt enkelt kallas Graphice.

Denna applikation tillhandahåller lastpall attraktiva färger som du kan använda för att redigera alla dina foton. Inget behov av att vara komplicerat, det här programmet justerar lämplig färg för ditt foto för bättre resultat.

Nedladdning: Graphice

24. HabitHub - Habit and Goal Tracker

Glöm inte din tidiga års resolution att leva frisk. Stor Android-app med namnet HabitHub, detta hjälper dig att upprätthålla konsistens för att hålla dig frisk och passform.

Denna ansökan kommer att ordna sport schema övervaka dina framsteg varje dag för att rekommendera hälsosam mat.

Randome Studios Produktivitetsappar LADDA NER

25. Träning i hemmet - Ingen utrustning

Hapir samma som ansökan ovan, Hemträning - Ingen utrustning är också en av de roliga Android-applikationerna som är användbara för att bibehålla din hälsa genom att träna.

Denna applikation har fördelen att den tillhandahåller träningsövningar hemma utan specialverktyg.

Leap Fitness Group Produktivitetsappar LADDA NER

Ansökan nr 26-30

26. Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo är tillbaka för att skapa ett spel som garanterat kommer att lyckas med att göra sina spelare beroende.

Animal Crossing: Pocket Camp är en som du måste försöka spela. Detta spel med kärnan i spelet som gör campingaktiviteter med dessa djur är lämpligt för dig att spela för att fylla din fritid.

Ladda ner: Animal Crossing: Pocket Camp

27. Flyga ADS-B VR

En applikation som använder teknik virtuell verklighet (VR) namngiven Flyga ADS-B VR du måste också försöka.

De av er som strävar efter att bli pilot eller bara vill känna känslan av att vara i ett flygplans cockpit kan öva på att använda denna applikation.

Apps Produktivitet Federal Aviation Administration LADDA NER

28. ProtonVPN - Obegränsad gratis VPN

För dig som är törstig efter integritet och vill komma åt e-post och bläddra med sekretess kan du prova det här spännande Android-programmet.

ProtonVPN låter sina användare använda en gratis och säker VPN. Denna applikation är perfekt för dig som är engagerad i journalistik eller om du är aktivist.

Apps Utilities ProtonVPN AG DOWNLOAD

29. LightX Photo Editor & Photo Effects

Mer än bara en vanlig fotoredigeringsapplikation. Det är vad ApkVenue kan beskriva om applikationen LightX Photo Editor & Photo Effects.

Som namnet antyder, erbjuder denna applikation funktioner i Photoshop-klass och en mängd coola filter för att göra dina foton fantastiska.

Andor Communications Pvt Ltd Foto- och bildappar LADDA NER

30.Telegram X

Ansökan chatt detta förtjänar att utses till en av de mest spännande applikationerna. Skapad som en alternativ Telegram-applikation, Telegram X i själva verket används det ofta eftersom det är lättare.

Bortsett från att olika funktioner förbättringar, särskilt i användargränssnitt gör Telegram X ännu mer intressant.

Hämta: Telegram X

Det är de mest spännande Android-applikationsrekommendationerna Upplagan från december 2018. Hur? Har du provat någon av ovanstående applikationer? Eller är det inte alls?

Om inte, vänligen installera dessa applikationer och känn genast spänningen. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found