Du kan få tillgång till dessa 9 streamingtjänster för musik gratis, du vet!

Även om de flesta av dem är betalda, finns det också musikstreamingtjänster som du kan få gratis utan att behöva betala någonting.

Att lyssna på musik är ett sätt att bli av med tristess och kan vinna över sinnet. Inte konstigt att musikindustrin fortfarande kör och är en av de största branscherna i världen.

När tekniken utvecklas idag förändras också hur du lyssnar på musik. Från bara LP-skivor kan du nu söka och lyssna på din favoritmusik på din smartphone via flera applikationer för musiktjänster ström.

  • Så här streamer du gratis musik utan kvot på Android och iOS
  • 5 skäl till att människor föredrar att streama musik online. Du också?

Denna musikströmningstjänst kan du få gratis

Även om de flesta av dem betalas, finns det också musiktjänster ström som du kan få gratis utan att behöva betala något. Den här gången vill JalanTikus dela flera musiktjänster ström som du kan få tillgång till gratis.

1. Spotify

Fotokälla: Källa: Softonic

Denna musiktjänst är verkligen en jätte för sina konkurrenter med totalt mer än 140 miljoner. Detta beror på att Spotify har bra musikkvalitet, ett komplett antal låtar, och viktigast av allt, kan användas gratis. Även om det kan nås gratis kommer användarna att förlora några premiumfunktioner, som offline-läge, obegränsat "Nästa" och spela dina favoritlåtar.

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

2. Joox

Joox är en musiktjänst ström kommer från Kina, som är det mest populära i Indonesien eftersom det har några knep för att få premiumåtkomst gratis. Allt du behöver göra är att dela musiken som spelas på dina sociala medier och ditt Joox-konto får premiumåtkomst i en dag. Du kan dock fortfarande komma åt musiktjänster ström utan premiumåtkomst. Naturligtvis, med några otillgängliga funktioner, som offline-läge och VIP-låtar.

Tencent Mobility Limited DOWNLOAD Video- och ljudappar

3. Deezer

Fotokälla: Källa: Forbes

Trots att den släpptes i Indonesien från 2012 är det tyvärr en musiktjänst Deezer mindre ekade av musikälskare. Den franska musiktjänsten i sig kan nås gratis med några märkbara minskningar av dess funktioner. Om du får åtkomst till Deezer gratis kan du bara njuta av musik i 2 timmar om dagen.

4. SoundCloud

Fotokälla: Källa: USA Today

Den här tjänsten är inte helt full av musik, men om du letar efter en låt som du vill lyssna på kan du kanske hitta den på SoundCloud. Här kan du dela allt i form av ljudfiler, och andra användare kommer också att kunna komma åt filer som du har laddat upp.

SoundCloud LADDA NER Video- och ljudappar

5. Ohdio

Kanske har många av er aldrig hört talas om den här streamingtjänsten. Ohdio själva är faktiskt en online-radiosida som bara spelar indonesiska låtar. Det som är unikt med den här tjänsten är att den här tjänsten är gratis, men användarna kan inte välja de låtar de vill spela. Så du kommer bara att lyssna på låtar som spelas av Ohdio.

6. Ställ in

Fotokälla: Källa: App-råd

Den här tjänsten kan dock vara okänd för många människor i Indonesien och världen Ställ in i sig har massor av coola funktioner. Service ström med ursprung i USA är mer som en radiostation än en musiktjänst ström Övrig. Du kommer att presenteras med 100 000 radiostationer från hela världen, inklusive Indonesien, vars innehåll inte bara är musik utan det finns diskussioner, komedi och till och med sport. Du kan njuta av TuneIn själv gratis med vissa annonser.

7. Sky Music

SkyMusic tillverkad av Telkomsel och PT. MelOn Indonesia är en tjänst som har hämtats 1 miljon gånger på Google Play med en samling på mer än 6 miljoner låtar. Tjänsten i sig kan endast nås av Telkomsel-användare med två paketalternativ, nämligen Basic som kan nås utan behov av prenumeration, och Premium med en prenumerationsavgift på 11 tusen / månad vilket ger dig full tillgång till all musik och spelar låtar off-line.

Appar Video och ljud Melon LADDA NER

8. Guvera

Fotokälla: Källa: Music Ally

Faktiskt Guvera, denna australiska musiktjänst har bytt namn till DragonFli. Tjänsten som tidigare bara tillhandahöll strömmande musik har förvandlats till en underhållningstjänst för att hitta information varumärke, allt från videor, mode, produktutbud till spellistor som har curerats av varumärke vissa.

9. Apple Music

Fotokälla: Källa: Tekrevue

På grund av tjänstemarknaden musikstreaming var upptagen hoppade Apple också in i denna bransch genom att tillhandahålla tjänster Apple Music. I själva verket är denna musiktjänst inte gratis, men Apple ger 3 månader gratis för nya kunder och den kommer automatiskt att förnyas mot en avgift på 49 000 Rp som dras av från det kreditkort du registrerade.

Apple Inc Video- och ljudappar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found