15 av de bästa och mest roliga komedi-anime 2020

Letar du efter komiska anime-rekommendationer som får dig att skratta tills du har ont i magen? ApkVenue har samlat den bästa komedianime som garanterat blir rolig!

Vem gillar inte komedi? Vi kan njuta av olika typer av komedi, härifrån ståuppkomik till slapstick som ofta visas på tv.

Anime vill inte heller överträffas genom att presentera en komediegenre som är mycket underhållande och bjuder in skratt. Massor av komedi av hög kvalitet som du måste titta på.

Jaka har sammanfattat det, 15 bästa komedi-anime vilket garanterat får dig att skratta upp och ner!

15 bästa komedianime

Är du redo att se listan över Jakas version av komedianime-rekommendationer? Var försiktig, skratta inte så mycket att du kissa dina byxor!

Den bästa komedianime-serien som ApkVenue rekommenderar den här gången valdes utifrån deras betyg och popularitet.

Är du nyfiken på vilken anime som ingår i Jakas rekommendationslista? Här är mer information.

1. Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Den första komedianime som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Gekkan Shoujo Nozaki-kun som är baserad på mangan med samma namn.

Berättar historien om en gymnasieflicka som heter Chiyo Sakura som blev kär i Umetarou Nozaki. När hon uttrycker sina känslor får Sakura faktiskt en autograf från Nozaki.

Tydligen är Nozaki en mangaka med pennanamnet Sakiko Yumeno! Missförstånden fortsatte tills Sakura äntligen blev en av Nozakis assistenter.

Från och med den händelsen finns det många roliga händelser som får dig att skratta. Dessutom är Sakura och Nozaki omgiven av unika vänner!

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.13 (247.139)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum7 juli 2014
StudioDoga Kobo
GenreKomedi


Skola

2. K-On !!

Denna komedi-anime berättar historien om en gymnasieelever som vill gå med i en musikklubb trots att hon inte kan spela musik.

Hirasawa Yui, en glad tjej som just har gått på gymnasiet, är intresserad av att gå med Lätt musikklubb efter att ha sett affischen på skolväggstidningen.

När du går till klubbrummet och träffar andra medlemmar (Ritsu, Mio och Tsumugi), sedan upptäcktes att Yui inte kunde spela något musikinstrument alls!

Eftersom han behövde medlemmar accepterades Yui till slut och började lära sig spela gitarr. Sedan dess bildade de ett band Efter skolans te-tid och uppträder på skolfestivaler.

K-On !!

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.14 (189.483)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum7 april 2010
StudioKyoto Animation
GenreKomedi


Bit av livet

3. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

Denna roliga anime tar temat isekai, där huvudpersonen tas för att resa till en annan värld som han aldrig har besökt tidigare.

Efter att ha dött en eländig och löjlig död, heter en antisocial student Kazuma Satou befann sig sittande i en annan värld. Framför honom satt en vacker men irriterande gudinna som heter Aqua.

Satou får två val: gå till himlen eller reinkarnera till en fantasivärld. Han valde att starta ett nytt liv och fick omedelbart i uppdrag att besegra demonkungen som terroriserade byn.

Satou kan få alla slags föremål som hjälper honom att fullfölja uppdraget, och han valde gudinnan! Det roliga är att Aqua visar sig vara helt värdelös!

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.18 (414.076)
Antal avsnitt10
Utgivningsdatum14 januari 2016
StudioDeen Studio
GenreÄventyr


Övernaturlig

4. Kaichou wa Maid-sama!

Misaki Ayuzawa är den första kvinnliga studentrådspresidenten i sin skola, Seola High School. Skolan är känd som en plats för brottslingar, och Ayuzawa försöker förbättra skolans goda namn.

Ayuzawa har dock en stor hemlighet: han arbetar deltid på ett café som en hembiträde! Detta gjorde han för att hjälpa ekonomin i sin fattiga familj och var tvungen att betala många typer av räkningar.

Han lyckades dölja hemligheten så bra att en stilig student fick namnet Takumi Usui av misstag fick veta det faktum.

Sedan dess upplever de två ofta löjliga händelser med en aning romantik. Denna komedianime är perfekt att titta på på din fritid.

Kaichou wa Maid-sama!

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.19 (334.620)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum2 april 2010
StudioJ.C. personal
GenreKomedi


Shoujo

5. Ansatsu Kyoushitsu

Vad händer om din klasslärare är den som är ansvarig för månens förstörelse och kan röra sig på Mach 20? Du kan fråga barnen i klass 3-E på Kunugigaoka-skolan.

Ansatsu Kyoushisu berättar om en klass av mord som syftar till att döda de farliga förövarna av månförstörelsen.

Det är bara det, målet för mord är läraren själv, det vill säga Koro-sensei som är i form av en gul bläckfisk.

Massor av lustiga handlingar som tagits av läraren som får oss att skratta högt. För de som gillar absurd komedi är den här komedianime-genren ett måste att titta på.

Ansatsu Kyoushitsu

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.21 (357.414)
Antal avsnitt22
Utgivningsdatum10 januari 2015
StudioLerche
GenreHandling


Shounen

Nummer 6-10. . .

6. Bakuman

Vem skulle ha trott att det var en populär mangaförfattare Death Death Du kan också göra rolig anime som Bakuman. Denna anime berättar historien om Mashiro och Akitos resa att göra manga.

Som ett barn, Moritaka Mashiro strävar efter att bli en mangaka som sin barndomshjälte, Tarou Kawaguchi vilket är en legend för att göra populär gag manga.

Men en tragedi fick honom att ge upp att driva sin dröm och leva livet i skolan som student.

Fram till en dag heter en klasskamrat Akito Takagi upptäck bilderna från Mashiro och se den stora potentialen den har.

Bakuman

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.31 (177.809)
Antal avsnitt25
Utgivningsdatum2 oktober 2010
StudioJ.C. personal
GenreKomedi


Shounen

7. Sakurasou no Pet na Kanojo

Inte vill kasta kattungen han hittade, Sorata Kanda måste vara villig att lämna sovsalarna på Suimei High School och flyttade till Sakura Hall. Detta gjorde att Soratas liv helt förändrades.

På den platsen träffade han konstiga människor, t.ex. Misaki den energiska animatorn, Jin en playboy, Ryuunosuke den ensamma programmeraren, till den lärare som heter studentrummet Chihiro.

Sorata, assisterad av en vän som heter Nanami, försöker hitta en ny ägare så att han omedelbart kan komma ut från det konstiga vandrarhemmet.

Du kommer att bevittna olika roliga scener som är otänkbara i en av de bästa komedianimerna på den här.

Sakurasou no Pet na Kanojo

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.31 (342.076)
Antal avsnitt24
Utgivningsdatum9 oktober 2012
StudioJ.C. personal
GenreKomedi


Bit av livet

8. Ouran Koukou värdklubb

Haruhi Fujioka är stipendiekandidat vid en elitskola som heter Ouran High School. Som smart student tycker han naturligtvis om att hitta ett tyst rum så att han kan koncentrera sig på att studera.

En dag gick han tillfälligt in i Musk Room # 3 och träffade medlemmarna Värdklubben som var känd för sitt snygga utseende och ofta underhöll flickorna i akademin.

Medan han försökte komma ut ur rummet bröt Haruhi av misstag en vas på åtta miljoner yen och tvingade henne att bli gruppens budbärare.

Haruhi fångades av pojkegruppen i den här skolan och hon var tvungen att gå igenom många konstiga saker. Denna roliga anime får dig garanterat att skratta högt när du tittar på den.

Ouran Koukou värdklubb

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.32 (350.804)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum5 april 2006
StudioBen
GenreKomedi


Shoujo

9. Danshi Koukousei no Nichijou

Letar du efter en anime som är lätt men ändå inbjuder till skratt? Prova att titta på anime Danshi Koukousei no Nichijou centrerad om livet för tre gymnasievänner: Hidenori, Yoshitakeoch Tadakuni.

Deras liv är omgivna av gigantiska robotar, sann kärlek och intensivt drama. Det är bara det, allt detta händer bara i deras fantasi.

I själva verket var de tre bara vanliga människor som försökte fylla sin fritid. Vad som är klart, denna anime är full av konstiga men roliga situationer som är helt ovanliga.

Denna roligaste komedianime kan vara en vän som hjälper dig att glömma den sorg du upplevt.

Danshi Koukousei no Nichijou

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.33 (206.702)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum10 januari 2012
StudioSoluppgång
GenreBit av livet


Skola

10. Toradora!

Bara för att du har så grymma ögon, Ryuuji Takasu var rädd och undviken av sina vänner. I själva verket är han bara en gymnasieelever som är mild och gillar hushållssysslor.

Å andra sidan, Taiga Aisaka är en student som är liten som en docka. Ändå var han så rädd för de andra studenterna att han fick smeknamnet Palmtop Tiger.

På grund av en slarv från Taiga möttes de två och fann ett överraskande faktum: Taiga gillar Ryuujis bästa vän och Ryuuji gillar Taigas bästa vän.

Detta ledde till att de två bildade en allians. Den bästa komedi-anime på den här är insvept i romantiska berättelser i gymnasiestil som kan få dig att skratta och känna dig uttråkad samtidigt.

Toradora!

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.38 (600.232)
Antal avsnitt25
Utgivningsdatum2 oktober 2008
StudioJ.C. personal
GenreBit av livet


Skola

4 Moseboken 11-15. . .

11. Barakamon

En ung och begåvad kalligraf vid namn Seishuu Handa måste vara villig att skickas till en avlägsen by på Gotoöarna av misstag.

Han slog en veterankalligraf för att hans arbete stämplades som ooriginal. I en by där livet skiljer sig från Tokyo måste Handa anpassa sig.

Hans liv blir allt färgrikare med närvaron av högljudda barn som Naru och unika bybor.

Handa, som ursprungligen var narcissistisk och arrogant, lärde sig gradvis många saker i byn och kände sig faktiskt hemma där.

Barakamon

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.46 (190.927)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum6 juli 2014
StudioKino Citrus
GenreKomedi


Bit av livet

12. Nichijou

Nichijou är en anime som fokuserar på det dagliga livet för en trio av gymnasiet: Mio Naganohara, Yuuko Aioioch Mai Minakami.

Dessutom kommer de att träffas med Hakase Shinonome, robotsjuksköterskan Nanooch en pratande katt Sakamoto.

De sex av dem lever liv som är både tysta och absurda. I denna komedi-anime kommer du att bli inbjuden att titta på deras roliga beteende som är riktigt konstigt.

Nichijou

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.52 (165.885)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum3 april 2011
StudioKyoto Animation
GenreBit av livet


Shounen

13. One Punch Man

Saitama som ses som en vanlig man har en ovanlig hobby: att vara en hjälte.

För att driva sin barndomsdröm fortsatte han att träna så hårt i tre år att han tappade allt hår.

Resultaten av hans träning gjorde att han kunde besegra alla sina fiender med bara en träff. Detta fick honom att känna sig uttråkad eftersom han inte längre kunde njuta av spänningen att slåss.

Även om det klassificeras som en komedi-anime kommer du också att behandlas på olika spända stridscener när Saitama utraderar sina fiender.

One Punch Man

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.71 (779.626)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum5 oktober 2015
StudioDårhus
GenreHandling


Seinen

14. Stor lärare Onizuka

En gängledare som heter Onizuka har nya och hedervärda ambitioner i sitt liv genom att bli lärare Ja, även om hans verkliga mål var att han kunde träffa gymnasiet.

Med den branta vägen som han måste resa för att uppnå sitt mål använder Onizuka alla medel, oavsett om det är olagligt eller inte.

När han lyckades bli lärare blev han en lärare som skilde sig helt från de flesta andra lärare.

Förutom att kunna få dig att skratta, är den här lustiga anime också full av moraliska budskap som bör övervägas.

Stor lärare Onizuka

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)8.73 (199.692)
Antal avsnitt43
Utgivningsdatum30 juni 1999
StudioPerrot Studio
GenreKomedi


Bit av livet

15. Gintama

Utlänningar i yttre rymden har invaderat jorden och tagit över Japan. De kallas Amanto.

Sedan de kom till makten har svärd förbjudits att använda och japansk samurai behandlas med respektlöshet.

Gintoki Sakata är en av de återstående samuraierna. Tillsammans med kollegor som Shinpachi Shimura och Kagura, de fungerar som yorozuya aka frilansare som accepterar alla typer av arbete.

Naturligtvis många udda och udda jobb, gör Gintama ofta kallad en av de bästa komedianimerna genom tiderna.

Gintama

InformationDetalj
Betyg (Antal granskare)9.00 (152.721)
Antal avsnitt201
Utgivningsdatum4 april 2006
StudioSoluppgång
GenreHandling


Shounen

Hur är det gäng, är det inte en lista över komedianime? Skratt har blivit en nödvändighet för att bryta livets rutin som gör dig trött.

Om det inte finns någon humor, även i form av anime, kan du föreställa dig hur torra våra liv kommer att vara.

Förhoppningsvis kan denna komedianime-rekommendation från ApkVenue underhålla er alla och ses senare i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found