hur man påskyndar internet med hack dns (10 gånger snabbare)

Ibland när vi öppnar en webbplats, till exempel YouTube, är vi besvikna över långsam YouTube-videostreaming. Är det på grund av internetleverantören eller internetinställningarna på de datorer vi använder. Tja, här är C

Internet är ett stort behov idag. Internet är nu inte bara ett komplement. Från barn i åldern 5 år till regeringen använder alla internet. Internet är van vid ström youtube, spela spel uppkopplad, även Internet behövs för att tjänstemän ska delta i DKI Jakarta och andra samhällstjänster. Dessutom kan DNS också öppna blockerade webbplatser.

Ibland när vi besöker en webbplats, till exempel YouTube, blir vi besvikna ström långsamma YouTube-videor. Är det på grund av internetleverantören eller internetinställningarna på de datorer vi använder. Tja, här ger ApkVenue enkla tips om hur du kan påskynda Internet med Hack DNS.

  • 10+ GRATIS saker på internet du måste prova!
  • 10 länder med världens snabbaste 4G LTE-nätverk
  • 3 sätt att spara internetkvot på PC Upp till 40%

Hur man påskyndar internet med hackad DNS

Innan det måste du veta vad DNS är. DNS är förkortning för Domain Name System, som är ett system som lagrar information om namn värden eller domännamn i form av en distribuerad databas över ett datanätverk, såsom Internet. DNS ger en IP-adress för varje namn värden och räkna upp var och en server e-postöverföring (mail exchange server) som tar emot e-post för varje domän. Enligt webbläsaren Google Chrome är DNS en nätverkstjänst som översätter webbplatsnamn till internetadresser. Tja, i handledningen hur man påskyndar Internet med detta DNS-hack använder ApkVenue gratis DNS.

Långa internethastigheter är inte alltid internetleverantörens fel. Det kan finnas ett problem med DNS-inställningarna på din dator. Tja, här tillhandahåller ApkVenue en lösning genom att använda en alternativ DNS-tjänst. En lista över gratis DNS som du kan använda, inklusive:

  • Öppna DNS
  • Google DNS
  • Ultra DNS

1. Öppna DNS-inställningarna

Klicka på Start i Windows senare välj Kontrollpanelen. Kontrollpanelen är den del av Microsoft Windows som gör det möjligt användare för att visa och manipulera grundläggande systeminställningar och kontroller via applets, t.ex. lägga till hårdvara, lägg till och ta bort programvara, kontrollera användarkonton och ändra tillgänglighetsalternativ.

2. Välj Nätverk och Internet

Nätverk och internet är en kategori av funktioner som finns i Windows som fungerar i nätverks- och internetinställningar.

3. Välj Nätverks- och delningscenter

Nätverks-och delningscenter är en speciell kategori inom Windows inställningar för nätverk och delning.

4. Välj din Internetanslutning och klicka sedan på Egenskaper

Internetegenskaper, kommer du att se IP- och DNS-inställningarna för det nätverk du använder.

5. Välj Internetprotokoll version 4 (TCP / IPv4) och klicka sedan på Egenskaper

IP-version 4-adress (ofta kallad IPv4-adress) är en typ av nätverksadressering som används på insidan protokoll TCP / IP-nätverk med protokoll IP-version 4.

6. Välj Använd följande DNS-serveradress

Fyll sedan i den kostnadsfria DNS-adressen med följande adress:

  • Föredragen DNS-server: 208.67.222.222
  • Alternativ DNS-server: 208.67.220.220

7. Välj Internetprotokoll version 6 (TCP / IPv6) och klicka sedan på Egenskaper

I Använd följande DNS-serveradresser (gratis DNS) fyll i följande adresser:

  • Föredragen DNS-server: 2620: 0: ccc :: 2
  • Alternativ DNS-server: 2620: 0: ccd :: 2

Tja, klar med att ställa in hur man snabbar upp Internet med ett DNS-hack. Nu kan du kontrollera din internethastighet, det blir definitivt snabbare, eller hur? Skriv ner din upplevelse i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found