9 mockup-webbplatser för grafiska formgivare

JalanTikus kommer att tillhandahålla nio platser där du kan ladda ner gratis mockups online, som du kan använda som referensmaterial och lära dig grafisk design.

För dig som är involverad i en grafisk designvärld är du naturligtvis inte främmande för att höra ordet mockups. För de som inte vet vad mockups är, mockups är ett visuellt medium eller förhandsvisning från ett designkoncept som består av flera lager som är användbara för att visa designresultaten för att få det att se mer verkligt / originalt ut.

Därför den här gången laget Street Rat , det ger 9 webbplatser där du kan ladda ner mockups fri uppkopplad, n referensmaterial och lära sig grafisk design. Läs vidare för mer!

  • 10 gratis inlärningsplatser för grafisk design
  • 7 bästa webbplatser för logotypdesigninspiration 2016
  • 10 webbplatser för lärande för webbdesign gratis

9 gratis webbplatsleverantörer av grafikdesigners

1. mockuuups.com

Den första är mockuuups.com, här kan du ladda ner en sort mockups gratis PSD-temagadget. Med början från mockups en kvinna som håller en iPhone 7, en man som använder en iPad Pro, Apple Watch och Macbook Air Pro. Inte bara det, det är också här mockups från en legendarisk handtelefon Nokia 3310 vilket är riktigt coolt. Så för er som är Apple-produktälskare och vill komma ihåg Nokia 3310, låt oss spela här.

2. freedesignresources.net

Sedan finns det Gratis designresurser. Denna webbplats innehåller hundratals mockups fri uppkopplad minimalistisk stil som är perfekt för en branding ditt varumärke. Allt från muggar, t-shirts, böcker, tidskrifter, visitkort, broschyrer, allt finns tillgängligt här. Med hur det ser ut användarvänlig, gör det enkelt för dig när du vill ladda ner en mockups från denna webbplats.

3. freepik.com

En av webbplatserna mockup fri uppkopplad från Indien, enligt JalanTikus är den mest kompletta webbplatsen för att tillhandahålla mockups. Från den minimalistiska stilen, retro, till urban mockups tillgänglig i freepik.com

4. mockupcatalog.com

Du kan få många fördelar när du besöker mockupcatalog. För det är inte bara att dela mockups, den här webbplatsen delar också teckensnitt och typsnitt vilket ytterligare bidrar till din grafiska designinsikt.

5. pixelbuddha.net

Då är den femte där pixelbuddha. På webbplatsen mockup Denna gratis PSD är utan tvekan så mycket mockups arbetet från kända designers som distribueras gratis där. Inte bara det, pixelbuddha dela också mall Gratis PowerPoint, ikoner och UI-kit.

6. pixeden.com

Nästa finns pixeden, nästan samma som pixelbudhha, pixeden delar inte bara mockups, men också teckensnitt, HTML-webbplatser, bloggmallar, och mycket mer. redan mer än 33 miljoner filer mockups som laddas ner från webbplatsen pixeden detta.

7. graphicgoogle.com

Precis som webbplatsen mockup fri uppkopplad tidigare, graphicgoogle dela också mockupsgratis alias gratis. Men tro inte att den här webbplatsen är ett dotterbolag till Google. Denna webbplats använder bara namnet Google för att göra det lätt att komma ihåg.

8. thehungryjpeg.com

Nästa Den hungriga Jpeg. Hemsida mockups Gratis handlar mer om delning mockups som har varit på andra webbplatser, så de på Pixedens webbplats finns vanligtvis också på webbplatsen thehungryjpeg.

9. graphicburger.com

Den sista är där grafikburger. Denna webbplats är också en av favoritwebbplatserna för nedladdning mockups, för nästan varje dag finns det alltid mockups nya, vilket får oss att vilja prova dem.

Det här är några av webbplatsleverantörerna mockups som JalanTikus kan dela. Kanske ni känner till andra än de 9 webbplatserna ovan? Lämna dina kommentarer nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found