7 sätt att bli en riktig datorhacker

Många kallar sig hackare trots att deras kunskaper fortfarande är korta, nu kommer ApkVenue att berätta hur man blir en riktig datorhacker?

På tal om hackare, kanske du har din egen version av definitionen av hackare. I stort sett betyder en hacker någon som har en önskan att fördjupa sig i arbetet med ett system, dator eller datornätverk. De studerar, analyserar, modifierar, bryter sig in i datorer och datanätverk, antingen för vinst eller motiverade av utmaningar. Hur blir du då en riktig datorhacker?

Ja, hackare är mycket nära associerade med datornörd nämligen någon som också är mycket entusiastisk över datorns värld och har en hög önskan att lära sig olika saker om datorer så att han blir expert inom det området. Många människor som kallar sig hackare, även om kunskapen om datorer i sig fortfarande är mycket kort. Så, ApkVenue berättar för dig kunskapen, hur blir du en riktig datorhacker?

  • 7 skäl till varför du bör lära dig kodning
  • 10 bästa textredigerare låter dig få bättre kodning
  • 10 mest sofistikerade Windows PC Hacker-applikationer för närvarande, Anti hittades!

7 sätt att bli en riktig datorhacker

Det finns många saker som du måste vara bra på så att du kan kallas eller ringa dig själv riktig datorhacker. Därför kommer jag här att sammanfatta från olika källor, 7 sätt att bli en riktig datorhacker så att du inte bara låtsas vara en hacker även om du inte kan göra någonting.

1. Behärskar programmeringsspråk

I denna digitala tidsålder är det viktigt att lära sig kodning om du vill bli en experthacker. Det finns otaliga datorprogrammeringsspråk som kan läras. Du kan börja med att lära dig ett grundläggande programmeringsspråk som Basic eller Pascal, bara för att träna logik och lära dig algoritmer.

Dessutom kan du lära dig de mest populära programmeringsspråken i världen, vilket du kan se i följande artikel: 50 mest populära programmeringsspråk i världen. För att få erkännande som en hackare måste du kunna programmera för utnyttja svaghet i ett system.

2. Känn datorhårdvaran och specifikationerna

Hårdvara eller hårdvara är den fysiska komponenten i en dator och ett media som kan ansluta en dator till andra media eller till och med andra datorer. Varje dator har verkligen sina egna specifikationer. Trots form och hårdvarasamma men serien kan vara annorlunda. En hacker är naturligtvis inte bara bra på det kodning men också förstå om hackare och specifikationerna för en dator.

3. Måste kunna reparera datorer

Förutom att veta hårdvara och de tekniska specifikationerna för en dator, desto viktigare är att du måste lära dig grunderna för datorreparation. När en hackardator går sönder kommer han naturligtvis att fixa den och montera den själv. Du behöver inte ringa en tekniker om du har en fel som inte ansluten till nätverket eller bara en mindre skada.

Förutom det måste du också förstå frågorna förare krävs av en dator. Naturligtvis kommer detta att vara till stor hjälp när du vill installera om operativsystemet. För vanligtvis när inte installationen är klar, inte alla hårdvara datorn körs normalt. Ännu bättre, du måste ha en samling programvara för dessa ändamål.

4. Lär dig olika program

Efter hårdvara måste du också förstår programvara. programvara det är det som får en dator att köra, och den kan ha formen av ett operativsystem, ett program eller ett protokoll.

Varje hackare har naturligtvis flera hackverktyg för att hjälpa deras handling. Hackverktyg för operativsystemen Windows och Linux finns det redan mycket cirkulation i cyberspace, vissa hackverktyg den är utformad med ett speciellt syfte som har fördelar och nackdelar med var och en. Du kan läsa mer här: 10 av de bästa gratis hackingsverktygsprogrammen för Windows och Linux som du kan prova och lära dig.

5. Måste kunna skriva 10 fingrar utan att titta på tangentbordet

Möjligheten att skriva 10 fingrar utan att titta på tangentbordet behövs för att öka effektiviteten och produktiviteten i ditt arbete på datorn. Inte bara det, du måste också förstå användningen genväg eller en kombination av koder på datorn.

Vanliga människor kommer naturligtvis att använda datorn på vanligt sätt, med en mus och sedan bara klicka. Under tiden kan en hackare naturligtvis vara effektivare att använda datorer. Så alla kommer att kunna arbeta mer jämfört med vanliga datoranvändare.

6. Lär dig att använda CMD

Lära sig Kommandorad dator (MS DOS Prompt / Command Prompt på Windows, Terminal eller Console på Linux) är mycket viktigt. Förutom att effektivisera ditt arbete på datorn är CMD det hackingsverktyg vilket är mycket kraftfull för hackare. Här är 7 CMD-kommandon som hackare ofta använder.

7. Använda operativsystemet Open Source

De flesta hackare använder Open Source-operativsystem som Linux eftersom det är gratis att använda. Det låter dem också göra saker som en hackare normalt skulle göra, som att skapa program, köra server och arbetar med Command Line Interface (CLI) för att hantera datorer och server-hans.

Förutom det måste du också lära dig att använda Brandvägg ja så att datorn är säker från attacker från andra människor som försöker kontrollera datorn och stjäla viktiga data. Hackare måste också förstå om virus och hur man kan förebygga och övervinna dem.

Här är en artikel om 7 sätt att bli en riktig datorhacker, och det finns inget sätt att snabbt bli en hackare. Egentligen finns det många andra saker som du måste behärska om du vill bli en pålitlig hackare. Bli inte missförstådd om hackare också. De enda riktiga hackarna bryter igenom någons säkerhet för att hitta och åtgärda svagheter i säkerhetssystemet utan att stjäla. Hur är du redo att bli en hackare?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found