5 sätt att överföra filer från PC till Android utan applikation

Här kommer ApkVenue att skriva några tips om hur du överför filer från PC till Android utan applikation.

Överför du ofta filer från din bärbara dator till din gadget eller vice versa? Det kan finnas tillfällen när du har problem när du vill skicka filer till vänner. För ett snabbt sätt att överföra filer mellan smartphones eller överföra filer från smartphone till PC har JalanTikus diskuterat det, men för den här tiden kommer jag att skriva om hur man överför filer från PC till Android.

Om du har ett rikligt internetdatapaket eller det finns gratis Wi-Fi runt huset, är detta tips perfekt för dig som inte vill vara störd av olika applikationer som kan belasta din smartphone. Här skriver ApkVenue några tips om hur du överför filer från PC till Android utan applikation:

  • De 10 bästa applikationerna för att överföra filer mellan Androids utan Bluetooth
  • Enkla sätt att överföra filer från Android till dator utan kablar
  • Hur man överför filer från Android till PC utan Bluetooth

5 sätt att överföra filer från PC till Android utan applikationer

1. 9c.nu (webb): Dela Urklippsfiler med Wi-Fi

Det första tipset för hur man överför filer från PC till Android är att använda 9c.nu. Om du vill skriva meddelanden, skrifter, ord, långa historier, men du är lat att skriva på en smartphone? Så den enklaste lösningen är att skriva det på det fysiska tangentbordet på en dator eller bärbar dator. För att göra det kan vi dra nytta av tjänsterna från 9c.nu.

Det är väldigt enkelt, öppna 9c.nu med en webbläsare och skriv in lite text i rutan 'Under text' öppna sedan 9c.nu från smartphone-webbläsaren och automatiskt visas texten som du skriver på din bärbara dator i smartphone-webbläsaren. Men kom ihåg att den här tekniken fungerar om du har samma Wi-Fi-anslutning. Så nu kommer du att få det lättare att kopiera klistra in Urklippsfiler att dela med dina vänner.

2. LanNote (webb): Dela filer via samma Wi-Fi

Som 9c.nu, LanNote Det är också möjligt att överföra filer från PC till Android när de är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Men lite annorlunda än 9c.nu på LanNote Du kan inte bara dela textfiler utan kan skicka andra filer som bilder, länk, dokument och mer. Den här tjänsten är perfekt för dig som arbetar på ett kontor eftersom du med samma Wi-Fi-täckning kan dela filer med kollegor.

Hur man använder det är detsamma som att använda 9c.nu, allt du behöver göra är att öppna lannote.com och sedan skriva ett namn, meddelande och välja filen du vill dela. Efter det ber du din vän att öppna lannote.com automatiskt. Det finns en lista med filer som kan laddas ner.

3. Snapdrop (webb): Skicka enkelt alla typer av filer

Enligt min mening är den här tjänsten en cool och enkel tjänst som ett sätt att överföra filer från PC till Android. Snapdrop Inget behov av att installera och vara kompatibel med alla enheter från Windows, Mac OS X och Linux eftersom den här tjänsten är webbaserad. Vi kan skicka filer till varandra mycket enkelt.

Hur man använder det, anslut PC och smartphone med samma Wi-Fi och öppna sedan snapdrop.net i varje webbläsare, efter att du har öppnat ser du en lista enhet ansluten till servern i form av en ikon i mitten. För filöverföringsprocessen är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att klicka på ikonen i mitten och välja filen som ska skickas.

4. Enkel Savr (ssavr.com): Skicka filer säkert

För den här skiljer sig något från den tidigare tjänsten Enkel Savr Du kan skicka filer på ett Wi-Fi-nätverk men kan också dela filer på distans. Enkel Savr har ett system för att kryptera data så att det blir säkrare när du delar filer, kan du också ange ett lösenord för filerna som ska skickas för att säkerställa filåtkomst på Simple Savr.

Speciellt för hur du delar fjärrfiler måste du ställa in din IP-adress manuellt så att dina vänner kan komma åt filer tillsammans. Hur man ändrar IP-adressen är väldigt enkelt, nämligen genom att gå till inställningsmenyn från Simple Savr och sedan lägga till IP-adressen.

5. Reep.io (webb): snabbare delning av fjärrfiler

Om du inte är i samma Wi-Fi-intervall är en lösning för att fortfarande kunna dela filer med reep.io. Den här tjänsten liknar tjänsten Simple Sarv men har ett lite annat fungerande system. Eftersom reep.io använder systemet peer-to-peer för att ansluta mellan två anslutna enheter.

För hur du använder den, laddar vi först upp filen till servern (inte i sin helhet) så kommer den att visas nedladdningslänk öppna den sedan länk tidigare i en väns webbläsare för att ladda ner vår fil. I denna process peer-to-peer körs, så när vänner börjar ladda ner filer igenom länk tidigare, process ladda upp vi kommer fortsätta (ladda upp fullt). Genom att använda detta system kommer det att påskynda delningsprocessen.

Slutsats

Det är 5 sätt att överföra filer från PC till Android utan att behöva installera en applikation. Jag hoppas att tipsen den här gången kan vara användbara för de av er som har problem med att överföra filer med vänner eller om ni är någon som inte vill bli störd av olika applikationer. Så vilken tjänst föredrar du att dela filer med mest? Skriv din åsikt i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found