hur man gör ett foto rutnät på Instagram som är aktuellt (fragmenterat)

Så här gör du Instagram Grid-foton som bitar, så att du blir samtida och har många Instagram-följare.

Instagram är världens mest populära foto- och videodelningsapplikation. Om det finns sociala medier som Facebook och andra kan människor dela olika innehåll.

Användare på Instagram tenderar att vara mer försiktiga och vill alltidposta deras bästa foto. Nu finns det många sätt att skapa intressanta inlägg för att snabbt öka Instagram-följare.

En av dem är med samtida tekniker Instagram Grid, genom att dela upp fotot i flera delar så att det blir ett stort foto. Så här skapar du ett Instagram Grid-foto som ser ut som bitar.

  • Instagram gör dig inte säker! Det här är fyra överraskande Instagram-fakta
  • Så här sparar du Instagram Live Videos
  • Kreativ! Denna filmaffisch omarbetad med Instagram-berättelser

Hur man gör ett samtida Instagram-greppfoto

Ladda ner Instagrid Grids for Instagram-applikationen

Det finns ett antal appar i Google Play Butik som kan dela upp ett foto i sektioner. En av de bästa och få hög rankning är Instagrid Grids för Instagram.

VISA ARTIKLAR

Hur man delar upp foton

Omedelbart, här är ett sätt att göra Instagram-foton skurna i bitar, aka Instagram Grid:

Hodannys sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • Ladda ner och installera Instagrids Grid for Instagram-applikationen på din Android-smartphone. Under tiden kan iOS-användare använda applikationen PicSlit eller Instagrids.
  • Efter en lyckad installation kör du applikationen Instagrids Grid for Instagram.
  • Klick Big Gallery-logotyp i mitten, appen kommer att be om tillstånd att komma åt ditt galleri och klicka på 'Tillåta' att fortsätta.
  • Välj sedan ditt bästa foto som du vill klippa i bitar.
  • Det finns flera val av bitar du kan välja, från 3 1 (3 bilder), 3 2 (6 bilder), 3 3 (foton), 3 4 (12 bilder), 3 5 (15 bilder), 2 1 ( 2 foton)), 2 2 (4 foton) och 2 3 (6 bilder).
  • Vänligen välj, efter den formen anger du vilken del av fotot som ska klippas ut och tryck på 'Gjortför att avsluta det.

I denna handledning om hur man gör Instagram Grid-foton väljer ApkVenue 3x2-klippet, vilket innebär att fotot skärs i 6 delar. Du kan omedelbartladda upp foton direkt på Instagram eller spara först i telefonlagringen.

Om du omedelbart vill göra ladda uppmåste du vara uppmärksam på beställningen. Då måste du ladda upp en del av fotot i följd så att det blir ett stort foto som verkligen sticker ut.

Om du tycker att den här artikeln är användbar, glöm inte dela med sig och lämna dina spår i kommentarerna nedan.

Läs också artiklar om Instagram eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found