10 gratis och bästa cctv hp android-applikationer 2021

CCTV HP Android-applikationen kan vara en rekommendation för dig som behöver fjärrövervakning när du reser. Kolla här i sin helhet! (Uppdatering 2021)

Android-applikation för CCTV Mobile nu mer och mer behövs tillsammans med den enkla tekniken och användarens säkerhetsbehov.

Så här applikationen fungerar är att göra din använda Android-mobiltelefon till en CCTV hemma.

Du behöver inte installera längre CCTV (Closed Circuit Television) vilket är ganska dyrt hemma. Det räcker att använda en Android-mobiltelefon som inte längre används istället.

När du är på en lång resa eller är mitt i att åka hem kan du dra nytta av den här fjärranslutna HP CCTV-applikationen, gäng. Speciellt om du har en mobiltelefon med den bästa kameran.

I den här artikeln har ApkVenue sammanfattat en fullständig lista den bästa CCTV HP Android-applikationen. Du kan också ladda ner den på länken i den här artikeln.

1. Alfred Home Security Camera

Fotokälla: Google Play Butik

Att ha CCTV behöver inte vara som i kontorsbyggnader eller fabriker, gäng. Du behöver bara använda CCTV HP Android från din billiga mobiltelefon.

Om du har installerat CCTV i ditt hus och fortfarande vill kunna övervaka det kan du också dra nytta av följande funktioner i Alfred Home Security Camera.

Anledningen är att applikationen som utvecklats av Alfred Labs Inc har andra funktioner, inklusive fjärråtkomst, direktuppspelning av videor, rörelsedetektoroch nattseende.

Även om det kan avnjutas gratis, om du vill ha HD-inspelningsfunktionen måste du prenumerera på premiumfunktionen, gäng.

Till och med cool igen om du inte har en annan reservmobil, kan du fortfarande övervaka CCTV HP Android hemma med den officiella webbplatsen, nämligen //alfred.camera/webapp.

InformationAlfred Home Security Camera
UtvecklareAlfred Systems Inc.
StorlekVarierar efter enhet
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda ner10.000.000+

Ladda ner Alfred Home Security Camera här

Appar Verktyg Alfred Systems Inc. LADDA NER

2. WardenCam

Fotokälla: Google Play Butik

Nästa applikationsrekommendation är Wardencam som du också kan använda för att övervaka alla aktiviteter inklusive WiFi Baby Monitor.

En annan fördel med Wardencam HP CCTV-applikationen är att den stöder funktioner nattseende så det är mycket lämpligt som babymonitor vid övervakning i svagt ljus.

Inte bara det, Wardencam-applikationen har också funktioner tvåvägs ljudstöd, rörelsedetektorer och inställning för flera kameror.

Denna applikation har dock ingen speciell funktion för att övervaka CCTV HP Android installerad hemma på den officiella webbplatsen.

Därför måste du ha minst två Android-telefoner, varav den ena används som CCTV och den andra för övervakning. Om du inte har det än, försök att kontrollera den här begagnade mobiltelefonen med speciell kvalitet för Rp. 300 tusen.

InformationWardenCam
UtvecklareWardenCam360 - Hemsäkerhet, videoövervakning
Storlek21 MB
Android Minimum4.1 och senare
Ladda ner5.000.000+

Ladda ner WardenCam här

Apps Utilities WardenCam360 - Hemsäkerhet, LADDA NER Videoövervakning

3. DroidCam

Fotokälla: Google Play Butik

Fördelarna med fjärranslutna HP CCTV-applikationer DroidCam har redan bildkvalitet högupplöst (HD) med en upplösning på 720p.

När du vill använda din använda Android-mobiltelefon för att bli en CCTV via den här applikationen är allt du behöver göra att ansluta WiFi-IP i appen med din andra Android-mobiltelefon.

Så du kan säga att CCTV HP Android fungerar som en IP-webbkamera med en ganska tydlig och tydlig kvalitet.

InformationDroidCam
UtvecklareDev47Apps
Storlek2,5 MB
Android Minimum5.0 och högre
Ladda ner10.000.000+

Ladda ner DroidCam här

Apps Productivity Dev47Apps LADDA NER

4. AtHome videostreamer och AtHome-kamera

Fotokälla: Google Play Butik

Om du behöver en online CCTV-applikation med de bästa funktionerna, då AtHome Video Streamer och AtHome-kamera följande kan vara en rekommendation för dig.

Även de två funktionerna är också olika, du vet! Applikationen AtHome Camera fungerar som en CCTV-kamera. Så du måste installera den här applikationen på CCTV HP Android-enheten hemma.

Sedan, ansökan AtHome Video Streamer kommer att fungera som en CCTV-kamerabild, gäng.

För att ansluta dessa två applikationer behöver du bara skanna en streckkod eller QR-kod för AtHome Camera-applikationen med en Android-mobiltelefon installerad med AtHome Video Streamer

InformationAtHome Video Streamer
Utvecklareichano
Storlek17 MB
Android Minimum4.0 och senare
Ladda ner5.000.000+

Ladda ner AtHome Video Streamer här

Ichano Apps-verktyg NEDLADDNING
InformationAtHome-kamera
Utvecklareichano
Storlek46 MB
Android Minimum4.0 och senare
Ladda ner5.000.000+

Ladda ner AtHome Camera här

Ichano Apps-verktyg NEDLADDNING

5. IP-webbkamera

Fotokälla: Google Play Butik

Nästa rekommendation är IP-webbkamera vilket är en av de bästa CCTV-hemsäkerhetsapplikationerna som kan spela in olika aktiviteter runt dig.

Denna applikation som utvecklats av Pavel Khlebovich kan spela in rörelse för människor även ljudet!

Du måste använda två Android-enheter eller PC och surfplatta för att kunna använda den. Därför kan du också använda denna applikation för PC.

Du kan använda den på olika sätt, antingen via VLC Media Player eller en webbläsare för att övervaka kameraskärmen.

InformationIP-webbkamera
UtvecklarePavel Khlebovich
Storlek22 MB
Android Minimum4.0 och senare
Ladda ner10.000.000+

Ladda ner IP-webbkamera här

Produktivitetsappar Pavel Khlebovich LADDA NER

6. SeCiTV

Fotokälla: Google Play Butik

Nästa applikation är SeeCiTV som är känd för att ge skarp video- och bildkvalitet upp till 1080p.

Dessutom är en annan fördel med CCTV APK till denna mobiltelefon att den använder låg batteriström så att du sparar mer batteri.

Ett annat plus är att CCTV-skärmen kommer att fortsätta att fungera utan att skärmen behöver slås på, gäng. I själva verket rekommenderas denna applikation som den bästa hemsäkerhetsapplikationen.

Anledningen är att internetanslutningsnätverket som används av SeeCiTV använder en TLS / DTLS-krypterad protokollkonfiguration, gäng!

InformationSeeCiTV
UtvecklareGeny Studio
Storlek39 MB
Android Minimum4.3 och högre
Ladda ner1.000.000+

Ladda ner SeeCiTV här

Apps Geny Studio LADDA NER

7. CZ-säkerhetskamera

Fotokälla: Google Play Butik

Om du tycker att de tidigare applikationsrekommendationerna verkar komplicerade och svåra att tillämpa, kan du prova den här applikationen.

CZ-säkerhetskamera har mycket enklare och enklare applikationsinställningar. Bortsett från det är denna applikation också gratis att använda.

I den här HP CCTV APK behöver du bara ansluta två Android-mobiltelefoner som har CZ Security Camera-applikationen installerad med samma konto.

Du måste också bara välja vilken Android-enhet som fungerar som en CCTV HP Android och vilken som fungerar som en CCTV-övervakningsmonitor.

Du kan använda en begagnad mobiltelefon istället för att behöva köpa en ny mobiltelefon för CCTV HP Android i ditt hus, gäng.

InformationCZ-säkerhetskamera
UtvecklareSCamera
Storlek9,6 MB
Android Minimum4.1 och senare
Ladda ner100.000+

Ladda ner CZ-säkerhetskamera här

LADDA NER SCameraappar

8. EyesPie

Fotokälla: Google Play Butik

Nästa CCTV-applikationsrekommendation för Android är Eyespie. Denna CCTV Android-applikation utan WiFi kan fungera med en vanlig internetanslutning.

Dessutom är bildkvaliteten tydlig och skarp. Ett annat plus är att du kan ansluta din CCTV HP Android till en övervakande HP-skärm med endast enhetsnamnet.

I själva verket kan du också höra ljudet inspelat på CCTV HP Android så att du kan veta om något misstänkt händer i ditt hus.

InformationEyesPie
UtvecklareKaarss Solutions
Storlek18 MB
Android Minimum4.3 och högre
Ladda ner100.000+

Ladda ner EyesPie här

Ladda ner appar Kaarss Solutions

9. WiFi babyvakt

Precis som hans namn, WiFi babyvakt har huvudfunktionen att övervaka plantskolan. Därför har denna applikation utrustats nattseende och rörelsedetektor.

Ändå kan du fortfarande använda WiFi Baby Monitor som en CCTV-applikation på din mobiltelefon. Tricket är att använda 2 HP på en gång.

Några andra funktioner som du måste känna till är livechatt & videochatt, användning av den främre och bakre kameran och många fler.

InformationWiFi babyvakt
UtvecklareAlfred Systems Inc.
Storlek1,7 MB
Android Minimum2.3.3 och senare
Ladda ner5.000.000+

Ladda ner WiFi Baby Monitor här

10. Videoövervakning Ivideon

Den slutliga ansökan på denna lista är Ivideon Videoövervakning kapabel till videoövervakning, fjärrövervakning av video och videoinspelning för säkerhetskameror, DVR och NVR.

Inte bara inspelning och övervakning, Videoövervakning Ivideon kommer också att meddela din mobiltelefon om det inträffar en incident kring CCTV.

Förutom att presentera inspelningar i realtid lagrar denna CCTV-applikation för Android också inspelningar i molnet så att du kan komma åt dem igen om det behövs.

InformationIvideon Videoövervakning
UtvecklareMobila videolösningar
StorlekVarierar efter enhet
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda ner1.000.000+

Ladda ner videoövervakning Ivideon här

Det är de 10 bästa CCTV Android-applikationerna 2021. Din gamla smartphone kan användas igen som CCTV!

Dessutom behöver du inte köpa en ny, dyr CCTV för att hålla ett öga på ditt hem. Hoppas det är användbart!

Läs också artiklar om CCTV eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found